Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ηχητικό απόσπασμα με τον Ν.Σκαλτσά να σχολιάζει ... "Της νύχτας τα καμώματα"


Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και απάντησε σε κάθε ερώτηση που του έθεσα . 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Με 22 λέξεις και μέσω twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής της ΝΔ, που όλες αυτές τις ημέρες άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο, φαίνεται ότι το αποφάσισε τελικώς και «τιτίβισε»:
«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας».

Ετσι πλέον επισήμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις επίσημες καταγεγραμμένες υποψηφιότητες: Του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αδωνι Γεωργιάδη, ενώ πρις τις εκλογές έχει δηλώσει επίσης την πρόθεσή του ο Πέτρος Τατούλης όπως και επ' εσχάτων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Και όλα αυτά, εν αναμονή των αποφάσεων του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Πηγή: Iefimerida

Τι ζήτησαν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί από τον Τσίπρα;



Είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι οι ΗΠΑ δεν κάνουν τίποτα τζάμπα. Κινούνται πάντα στη λογική των παζαριών, του περίφημου «δούναι και λαβείν».

Γιατί ο Τσίπρας πήγε στο στρατηγείο του Κλίντον;



Η χθεσινή εκδήλωση στο ίδρυμα Κλίντον στην οποία παραβρέθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήταν κάτι απλό. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...