Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τσίπρας: Ζητάω την ψήφο του λαού ώστε να σταθούμε όρθιοι και συνεπής να κρατήσουμε την Ελλάδα και την Δημοκρατία ψηλά



Κατά το διάγγελμά του ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την διενέργεια εκλογών τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί, η πιστωτική ασφυξία και τα τελεσίγραφα οδήγησαν σε μία κατάσταση χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα - Η κοινωνία θέλει να αλλάξουν όλα -  Σήμερα η πρώτη φάση της καταστροφής παίρνει τέλος με την υπογραφή της συμφωνίας.

Ανεξαρτητοποιούνται οι βουλευτές της Αριστεράς Πλατφόρμας

Ανεξαρτητοποιούνται οι βουλευτές της Αριστεράς Πλατφόρμας - Media\


Την 3η σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα θα συγκροτήσουν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας που ανεξαρτητοποιούνται, λίγο πριν η βουλή διαλυθεί για τις εκλογές. Το πολύ πιθανό πλέον ενδεχόμενο, δεν απέκλεισε ούτε ο Δημήτρης Στρατούλης, σε δηλώσεις του. 

Παρασκήνιο : Ο κίνδυνος των κλειστών τραπεζών εν όψει εκλογών !



Ο Τσίπρας αποφάσισε: Εκλογές 20 Σεπτέμβρη! Έστειλε ήδη το Νίκο Παππά να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πλέον αναμένεται να κινηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Νέα πτώση, έως και 25%, στα ενοίκια των κατοικιών - Πιο φθηνά σπίτια θα βρουν οι νέοι φοιτητές



Πολλοί ιδιοκτήτες εμφανίζονται πρόθυμοι για γενναίες εκπτώσεις στο μηνιαίο μίσθωμα, όταν πρόκειται για φερέγγυος μισθωτές .

Παραίτηση Τσίπρα μέσω διαγγέλματος στις 20:00 - Υπηρεσιακή πρωθυπουργός η Θάνου



Επιβεβαιώνονται τα σενάρια που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα μέσω διαγγέλματος να ανακοινώνει την παραίτησή του, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις 20:00 αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού για να ανακοινώσει πως οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές, κάτι που σημαίνει πως θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση για να πάει τη χώρα -όπως ορίζει το Σύνταγμα- με ομαλό τρόπο στις κάλπες. Υπηρεσιακή πρωθυπουργός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναλαμβάνει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Ο κύβος ερρίφθη: Σήμερα η ανακοίνωση για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, λένε κυβερνητικά στελέχη

Ο κύβος ερρίφθη: Σήμερα η ανακοίνωση για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, λένε κυβερνητικά στελέχη - Media


Όσο περνούν οι ώρες, τόσο πληθαίνουν οι πληροφορίες από κυβερνητικά στελέχη ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την παραίτηση της κυβέρνησης και την κατάθεση της σχετικής εντολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μπέρδεμα με «άρθρο» της Νατάσας Καραμανλή για τον καρκίνο




Διευκρινίσεις από τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού

Το τείχος της Ευρώπης




Όπου η γηραιά ήπειρος αποφασίζει να νίψει τα χέρια της μπροστά στο μεταναστευτικό κύμα .

Αυτός, αυτές και το Τέρας




Άγουστος μήνας είναι, περίοδος αδειών για όλους κι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης βρήκε την ευκαιρία να ρίξει στην αρένα του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ πολλά από τα μαθητευόμενα κορίτσια που φοιτούν στη σχολή New Media Studies by Stamatis Malelis .

Αχαΐα: Παραιτήθηκαν 8 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ




Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του tempo24.gr για το ... "τσουνάμι" παραιτήσεων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για οκτώ παραιτήσεις και έχει ως εξής: 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...