Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΡΟΔΙΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ MEGA

manolis.mp4_snapshot_05.47_[2015.07.02_15.50.01]

Ο Μανώλης Μαρκόπουλος Ταμίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με παρέμβαση του στην εκπομπή Online του Mega χθες το βράδυ κατάφερε να συγκλονίσει τους παρευρισκόμενους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων, το κοινό αλλά και τους ίδιους τους παρουσιαστές.

Το γράμμα ενός πατέρα δύο παιδιών προς τον Αλέξη Τσίπρα που κάνει το γύρο του διαδικτύου





Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το γράμμα, επιστολή ενός ιδιωτικού υπαλλήλου πατέρα δύο παιδιών, προς τον πρωθυπουργό. 

Κωστή , προσοχή στα ...φίδια !



Δεν δίστασε να βάλει πάνω στο πρόσωπο του ένα φίδι και να ανεβάσει την φωτογραφική αποτύπωση στο facebook με το σχόλιο , "Φίδι που μας έφαγε από Δευτέρα" !

Άγριος καβγάς στο Mega με Φίλη Καμπουράκη και Οικονομέα

Άγριος καβγάς στο Mega με Φίλη Καμπουράκη και Οικονομέα


Χαμός επικράτησε το πρωί στο στούντιο του Mega και στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα. 

ΒΙΝΤΕΟ: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφο του Mega και αγανακτισμένο πολίτη! Δείτε τί συνέβη στα Βριλήσσια

ΒΙΝΤΕΟ: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφο του Mega και αγανακτισμένο πολίτη! Δείτε τί συνέβη στα Βριλήσσια

Ένα αναπάντεχο επεισόδιο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του Mega έξω από τραπεζικό κατάστημα στα Βριλήσσια.

Άγριος τσακωμός μεταξύ Νταβλούρου-Νικολόπουλου - Video !

Untitled

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε μεταξύ του Βουλευτή των ΑΝ-ΕΛ , Νίκου Νικολόπουλου , και του Πολιτευτή της ΝΔ , Αθανάσιου Νταβλούρου ,  στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Lepanto TV με τον Κωνσταντίνο Φλαμή .

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλαψε με το διάγγελμα Καραμανλή




Ποια ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Τι έγραψε στο Twitter

Γ. Ντάισελμπλουμ: Το 'όχι' δεν σημαίνει κατ ανάγκη grexit, ωστόσο δυσχεραίνει τις διαπραγματεύσεις




Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε στο Ολλανδικό κοινοβούλιο πως το 'όχι' θα φέρει τους Έλληνες σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ενώ το 'ναι' προσφέρει περισσότερη 'προοπτική' για συζήτηση

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...