Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Mόνο ..."Στης νύχτας τα καμώματα" - Η μεγαλύτερη "φίρμα" της Βορείου Ελλάδος στο Ράδιο Ένα !




Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της συμπρωτεύουσας , με το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται πλέον στις μεγαλύτερες "φίρμες" της νύχτας . 

Τώρα πληρώνουν και αυτοί: Ο Αλαφούζος έδωσε δύο εκατ. ευρώ στο Δημόσιο - Του αναλογούσαν για τη χρήση των συχνοτήτων



Θα έπρεπε να μην αποτελεί είδηση όταν κάποιος επιχειρηματίας πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό Δημόσιο αλλά στη χώρα μας  όταν πρόκειται για τα media και τους καναλάρχες τα πράγματα αλλάζουν. Η καταβολή του «ενοικίου», δηλαδή του ανταλλάγματος υπέρ του Δημοσίου για τη χρήση των συχνοτήτων, είναι είδηση και μάλιστα πρώτης γραμμής αφού μέχρι τώρα τέτοια πληρωμή ήταν άγνωστο είδος.

ΕΣΗΕΑ: το καμάρι των δημοσιογράφων...




Η προκλητική αδράνεια της Ενωσης και το παραμύθι με τη μη εκλογή προεδρείου που δήθεν φταίει για όλα .

Ερχεται το protagon του Χρήστου Μεμή




Πολύς θόρυβος γίνεται τώρα τελευταία με το σάιτ protagon και τις αναρτήσεις του καθώς με κάποιες από αυτές ασχολούνται  μανιωδώς τα social media, σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ηχητικό απόσπασμα : Η υπεύθυνη επικοινωνίας του FEVER στης ... "νύχτας τα καμώματα"



Εκτός του Τριαντάφυλλου που μίλησε στης ..." νύχτας τα καμώματα", στη τηλεφωνική γραμμή του Ράδιο Ένα (www.radioena.in) βγήκε και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Fever , Μάνια Καπαράκου . 

ΝΔ: Τώρα φοβούνται τη διάσπαση!



Με το ένα πόδι έξω στελέχη του κόμματος , αφού τα έκαναν... θάλασσα και ο καθένας έπαιξε το δικό του παιχνίδι για λογαριασμό των προσωπικών του φιλοδοξιών, τώρα τους έπιασε πρεμούρα για την ενότητα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...