Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μαζικό κύμα φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ : Εκτός ο Χουντής και ακόμα 52 στελέχη




Την παραίτησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλαν, μέσω ενυπόγραφης επιστολής τους, 53 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής αλλά και στελέχη τα οποία είχαν προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα, όπως η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Κώστας Ήσυχος.

Ο Τσίπρας και τα 600.000 ευρώ στον Ψυχάρη



Όταν κλείνουν νοσοκομεία, γιατί δεν έχουμε να δώσουμε 23 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή όμως για κάποια κτίρια που είναι απέναντι από το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο χαρίζουμε 100 εκατομμύρια σε εγγυήσεις, στο Μέγαρο Μουσικής… πρέπει να αποφασίσουμε τι προέχει. Η κοινωνική συνοχή; Να προασπίσουμε τον αδύναμο ή να προασπίσουμε τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών της οικονομική ολιγαρχίας αυτού του τόπου;»

Ναυάγησε (ξανά) ο καναλάρχης του κάμπου




«Kαναλάρχης στον κάμπο» γράφαμε πριν από περίπου δύο μήνες αναφερόμενοι στον Πέτρο Κωστόπουλο και τις νέες δραστηριότητες του πρώην εκδότη στο χώρο της show biz. Τότε ο Κωστόπουλος, μετά και την ένταξη στον όμιλο του gazzeta των σάιτ που διαχειριζόταν, είχε συμφωνήσει να αναλάβει σύμβουλος προγράμματος σε δέκα περιφερειακά κανάλια της χώρας (μετά την «πόρτα» από όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς).

Πηδάνε από τα παράθυρα στον ΣΥΡΙΖΑ



Με το ζόρι προσπαθεί να κρατήσει ο Τσίπρας τα στελέχη του κόμματός του που φεύγουν κατά κύματα. Εκτός από τον γραμματέα του κόμματος που έφυγε κι αυτός, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!!!

Εδώ η χώρα καίγεται και η Όλγα Κεφαλογιάννη... ποζάρει ως μοντέλο! (PHOTO)



Ως μοντέλο ποζάρει η τέως υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη και εντυπωσιάζει. 

«Έφυγε» από τη ζωή στα 60 του χρόνια, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

«Έφυγε» από τη ζωή στα 60 του χρόνια, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Στις αρχές Ιουνίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας...

Αυτό κι αν είναι βόμβα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φτιάχνει δικό της κόμμα!



Έτοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος φαίνεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα στα επόμενα 24ωρα, με το μόνο που την καθυστερεί να είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...