Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Σιχαμένοι “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” Δημοσιογράφοι...Ντροπή σας!!!


Αφιερώνω αυτό το κείμενο σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της “παλιάς φρουράς” δημοσιογράφων. Σε αυτούς εξ' αιτίας των οποίων τα νέα παιδιά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και που μέρα με την μέρα δείχνουν να αποθρασύνονται όλο και περισσότερο.

"ΚΟΥΦΗ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!


ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ .

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία της 18χρονης Νεφέλης - Συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο αντίο από την οικογένεια και τους φίλους της- ΦΩΤΟ




Περίσσευε ο πόνος σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη της Πάτρας όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία παρόντος του Μητροπολίτη Πατρών, για την 18χρονη Νεφέλη που έχασε τη ζωή της μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο.

Αυτή είναι η λίστα των μέτρων που υπέγραψε ο Τσίπρας




Παρά τις πιέσεις της Μερκελ για δάνειο γέφυρα, ο Τσιπρας μιλούσε χθες το βράδυ με τον Φρανσουα Ολαντ για να κλειδώσει οριστική συμφωνία με βάθος τριετίας.

Μάθημα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στα υψώματα του νησιού


Άνω Μεριά Σύρου, Σαν Μιχάλης. Ίσως το υψηλότερο σημείο του νησιού. Απόγευμα αυγουστιάτικο και η εποχούμενο ανάβαση φέρνει στο νησιώτικο υψίπεδο αρκετό κόσμο. 

«Κλείδωσε» η συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο




Ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν σχεδόν 22 ώρες (ξεκίνησαν στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 8:30 σήμερα το πρωί), η ελληνική πλευρά και οι εκπρόσωποι των θεσμών κατέληξαν στο κείμενο του μνημονίου και απομένουν μόνο μερικές τεχνικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τις επόμενες ώρες.

Το σκυλολόι...




Ξεχωριστή σημασία, με στόχο τη δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία, δίνουν στο Ποτάμι, στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει οι νέοι της Σεβαστουπόλεως.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...