Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

"Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω..."

"Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω..." Καλό ταξίδι Τάκη, με τα πολλά σου ερωτήματα, στους τυχερούς του ουρανού που θα σε κάνουν φίλο...

«Συμφωνείς;». Η απάντηση ήταν πάντα για αυτόν πολύ σημαντική, ακόμη και αν ήσουν καθισμένος στην καρέκλα του οδοντριατρείου και απάντηση δεν μπορούσες να του δώσεις πέραν ενός ανοιγοκλεισίματος των βλεφάρων. Aλλά και αυτό ήταν εξίσου  σημαντικό για τον Τάκη.

Ατέλειωτη δημοσιογραφική αθλιότητα



Τίτλος που συνοδεύει είδηση σε τηλεοπτικό κανάλι - τα περισσότερα μια κοψιά έχουν, ούτε που θυμάσαι πού το βλέπεις, πού το ακούς: «Αγορά-Οικονομία: Χειρότερα και από εμπόλεμη ζώνη».Ο τίτλος είναι κυριολεκτικός, όχι μεταφορικός. Δεν λέει «σαν να είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη». Λέει «ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ» και από πόλεμο! Αυτή η ντροπή της δημοσιογραφίας έμεινε 2-3 λεπτά στον αέρα, όσο διαρκούσε και το «ρεπορτάζ».

Αν δεν υπήρχε Βαρουφάκης θα τον εφεύρισκαν


Και μη μασάτε, μην μπερδεύεστε, μην πείθεστε – αυτοί κάνουν καλά τη δουλειά τους, κάντε και εσείς τη δική σας. Φουσκώνουν τη Βαρουφακειάδα για να την κάνουν τεράστια και να φαίνονται νάνοι δίπλα τους οι ευθύνες-γίγαντες των δικών τους εγκλημάτων.

Τα σημιτόπαιδα και ο συμψηφισμός...




**Η Άννα Διαμαντοπούλου, (φωτο)τύπισσα τρανή, προτείνει μέτρα κατά της ανεργίας, ένα εκ των οποίων είναι οι fast track διαδικασίες για δημόσια έργα, όπως έγινε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε, που αν δεν μας βόλευε η νομοθεσία για να χτίσουμε, αλλάζαμε τη νομοθεσία. Τότε που έγιναν έργα πνοής όπως το Mall, τότε που χτίζαμε ωραιότατα μεγαθήρια, για να γίνουν μετά μόνιμη κατοικία εντόμων, τρωκτικών και ερπετών. Τέτοιος σεβασμός στην πανίδα.

Τέλος τα «χρυσά» συμβόλαια στην τηλεόραση




Μείωση αποδοχών κατά -τουλάχιστον- 50% σε δημοσιογράφους παρουσιαστές

Ο Ψυχάρης αλλάζει όλα τα πόστα στο MEGA




Υπό αξιολόγηση άπαντες στο Μεγάλο Κανάλι 

Γερμανικό (κυβερνητικό) ίδρυμα «εκπαιδεύει» έλληνες δημοσιογράφους!




Τη στιγμή που τα περίφημα σεμινάρια εκπαίδευσης του ΔΝΤ των Ελλήνων δημοσιογράφων σχεδόν έχουν ξεχαστεί, έρχεται η ανακοίνωση του χορηγούμενου από τη γερμανική κυβέρνηση, Ιδρυματος “Konrad Adenauer” να καλέσει σε “σεμινάριο” στην Αθήνα. Καλούνται δημοσιογράφοι να μετέχουν από τις 12 ως τις 19 Σεπτεμβρίου "σε διεθνικές ομάδες για δημοσιογραφικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος".

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...