Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Άτιμη κρίση τι μας κάνεις ! Βέρτης με τα … κιάλια !


Είναι η φωτογραφία που κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες , αμέσως μετά την επικύρωση του τρίτου Μνημονίου που πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής η κυβέρνηση .

Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξουμε την παράταξη των Καραμανλήδων !


Αφού εξέφρασε την προσωπική του κρίση για τα μέτρα που η ελληνική κυβέρνηση πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής , στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης . 

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο Γιάγκος Ραυτόπουλος - Τα έχωσε για τα καλά στον Πάνο Καμμένο !


"Αποτελείς ΝΤΡΟΠΗ για την Αχαΐα και απέδειξες πως πολιτικά είσαι κοντύτερος από το ανάστημα σου ", ανάφερε με δημοσίευση του ο Γιάγκος Ραυτόπουλος για τον Πάνο Καμμένο , γνωστοποιώντας παράλληλα την αποχώρηση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες .

Εκδότες: ό,τι θέλει ο καθένας και όπως βολεύει έκαστον...




Ξεσάλωσαν οι εκδότες... Οι Μπενέκος - Σκαναβής παρουσίασαν σχέδιο τρίμηνης λιτότητας (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο) που περιλαμβάνει μείωση μισθολογικού κόστους κατά 45%. Θα ακολουθήσει, φυσικά, μείωση σελίδων, εντύπων, εργαζομένων(;) κ.ά. Για τα δεδουλευμένα που χρωστάνε, φυσικά, ούτε κουβέντα...

Αλλο δημοσιογράφοι, άλλο μεγαλοστελέχη




γράφει ο Άρης Χατζηστεφάνου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...