Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Απολογούνται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την εξόντωση Βαξεβάνη, οι πράκτορες της ΕΥΠ



Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι έξι που κατηγορούνται για την οργάνωση σχεδίου ηθικής και φυσικής εξόντωσης του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη. Ο πράκτορας της ΕΥΠ, πρώην διευθυντής Κατασκοπείας, Κ.Α., ο συνεργαζόμενος με την ΕΥΠ, Σ.Κ. και ακόμη τέσσερις διώκονται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της διεύθυνσης, συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την ανθρωποκτονία,  για  παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για εκβιάσεις, πλαστογραφία και απάτη.

ΝΑΣΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ : Συμφώνησε σε όλα με τον Χάρη Πολίτη - Καλή αρχή στον Sfera για τον φίλο μου !


Από την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου και σε καθημερινή βάση στις 8 ακριβώς το βράδυ ,  ο Mr "Gossip" Νάσος Γουμενίδης θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από την ερτζιανή συχνότητα του Sfera 102.Fm !

Νέες βόμβες Κρούγκμαν: Μην γονατίσετε την Ελλάδα, γιατί εαν σηκωθεί θα τρέχετε…


Για εκλογικό σεισμό στην Ευρωζώνη κάνει λόγο ο κορυφαίος οικονομολόγος και προειδοποιεί τους θεσμούς για ενδεχόμενη επιτυχία της… δραχμής.

Σε ποιον σταθμό δημοσιογράφοι λογοκρίνουν άλλους δημοσιογράφους;




Σε ποιαν ραδιοσυχνότητα πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι ΔΕΝ δέχτηκαν να βγει στη ζωντανή εκπομπή τους - εκπομπή λόγου και εμβόλιμων ρεπορτάζ - συντάκτης τού σταθμού που ήθελε να δώσει φρέσκες, καυτές πληροφορίες από την Ευελπίδων σχετικά με τη δικαστική έρευνα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο; 

Όταν σβήνουν τα φώτα της Eurovision...


...κι έρχεται ο λογαριασμός, η δημόσια τηλεόραση κερνά και ο Ανδρέας Κουρής πίνει

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...