Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το βίντεο της χρονιάς για την Ελλάδα που “σπάει ταμεία” στο διαδίκτυο – “Δεν σε φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι”

video ellada

Το βίντεο για την Ελλάδα, που έχει προβληθεί σε 148 χώρες με βάση τα στατιστικά του Youtube, και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ εν’ όψει της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Guardian: Εξάμηνη παράταση θα προτείνουν οι δανειστές




Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, οι πιστωτές σκοπεύουν να προτείνουν εξάμηνη παράταση του προγράμματος και εκταμίευση κεφαλαίων 18,1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Ό,τι και να γίνει, ξέρουμε...




...ποιοι έκαναν τα μεγάλα λάθη, ποιοι μας έδωσαν στα δόντια των δανειστών, ποιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες όταν έπρεπε, ποιοι ξεπάτωσαν τα Ταμεία, ποιοι δούλεψαν για τη διαρροή κεφαλαίων, ποιοι έδωσαν χώμα και νερό όταν ΤΩΡΑ αποδεικνύεται ότι ΑΥΤΟΙ μπορούν να πιεστούν, όπως πιέζονται σήμερα. 

Δεν είναι πλάκα: Σεμινάρια πορνείας για νέες με 45 ευρώ! (Άδωνη, να πάμε;)




«Σεμινάρια πορνείας σε νεοεκδιδόμενες γυναίκες παρέχει η ένωση Asociación de Profesionales del Sexo στην Βαρκελώνη προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα τον περασμένο μήνα παρέδωσε τετράωρο μάθημα σε 15 ενδιαφερόμενες με κόστος 45 ευρώ. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια η διοργανώτρια, Conxa Borrell, τέσσερις ώρες δεν αρκούν για να διδαχθούν όλες οι ενότητες και ήδη προγραμματίζεται ο δεύτερος κύκλος αφού η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών της. Τα συγκεκριμένα ωστόσο σεμινάρια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση φεμινιστικών οργανώσεων οι οποίες θα θέσουν το ζήτημα στην πολιτεία». 

O Στραβελάκης τους κατήργησε στον «αέρα»!




Πως ο διευθυντής Ειδήσεων εξέθεσε Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη - Εν αναμονή εξελίξεων

Ένας άλλος κόσμος. Ένας αντίκοσμος


Να το καταλάβουμε. Η μια πατρίδα μας ταξιδεύει στα ελβετικά σαλέ, παίρνει μίζες από τις Siemens, αγοράζει κάμερες που φωτογραφίζουν τον λαό, έχει εφεύρει δεκάδες τρόπους για να θωρακίζει το «είναι» και το «αντέχειν» της από τον εσωτερικό εχθρό της. Η άλλη πατρίδα τρέχει για το μεροκάματο, ζει με 300 ευρώ, πεθαίνει στην ανεργία και στην αλλότρια εργασία, αναγκάζεται να πληρώνει τις θηλιές των τραπεζών που βλέπουν τα αμύθητα κέρδη τους να αυξάνονται.

Ολι Ρεν - Ολι Ρεν φέρε πίσω τα καγιέν!


Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...