Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κομισιόν: 100% χρηματοδότηση στα έργα ΕΣΠΑ μόνο για την Ελλάδα



Ως «εξαιρετικό» μέτρο και υπό το φως της μοναδικής κατάστασης που έχει περιέλθει η Ελλάδα, η Επιτροπή προτείνει να βελτιωθεί η άμεση ρευστότητα στη χώρα, έτσι ώστε οι επενδύσεις να μπορούν να χρηματοδοτηθούν κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Η φωτογραφία του καλοκαιριού



Καθημερινές εικόνες... Επειδή - θυμήθηκα! - ότι υπάρχει και καλοκαίρι... την οποία αλιεύσαμε από το harddog-sport.blogspot.gr

Κουρτάκης: Με τον Καμμένο θα τα πούμε στα δικαστήρια




Αγωγές  για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αλέξη, μείνε!




«Αλέξη,  φύγε τώρα!». Αυτό φώναζαν τα εκατοντάδες μηνύματα που φτάνανε στον 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ  τα ξημερώματα της Δευτέρας, τις ώρες που κορυφωνόταν το δράμα της Συνόδου Κορυφής.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ




Σχεδόν 1 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη Τσίπρα .

Χατζηνικολάου: Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ




Τι λένε η Μάγδα Τσέγκου και άλλοι δημοσιογράφοι της «λίστας Καμμένου»

Σκοπεύσατε… Πυρ!




Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Kατατίθεται και το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών



Έως το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου που αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών και τη χρήση συχνοτήτων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης, επισημαίνοντας πως πρόκειται "για δέσμευση της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό για να σταματήσουν οι ιδιότυπες σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων και των καναλαρχών".

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...