Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Το «τραγικό τριήμερο» που πρόβλεψε η Κασσάνδρα Μπακογιάννη...


Θα μετρήσει κανείς πόσα χρήματα έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες από την στιγμή που η κυρία Μπακογιάννη πρόβλεψε το α λα Κύπρος capital control (έλεγχος κίνησης κεφαλαίων, αναλήψεων κ.λπ.) μιλώντας για ένα «τραγικό τριήμερο»; 

Ανατριχιαστικό (& γελοίο!) πρωτοσέλιδο για το αεροπλάνο τού Τσίπρα


Η μνημονιακή κινδυνολογία έχει πιάσει τελική ταχύτητα. Σανιδωμένο το γκάζι του Τύπου και των πολιτικών (ανδρών τε και γυναικών) που βρίσκονται απέναντι από τη κυβέρνηση. 

Πότε θα τελειώσει το πανηγύρι με τους «αεριτζήδες» των ΜΜΕ;


Στο Mega ψάχνουν να βρουν χρήματα για να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ο «θαλασσοπνιγμένος» ΔΟΛ μάχεται να παραμείνει στο εκδοτικό στερέωμα με ζημιές 20 εκατ. ευρώ μόνο για το 2014 και δάνεια που ξεπερνούν τα 178 εκατομμύρια ευρώ.

Αποφυλακίζεται ο Σαχπατζίδης! Γιατί άραγε…


«Εντοπίστηκε περίεργη κατάθεση 1,4 εκατ. ευρώ, από εταιρεία συμφερόντωνν Π. Γερμανού στον λογαριασμό εταιρείας του ήδη προφυλακισμένου Σαχπατζίδη»

Financial Times: Πρώτη νίκη για την Ελλάδα, οι δανειστές ρίχνουν τους στόχους για πλεόνασμα


Για πρώτη φορά οι δανειστές υποχωρούν από τις θέσεις τους και αυτό συνιστά μία νίκη για την Ελλάδα. Την πρώτην νίκη μετά από 5 χρόνια, μέσα σε μόλις λίγους μήνες διαπραγμάτευσης.

Η Αριστερά συνεχίζει να νομιμοποιεί τη ρουφιανιά;


«Το τελευταίο τρίμηνο δεν προλαβαίνουμε να δεχόμαστε κλήσεις-καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Φτάσαμε στο σημείο η ρουφιανιά να έχει τον μεγαλύτερο δείκτη ανάπτυξης στη χώρα» διαπιστώνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σύμφωνα με δημοσίευμα του tovima.gr.

Πόλεμος μέχρις εσχάτων Μαρινάκη – Αλαφούζου: «Καταστρατηγήσατε το τεκμήριο της αθωότητας»




Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ενέπλεξε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην γνωστή υπόθεση διακίνησης ηρωίνης ποσότητας δυο τόνων. Σήμερα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ απαντά και προαναγγέλει προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Την ξανθιά ρεπορτερ του MEGA τη λένε Αποστόλη;


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του κ.Βαρουφάκη έξω από το υπουργείο, ανάμεσα στους δημοσιογράφους είναι και μια πολύ μαχητική ξανθιά που κρατάει το μικρόφωνο του MEGA. Καθώς συνεχίζει το βίντεο όμως αντί για το όνομα της κοπέλας διαβάζουμε ότι το ρεπορτάζ του MEGA το κάνει κάποιος Αποστόλης. Η κοπέλα τρέχει στους δρόμους και ο εκφωνητής χρεώνεται το ρεπορτάζ! 

Τον προσέλαβαν για... ιατρικές συμβουλές στο «Ε»


Να γλιτώσουν από την ανεργία και να εξασφαλίσουν τον άρτο τον επιούσιο προσπαθούν όσοι έμειναν εκτός Βουλής μετά τις τελευταίες εκλογές.

Και κλάμα ο Δήμος Βερύκιος (για τον Κοντομηνά)


Bούρκωσε κι η Τσιμτσιλή...

Γερμανοί θέλουν να αγοράσουν τον ΔΟΛ!




Πριν από αρκετά χρόνια είχε ακουστεί στη Χρήστου Λαδά ότι θα επενδύονταν γερμανικά κεφάλαια στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Μάλιστα τότε τα μεγαλοστελέχη το διατυμπάνιζαν στο προσωπικό κάνοντας λόγο για άνοιγμα του ΔΟΛ και στην Ευρώπη. (Δεν ήταν τυχαίο ότι οι στενοί - και αποτυχημένοι όπως αποδείχτηκε- σύμβουλοι του Λαμπράκη, Μπιλίρης και Χατζής, ονειρεύονταν την εισαγωγή του ψηφιακού κλάδου του ΔΟΛ στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης...).

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη Πατρινή κοινωνία για τον Γιάννη Γκούμα

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη Πατρινή κοινωνία για τον Γιάννη Γκούμα

Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο της Πάτρας και στη κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Σκιαδά, Γιάννη Γκούμα σήμερα τα ξημερώματα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...