Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Θυμηθείτε αυτό: Σήμερα η Γερμανία δεν έχει δικαίωμα ψήφου στην ΕΚΤ


Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΚΤ δεν έχει δικαίωμα ψήφου ο επικεφαλής της Bundesbank Γενς Βάιντμαν. Αυτή η αποχή (πηγαίνει εναλλάξ για όλους τους κεντρικούς τραπεζίτες) θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΚΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ. Γιατι ειναι απαραίτητη μία πανευρωπαϊκή διάσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της υπερχρέωσης Κρατων και πολιτων


Για μία ακόμη φορά, πριν τη χρεοκοπία της χώρας το 2010 κρυφά, πρόσφατα (Οκτώβριος του 2014) φανερά, το ΔΝΤ θέτει ως προϋπόθεση της συμμετοχής του στα πακέτα στήριξης της Ελλάδας, τη διαγραφή μεγάλου μέρους του δημοσίου χρέους – με τους Ευρωπαίους να παρουσιάζουν ανέντιμα τη θέση του ως μία απαίτηση επιβάρυνσης των φορολογουμένων Πολιτών τους, παρά το ότι γνωρίζουν πως οι ίδιοι μετέφεραν το ελληνικό χρέος στους Πολίτες τους, με στόχο τη διάσωση των τραπεζών τους  (ανάλυση).

Για ποιον γνωστό δημοσιογράφο χτυπάει... η καμπάνα;


Αυτό που κυκλοφορεί πολύ καιρό στην δημοσιογραφική πιάτσα τώρα αρχίζει να προαναγγέλλεται με δημοσιεύματα εν είδει κουίζ (αριστερά).

Οταν ο Χατζηνικολάου είπε όχι στον Μπόμπολα!




«Εγώ έφυγα από το Μega πριν από 12 χρόνια γιατί αρνήθηκα να υπακούσω στις εντολές και τις ισχυρές πιέσεις ενός εκ των μετόχων που ήθελε να το μετατρέψει σε μέσο προπαγάνδας. Ήθελε να το κάνει καταπράσινο! Και φυσικά ομιλώ για τον πανίσχυρο Γιώργο Mπόμπολα».

Δεν είναι μπλόφα!..


Εάν δεν υπάρξει χρηματοδότηση, δεν θα πληρωθούν οι επόμενες δόσεις...

Τσίπρας: Ασ' το Γιάννη, δεν θέλω κλούβα σπίτι μου..




...να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά μου!..

Από κυνηγός ειδήσεων , κυνηγός «μακετών» !


Ενώ η ορολογία ορίζει ως δημοσιογράφο το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν,τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α , τα δεδομένα σήμερα έχουν μετατοπιστεί κατά πολύ από την αρχική τους οριοθέτηση .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...