Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ;


Κάτι πρέπει να έπαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης!Ειδάλλως δεν εξηγείται η καλή κουβέντα που είπε-έστω και με μομφή κατά του Βαρουφάκη-για τον πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα!

Ανοδος στο Χρηματιστήριο! Πάλι δεν χρεοκοπήσαμε;




Εκτίναξη 4,37% των τιμών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με καύσιμο την αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης και την προσδοκία των επενδυτών ότι η κυβέρνηση θα δρομολογήσει συμφωνία με τους δανειστές.

Νέες Διώξεις Σε Επτά Για Τις Μίζες Στα Εξοπλιστικά




Σε βαθμό κακουργήματος άσκησαν ποινικές διώξεις οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος σε βάρος επτά προσώπων για μίζες που αφορούν προμήθειες οχημάτων από τη γερμανική εταιρία

Σφοδρή επίθεση του Ιωάννη Ραγκούση στον Προκόπη Παυλόπουλο: Μην δουλεύεις ρε, χαλάς την πιάτσα!




Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Σκληρή απάντηση Πρετεντέρη στον Χατζηνικολάου



Η μάχη των καναλιών έχει ανάψει για τα καλά. Εκεί που φαινόταν ότι ο Πρετεντέρης βρισκόταν στο καναβάτσο έχοντας απέναντι του τον Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον πρωθυπουργό, κάνει μια εντυπωσιακή ρελάνς καταφέρνοντας να εξασφαλίσει στην εκπομπή του… την κορυφαία Ελληνίδα πολιτικό με παγκόσμια ακτινοβολία, την κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τρολοκράτης


ΝΕΡΙΤ ΤΩΡΑ: Σα να μην πέρασε μια μερα.



Σας θυμίζει κάτι;

Μοσκοβισί : Δεν υπάρχει Grexit…εάν γινόταν θα καταστρεφόταν το ενιαίο νόμισμα




Ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ευρώ διότι δεν υπάρχει νομικός μηχανισμός που να το προβλέπει αυτό αλλά και γιατί εάν γινόταν θα καταστρεφόταν το ενιαίο νόμισμα ξεκαθάρισε ο πλέον αρμόδιος, ο Επίτροπος επί των οικονομικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.

#success_story αλλά ισπανικά, γέμισαν άστεγους οι δρόμοι!




#success_story αλλά ισπανικά, γέμισαν άστεγους οι δρόμοι!

Ο «τυχοδιώκτης» Βαρουφάκης και το «ανέντιμο Plan B» των πιστωτών


Μ’ ένα «ανέντιμο Plan B», όπως θα έλεγε ίσως κι ο «τυχοδιώκτης» Γιάνης Βαρουφάκης, οι πιστωτές σπέρνουν με νάρκες κάθε πολιτική δίοδο προς το new deal που επιδιώκει η κυβέρνηση με την Ευρώπη.

Αφεντικά στο διαδίκτυο !



Τελικά όλοι όσοι πέρασαν από τον ΔΟΛ και είχαν επιτελικές θέσεις, πλέον αυτονομούνται και γίνονται οι ίδιοι αφεντικά σε Mέσα ενημέρωσης, εκμεταλλευόμενοι τη διαδραστικότητα αλλά και τις ευκολίες του διαδικτύου.

Και εσύ Λάμπης ...




Πριν λίγες ώρες διάβασα ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο αναλαμβάνω θέση ΔΣ στην ΕΡΤ ή αν όχι ΔΣ τουλάχιστον «θέση κλειδί». Είναι φοβερό νέο και μπράβο μου που μου το κράτησα κρυφό μέχρι σήμερα γιατί με εξέπληξα ευχάριστα. 

Νέες βολές Παππά στους καναλάρχες από τη Βουλή




Η ΕΡΤ και οι «ντουντούκες» των δανειστών μας ...

Η Αυγή «τιμά και σέβεται τον Γ. Παπαχρήστο»!..



Πως μια αγωγή οδήγησε την εφημερίδα να ζητήσει συγγνώμη από τον δημοσιογράφο του ΔΟΛ .

Οταν ο Γ. Κουρής έγινε πολυεκατομμυριούχος




«Το iTag σας καλεί να καλύψετε μεγάλα θέματα της επικαιρότητας ή να ανεβάσετε το δικό σας θέμα». Αυτό διαφημίζει το Mega μέσω της  Όλγας Τρέμη σε μια προσπάθεια να την βγάλει στο τζάμπα μη πληρώνοντας ρεπόρτερ, συντάκτες κλπ . 

Πάρτε μου αμέσως τον Παππά στο τηλέφωνο!..




Γιατί ο Στραβελάκης του Mega επικοινώνησε θορυβημένος με τον υπουργό Επικρατείας !

Η απάντηση που μου έδωσε ο Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στην "αμφιλεγόμενη" σχέση του με τα media - Video !


Στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αχαιός Βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ , Νίκος Νικολόπουλος , στους σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας του Δ.ΙΕΚ Πάτρας , του έθεσα την παρακάτω ερώτηση :


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...