Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τι είπε ένας τρόφιμος ψυχιατρείου για τη φωτογραφία του πνιγμένου Αϊλάν


image

Ένας φίλος ψυχίατρος πόσταρε στο Facebook την ανάρτηση της Ιλντα Νταλί, η οποία είναι νοσηλεύτρια σε ψυχιατρική κλινική. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να διαβάσετε. Χωρίς κραυγές, χωρίς περιττά επίθετα. Μόνο οι σκέψεις ενός ανθρώπου που ξεχνάει ακόμα και ότι πήρε τα φάρμακά του και το όνομα της νοσηλεύτριας που τον προσέχει.

13χρονος: «Σταματήστε τον πόλεμο και κανείς δεν θα θέλει να πάει στην Ευρωπη» (Βίντεο)

1


«Αν δεν θέλετε να ερχόμαστε στην Ευρώπη, τότε απλά σταματήστε τον πόλεμο στην Συρία», λέει μπροστά στη κάμερα ο νεαρός μετανάστης, για να προσθέσει: «οι αρχές δεν συμπαθούν τους Σύριους, ούτε στην Σερβία, ούτε στην ΠΓΔΜ, ούτε στην Ουγγαρία, ούτε στην Ελλάδα». Ενώ όταν του γίνεται η ερώτηση για το ποιο μήνυμα θέλει να περάσει, αυτός τονίζει: «Σας παρακαλώ να βοηθήσετε τους Σύριους. Κάντε κάτι να σταματήσετε τον πόλεμο στην χώρα μας και τότε κανείς δεν θα θέλει να έρθει από την Συρία στην Ευρώπη».

Οι καλές ειδήσεις για το μέλλον που δεν παίζουν τα μίντια της διαπλοκής

Τσίπρας

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές, ενώ της Ν.Δ. γνωστές και ορισμένες άγνωστες, όπως η θέση της πλέον για τη βιωσιμότητα του χρέους. Αν υποστηρίξουμε, άρα, ότι τα εν λόγω δεδομένα και διακυβεύματα περνούν στα ψιλά για να μην διαψευστεί η αξιωματική παραδοχή της "συναίνεσης", θα έχουμε λάθος;

ΔΕΙΤΕ τι παίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εκλογές - ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1

Mειώθηκε και στο στοίχημα η διαφορά στην απόδοση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αν και το κυβερνών κόμμα φαίνεται να παίρνει την πρωτιά. Ετσι ενώ την περασμένη εβδομάδα η απόδοση είχε φθάσει μέχρι και πάνω από 2 μονάδες διαφορά, πλέον είναι μικρή.

Γαμοπίλαφο, τσικουδιά και εκλογές: Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στον Μεϊμαράκη- ΦΩΤΟ

meimarmitsotakis708

Στιγμές χαλάρωσης από την έντονη προεκλογική εκστρατεία βίωσε την Πέμπτη, στο Ακρωτήρι Χανίων, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Συστάσεις Ψυχάρη σε Καψή: το δελτίο του MEGA να μην είναι τόσο πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ!



Θα το επαναλάβουμε, διότι όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι προϊόν ατόφιου ρεπορτάζ: ο Σταύρος Ψυχάρης – σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φέρεται να «διαμαρτυρήθηκε» (για να το πούμε κομψά) στο νέο διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Μανώλη Καψή, καθώς και στον Κώστα Σπυρόπουλο ότι, «Το δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ». (Ασχολίαστο)!

Είναι ο Λαφαζάνης ένας τίμιος αριστερός που αποχώρησε;



Του Κώστα Βαξεβάνη

Δείτε το πρώτο ελληνικό debate το 1990!



Ελάχιστοι το θυμούνται, αλλά το πρώτο «debate» πολιτικών αρχηγών στην Ελλάδα έγινε στις 12 Μαρτίου του 1990, ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 8ης Απριλίου. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...