Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ράγισαν καρδιές. Το τελευταίο τραγούδι του Χολίδη χθες στην πίστα - Video !




Σας έχω γράψει ουκ ολίγες φορές για τη μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Χολίδη στο μαγαζί του Γκουγκούση , στην παραλιακή. Και μόνο μέσα από το blog μου μαθαίνετε αλήθειες, παρακολουθείτε γεγονότα πραγματικά και ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν τη νύχτα. Ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πάτρα : Δεν θα στηρίξει Άδωνι Γεωργιάδη ο Δ.Τριανταφυλλόπολος



Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος αφού μιλήσει με όλους τους υποψήφιους θα καταλήξει στο πρόσωπο εκείνο που θα στηρίξει για τον επόμενο πρόεδρο στη ΝΔ , χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει το ίδιο και στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη .

Ποιος προηγείται σε διαδικτυακό γκάλοπ για τον αρχηγό της ΝΔ

Ποιος προηγείται σε διαδικτυακό γκάλοπ για τον αρχηγό της ΝΔ

Διαδικτυακή ψηφοφορία ξεκίνησε από το πρωί για τους 4 μονομάχους στην κούρσα της διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα μάλλον είναι εντυπωσιακά!

Κλάμα στη Λάρισα. Ούτε… γκαζόζα δεν κέρασε ο »Mr. 600 Δις» στους υποστηρικτές του



Αν δεν μας το “λεγαν από 3-4 μεριές, δεν θα το πιστεύαμε! Είναι δυνατόν να (λες πως) έχεις »παρκαρισμένα» εκατοντάδες δις και να τσιγκουνεύεσαι 1,5-2 ψωροχιλιάρικα για να κάνεις το τραπέζι σε καμιά 150αρια νοματαίους που έσπευσαν να γεμίσουν το μαγαζί που μιλάς στη Λάρισα; Όχι ρε φίλε!

Σε ποιους θέλει να περάσει «βραχιολάκια» ο Τσίπρας



Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια. Ο Τσίπρας εδώ και καιρό - από την προηγούμενη διακυβέρνησή του - έχει βάλει μπροστά το σχέδιο «βραχιολάκια» και «πόλεμος με τη διαπλοκή». 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...