Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επιβεβαίωση του "Tsipas-Hlias blog" : Καρράς - Τσιαμτσίκας "βούλιαξαν" το λιμάνι του Κιάτου !


Στη φώτο βλέπουμε το δίδυμο που άλλαξε τα δρώμενα στη νυχτερινή ζωή όχι μόνο του Κιάτου , αλλά γενικότερα της Κορινθίας !

Ο Αλαφούζος βάζει πωλητήριο στον ΣKΑΪ




Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάϊ, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς οι τράπεζες έχουν πλέον διακόψει τη χρηματοδότησή του με νέο χρήμα καθώς και την αναχρηματοδότηση των υπέρογκων υποχρεώσεων του. Με δεδομένο ότι ο σταθμός έχει αρνητική καθαρή θέση και ο βασικός μέτοχος αρνείται να υλοποιήσει αύξηση κεφαλαίου, όπως προβλέπεται από το νόμο, η χρηματοδότησή του από τις τράπεζες θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων.

Η Aριστερή κρίση




(...)Η κρίση αναμοχλεύει την ιδεολογική αντιφατικότητα, τα αποκλίνοντα πολιτικά βιώματα, τη διαφορετική πολιτική καλλιέργεια, τις ανυποχώρητες προσωπικές φιλοδοξίες. Το προβληματικό δεν είναι οι διαφωνίες αλλά η «ακανονιστία» τους.

Ξημέρωμα στην Κω




Πώς να τις περιγράψεις αυτές τις εικόνες; Αχάραγα στα παράλια της Κω. Ακόμη μια λέμβος με 40 μετανάστες από τη Συρία φτάνει στο νησί. Ανάμεσά τους μια τυφλή γυναίκα που στα 70 της χρόνια αναγκάστηκε να ξεριζωθεί. Πρόσφυγας ξανά.

Ο κύβος ερρίφθη για τη διεξαγωγή εκλογών



Με 222 ψήφους «πέρασε» το μνημόνιο, η κυβέρνηση έχασε τη δεδηλωμένη 

Τα «παζάρια» της Ζωής...για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ



Στην περίπτωσή της η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πρόκειται ίσως για τη μοναδική περίπτωση πολιτειακού παράγοντα (όχι απλά πολιτικού) που θεωρεί πως όλα όσα γίνονται είναι αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά και παρόλα αυτά αρνείται να παραιτηθεί και προτιμά να αυτοεκτίθεται και να δέχεται χλευαστικά σχόλια από το σύνολο της Βουλής.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...