Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Εμετικό τσογλάνι κι αλητάμπουρας ο Τσίπρας» (διαβάστε χυδαίο tweet)

Τζήμερος

Ο Θάνος Τζήμερος ξεπέρασε κάθε όριο, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «εμετικό τσογλάνι που υποδύεται τον πρωθυπουργό» κι «αλητάμπουρα». Συνοδεύει, μάλιστα, τη νέα του χυδαιότητα με βίντεο από το 2010.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι...



Η Φώφη Γεννηματά είναι η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΩΡΑ: Χωρίς επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση, αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία, τί λένε Μαξίμου-Κομισιόν

Κομισιόν

Εκπρόσωπος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα πως ολοκληρώθηκαν χωρίς επιτυχία οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες. Η ελληνική  αντιπροσωπεία αποχώρησε, ενώ αναμένονται οι αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.

Κυβερνητικό όχι σε μειώσεις μισθών-συντάξεων ή αυξήσεις ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, το ΔΝΤ απαιτεί ψαλίδι 1,8 δις ετησίως στις συντάξεις!

Τσίπρας

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν πως η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει τις προτάσεις της έγκαιρα [01.06.2015], όπως και δύο επεξεργασμένα κείμενα που αφορούν την βιωσιμότητα του χρέους και το δημοσιονομικό κενό.

Κυκλοφοριακή κατάρρευση για «Πρώτο Θέμα»

Αναστασιάδης

Περίεργη και ανεξήγητη ήταν η κυκλοφοριακή κατάρρευση του «Πρώτου Θέματος» την προπερασμένη Κυριακή -κυκλοφόρησαν όλες μία μέρα νωρίτερα λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος- και αυξάνει τα ερωτηματικά, γιατί ήταν η μόνη εφημερίδα που έχασε φύλλα και μάλιστα 25.000, όταν όλες οι άλλες κέρδισαν φύλλα. Και αν θυμόμαστε σωστά, για πρώτη φορά κατέβηκε το «Πρώτο Θέμα» κάτω από τον πήχη των 100.000 φύλλων. Ίσως να έφταιξε ότι δεν είχε ελκυστικές προσφορές.

Γιατί αποχώρησε η Εύη Φραγκάκη από τον ΑΝΤ1




Άρχισε το νέο κύμα απολύσεων στον όμιλο Κυριακού και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, Εύης Φραγκάκη, να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους της στο κανάλι. Μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό η Εύη Φραγκάκη αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα είχε ενημερωθεί ότι το όνομά της βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα με τους υπό απόλυση δημοσιογράφους και όπως είπε η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι έγινε σε πολιτισμένο και ήρεμο κλίμα!

Το κόλπο Λυμπέρη με τον κουμπάρο και οι βίλες της Μυκόνου




Η παρέμβαση του ΣΔΟΕ και η εκδίκαση της αγωγής κατά της Alpha Editions .

Σε ποιον ανήκει η Εφημερίδα των Συντακτών;


«Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ανήκει στους εργαζομένους της» λέει το ΔΣ του Συνεταιρισμού των εργαζομένων που αφήνει ευθείες βολές κατά δύο πρώην μελών του, του Σταμάτη Νικολόπουλου και της Ελένης Κωσταρέλου (φωτο), οι οποίοι αποχώρησαν πριν από δύο χρόνια από την Κολοκοτρώνη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...