Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η πιο σπάταλη γυναίκα της Ευρωζώνης




Πούρα, κότερα, μαργαριτάρια και Chanel σε μια Ελλάδα βυθισμένη στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι «big spender» και αυτό φαίνεται! Το αμερικανικό περιοδικό «WWD» την κατέταξε στη λίστα με τις πιο σπάταλες γυναίκες του πλανήτη!

Σπίτι του Γιούνκερ η Ευρώπη, κυρία Σπυράκη;




"...και εσείς πρόεδρε της Κομισιόν έχετε καθήκον να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο, ώστε η Ελλάδα να μείνει στο σπίτι σας" άλλη μια επική φράση της Μαρίας Σπυράκη, ευρωβουλευτού της Ν.Δ. που εκλιπαρεί τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Επεισόδιο με Μπαλατσινού σε σουπερ-μάρκετ του Ψυχικού




Ενδεικτικό της νοοτροπίας των ξεπεσμένων του lifestyle

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ στη δευτερολογία του στο Ευρωκοινοβούλιο: «Το 1953 η Ευρώπη διέγραψε το 60% του χρέους της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΑΥΤΟ είναι αλληλεγγύη»





Δεν είναι τα πάντα ευρώ, psi, ομόλογα και πρωτογενή πλεονάσματα. Πριν και πάνω από όλα αυτά ειναι η ΕΘΝΙΚΗ υπερηφάνεια και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην καρδιά όχι μόνο των Ελλήνων αλλά όλων των Ευρωπαίων που στενάζουν από τη μπότα λιτότητας του Σόιμπλε!

Συγκλόνισε και αποθεώθηκε ο Μανώλης Γλέζος: "Δεν σας χαρίζουμε την Ευρώπη, είναι γέννημα της Ελλάδος"!

Συγκλόνισε και αποθεώθηκε ο Μανώλης Γλέζος:

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη» και πρόσθεσε πως «ζητάμε να θριαμβεύσει το δίκιο».

Πρωτοφανής πειθαρχική δίωξη δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ - Ποιοι "βρήκαν" τον μπελά τους;

Πρωτοφανής πειθαρχική δίωξη δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ - Ποιοι

Εννέα δημοσιογράφοι μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών διώκονται για «μεροληπτική θέση» κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος...

Mετά από μια συνεδρίαση σε πολύ υψηλούς τόνους, με αντεγκλήσεις και διαμαρτυρίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις σε δημοσιογράφους για την μεροληπτική -όπως υποστήριξε- στάση τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Οι διώξεις αφορούν τους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΙ και Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Η συνεδρίαση ήταν θυελλώδης με πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον των πιο πάνω δημοσιογράφων, σχετικά με «διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων», «ψευδείς ειδήσεις», «αντιγραφή των εκβιαστικών θέσεων των ξένων δανειστών». Ενώ παράλληλα κατηγορήθηκαν μεταξύ άλλων ότι πρωτοστάτησαν στη μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών.

Η πειθαρχική δίωξη ήρθε σε συνέχεια δηλώσεων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης. Αλλά και σε συνδυασμό με την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μετά από πιέσεις του ΕΣΡ για να διαπιστωθεί αν ορισμένα κανάλια και δημοσιογράφοι παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία.

Όπως και να έχει η κίνηση αυτή, πρωτοφανής στα χρονιά της ΕΣΗΕΑ αποτελεί πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Ενώ η νομιμοποίησή του βάσει ενός άρθρου του Κανονισμού περί υπηρέτησης των ολιγοπωλίων, βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη απόφαση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων.

Αυτό το μόρφωμα δεν είναι Ευρώπη αλλά εταιρία δολοφόνων!

Αυτό το μόρφωμα δεν είναι Ευρώπη αλλά εταιρία δολοφόνων!


Όχι. Αν αυτό το μόρφωμα κάποιοι το αποκαλούν Ευρώπη τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης. Οι μέθοδοι με τις οποίες επιχειρεί να δέσει χειροπόδαρα τους Έλληνες εφαρμόζονται μόνο από τη μαφία.

Η Ελένη Λουκά επιτέθηκε σε Φινλανδό δημοσιογράφο: Τον άρπαξε από τον γιακά και του πήρε το μικρόφωνο! (VIDEO)

Η Ελένη Λουκά επιτέθηκε σε Φινλανδό δημοσιογράφο: Τον άρπαξε από τον γιακά και του πήρε το μικρόφωνο! (VIDEO)

Τα διεθνή τηλεοπτικά διαγγέλματα της Ελένης Λουκά συνεχίζονται, άλλοτε σε ήπιους τόνους και άλλοτε ...με άσκηση βίας.
Πού να φανταζόταν ο Φινλανδός δημοσιογράφος τι τον περίμενε την ώρα που μιλούσε στο δελτίο του καναλιού MTV-Uutiset. Αρχικά, η Ελένη Λουκά μπήκε μπροστά στην κάμερα φωνάζοντας, στη συνέχεια κι ενώ την απομάκρυναν, επανήλθε, άρπαξε από τον γιακά τον δημοσιογράφο, τον έσπρωξε και πήρε το μικρόφωνο!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ κατά της διαφθοράς! Ο Τσίπρας έδωσε εντολή στον Πανούση να πάνε όλοι οι διαπλεκόμενοι στην ΦΥΛΑΚΗ

Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ κατά της διαφθοράς! Ο Τσίπρας έδωσε εντολή στον Πανούση να πάνε όλοι οι διαπλεκόμενοι στην ΦΥΛΑΚΗ

Με όπλο τα υπερσύγχρονα συστήματα της ΕΥΠ , οι Ελληνικές Αρχές είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην μεγαλύτερη επιχείρηση κατά της διαφθοράς που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.
Οι φάκελοι είναι δεκάδες, οι κατηγορίες είναι πλέον στοιχειοθετημένες και όπως μαθαίνει το arouraios.gr αυτή τη στιγμή υπογράφονται τα εντάλματα από τους αρμόδιους εισαγγελείς.
Η επιχείρηση «ΣΟΚ & ΔΕΟΣ κατά της διαφθοράς» θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα.

«Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» και σε γήπεδο στην Ολλανδία!




Το «αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι» ακούγεται πια όλο και περισσότερο. 

Έτσι!




Mικρόψυχος, μικρόνοος, ψευτόμαγκας, επικίνδυνος ιδεολογικά. Αν μη τι άλλο, από εκεί πέρασαν κάποτε, ένας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ένας Κωνσταντίνος Τσάτσος, ένας Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ένας Γεώργιος Ράλλης. 

Ο Μαλέλης και τα «κομματόσκυλα» της ΕΣΗΕΑ! Ποια είναι, Σταμάτη;




Ο Σταμάτης Μαλέλης οργισμένος από την κλήση του στο Πειθαρχική της ΕΣΗΕΑ, μίλησε/έγραψε στο facebook για «καθεστωτικά κομματόσκυλα» που ζέσταιναν τις κομματικές τους καρέκλες όταν εκείνος δούλευε σε όλη του τη ζωή, Κομματόσκυλα! Ο Μαλέλης είπε τα πράγματα, αλλά όχι με το όνομά τους. 

Περί δημοσιογραφίας, προπαγάνδας και «λογοκρισίας»



Ο Δημήτρης Σούλτας γράφει στο fb περί δημοσιογραφίας με αφορμή (και) τις πρώτες πειθαρχικές διώξεις της ΕΣΗΕΑ κατά εννέα δημοσιογράφων, που «πρωτοστάτησαν στη μαζική προσπάθεια της παραπληροφόρησης και της τρομοκράτησης των πολιτών καθ΄ όλη την εβδομάδα προ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015». 

Οι πρώτες 9 διώξεις δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ



- Μαλέλης: Δεν πρόκειται να με φιμώσετε 

- Ποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά βίντεο της παραπληροφόρησης

«H Ελλάδα έχει ήδη κερδίσει, περιμένετε λίγες μέρες και θα το δείτε»



Ο Τσίπρας έπαιξε μέχρι τώρα ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι για γερά νεύρα (σ.σ. chicken game) το οποίο σχεδόν σίγουρα θα φέρει θετικά αποτελέσματα», υποστήριξε ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, Josef Joffe, σε συνέντευξη του στο CNN.  

Ρουκέτα από το CNN: Κούφιες οι απειλές για Grexit, θα δειτε την Κυριακή’




Την βεβαιότητα ότι ο Τσίπρας ήδη κέρδισε στην αναμέτρηση για το ποιος θα κιοτέψει πρώτος (Chicken game) εκφράζει το CNN επικαλούμενο μάλιστα δηλώσεις του εκδότη της Die Zeit, λίγο μετά τις «απειλές».

Η αποθέωση Τσίπρα στο ευρωκοινοβούλιο

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι ευρωβουλευτές τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα ορισμένοι είχαν στα χέρια τους ταμπελάκια που έγραφαν «Όχι», ενώ όρθιοι χειροκροτούσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η... απίστευτη γκριμάτσα του Σουλτς όταν αποθέωσαν τον Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο (vid)



Στις 10:45 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της Τετάρτης (08/07/2015) έφθασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Πιτέλα: «Οι σοσιαλιστές δεν θα δεχτούμε ποτέ ένα Grexit – Δεν νοείται ΕΕ χωρίς την Ελλάδα» (βίντεο)



«Εμείς οι Σοσιαλιστές δεν θα δεχθούμε ποτέ ένα Grexit» δήλωσε από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου ο επικεφαλής της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Τζάνι Πιτέλα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...