Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Κλείδωσε .. "Στης νύχτας τα καμώματα" και ο Γιώργος Δασκαλάκης !



Επίσημη πρεμιέρα στην πόλη της Λάρισας και το κέντρο διασκέδασης "Buzios" Live από τις 10 Οκτωβρίου για τον Γιώργο  Δασκαλάκη .

Από πρώτο χέρι : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σχήμα Ν.Οικονομόπουλος - Χ.Χολίδης !



Μπορεί αυτές τις ημέρες ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος , λόγο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων , όμως αποδέχτηκε την ραδιοφωνική μου πρόταση .

Ποιος υπουργός απείλησε με φυλακή τους δημοσιογράφους του Newsbomb;



Με τίτλο «Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία - Υπουργός απείλησε το Newsbomb.gr» το σάιτ, ιδιοκτησίας του φαρμακοβιομήχανου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προχώρησε σε καταγγελία για «κορυφαίο» υπουργό, χωρίς να τον κατονομάζει, αναφέροντας πως ο συγκεκριμένος τηλεφώνησε και απείλησε ευθέως ότι θα κλείσει στη φυλακή όλους τους δημοσιογράφους του ιστότοπου εάν δεν κατέβαινε ανάρτηση που το περιεχόμενό της τον αφορούσε .

Αναβρασμός στο Μega !




Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη χθεσινή στάση εργασίας 

O Niko Ago, ο Χρ. Μεμής και το protagon




Ο Niko Ago με κείμενό του στο προσωπικό του μπλογκ correspondent εξηγεί τους (πραγματικούς όπως λέει) λόγους για τους οποίους σταμάτησε να γράφει στο σάιτ protagon.

Στον όμιλο Κουρτάκη και ο «Γαύρος»




Θα αρθρογραφεί κι ο Πέτρος Κωστόπουλος - Ποιοι θα «τρέχουν» το νέο φύλλο

Οι καναλάρχες απειλούν με «λουκέτα» τον Τσίπρα



Ο πόλεμος άρχισε. ήδη οι καναλάρχες στέλνουν μήνυμα στον Τσίπρα πώς όχι μόνο δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν, αλλά βάζουν μπροστά ως θύματα τους εργαζόμενους και προχωράνε ακόμα περισσότερο τον εκβιασμό.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...