Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Και τηλεοπτική εκπομπή στον ευαίσθητο Βερύκιο



** Μετά το on air κλάμα του ευαίσθητου και συναισθηματικού δημοσιογράφου Δήμου Bερύκιου επ΄ ευκαιρία των γενεθλίων του αφεντικού Δημήτρη Κοντομηνά, του ανατέθηκε (για την επόμενη σεζόν) και η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής σην τηλεόραση του Alpha. Το πιθανότερο είναι πως θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα».

Όσο φοβόμαστε το πατατράκ...


του Θανάση Καρτερού

Ο Αγγελόπουλος... φτωχαίνει κι ο Ψυχάρης το γλεντάει!




Τι απαντάει ο επιχειρηματίας στις αποκαλύψεις του «Βήματος» για τα δυο Drill ships

Ανακατατάξεις στο συγκρότημα Φιλιππάκη




Τι κρύβει η έλευση Μιχελάκη και ποιος είναι ο (νέος) ρόλος Μουλίνου με την έκδοση της «Ελευθερίας»

Το πλοίο έφυγε σε ώρα Μενεγάκη...


...για να μην το χάσει η εθνική μας παρουσιάστρια .

Nέες εφημερίδες από Τράγκα και Φιλιππάκη!


«Ανεξαρτησία» και «Ελευθερία» (αντίστοιχα) τα ονόματα αυτών .

Εντονη κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στον χώρο των media, κυρίως σε παρασκηνιακό επίπεδο, όπως προκύπτει από στοιχεία του τμήματος κατοχύρωσης σημάτων του υπουργείου Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκδότες Γιάννης Φιλιππάκης («Espresso», «Δημοκρατία» και «Εστία») και Γιώργος Τράγκας («Crash»), πέραν των εντύπων που ήδη διαθέτουν, φαίνεται ότι κάνουν σχέδια και για τη μεταμνημονιακή εποχή. Μόνο, έτσι, μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ήδη έχουν κατοχυρώσει τίτλους που παραπέμπουν στη μετα-Μνημόνιο εποχή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φιλιππάκης έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Ελευθερία», ο οποίος έχει ευθεία αναφορά στην ιστορική εφημερίδα που εκδιδόταν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Τράγκας, που επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, κατοχύρωσε τον τίτλο «Ανεξαρτησία», θέλοντας προφανώς να είναι έτοιμος για τις μελλοντικές εξελίξεις. 

Το κοινό στοιχείο που έχουν οι Φιλιππάκης και Τράγκας αφορά τον χώρο στον οποίο απευθύνονται, που δεν είναι άλλος από τον κεντροδεξιό. Προφανώς, οι δύο εκδότες εκτιμούν ότι στη μεταμνημονιακή Ελλάδα, εκτός των άλλων, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και στην Κεντροδεξιά… Και μιας και αναφερόμαστε στην κατοχύρωση των τίτλων, αξίζει να προσθέσουμε ότι στην κατηγορία των εντύπων υπάρχει κατοχυρωμένος ο τίτλος «Αδέσμευτος» από τον εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου», Αλέξη Σκαναβή.

- από την έντυπη έκδοση των Παραπολιτικών (Secret)

πηγή : zoornalistas.blogspot.gr


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...