Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Βρήκε αμέσως δουλειά ο Θοδωρής Αμπαζής (για να μην κλαίνε κάποιοι στην Πάτρα)




Αναφέρει ο Πατρινός δημοσιογράφος και φίλος μου Κωνσταντίνος Φαλμής μέσα από το προσωπικό του blog :

Νέος εξευτελισμός για τον Σαμαρά!



Την δική του απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά δίνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σχετικά με το παρασκήνιο για την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Κρέμονται απ΄ τα χείλη του!..



Όταν οι δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» τον Τσίπρα ...

Και Φώτης Μπόμπολας πλήρωσε 8 εκατ. ευρώ!



Ο Μπόμπολας έγινε... Ιφιγένεια και ο «πόλεμος» προμηνύεται σκληρός ...

Βίντεο : Όλα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης στον Κωνσταντίνο Φλαμή - Το μήνυμα για τους "αποστάτες" Νταβλούρο - Τριανταφυλλόπουλο !



Δεν είναι μόνο ότι το κράτος ξεμένει από ρευστό, το ίδιο συμβαίνει και με τους πολίτες, δήλωσε από την Πάτρα ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης.

Γιατί εκνευρίζεστε κύριε Σούλτς με την Ελληνική κυβέρνηση; Κόλλησε η μίζα (του αυτοκινήτου);



«Σε περίπτωση που η Αθήνα αποσύρει τις ήδη συμπεφωνημένες μεταρρυθμίσεις, τότε δεν θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στην Ευρώπη» προειδοποίησε μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, συμπληρώνοντας ότι «αυτό το έχει καταστήσει σαφές η ΕΕ στην ελληνική κυβέρνηση».

Μνημόνιο: Το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην σύγχρονη ιστορία. 79 δις νοικοκυριών εξανεμίστηκαν.




Οι καταθέσεις ο κοινωνικός πλούτος της χώρας μειώθηκε κατά 56% του ΑΕΠ σε 64 μήνες που είναι η μεγαλύτερη σωρευτική μείωση καταθέσεων στην ιστορία της Ελλάδος.

Η Γερμανική Ευρώπη και ο Ordoliberalismus




Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι η χώρα με το πιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη, που έχει χαρακτηρισθεί ως άντρο της αδιαφάνειας και των καρτέλ, που έχει αναγάγει την διαφθορά ξένων αξιωματούχων σε τέχνη, έχει καταστεί ο κήρυκας της νεοφιλελεύθερης ηθικής και ο δεσμοφύλακας των απείθαρχων δημοσιονομικά χωρών της ευρωζώνης.

Σαμαράς: «Εγώ δεν είδα παιδάκι να πεθαίνει, επειδή δεν έχει να πάρει κουλούρι..» (βίντεο) #onlineMEGA #Samaras



Σαμαράς:¨Εγώ δεν είδα παιδάκι να πεθαίνει, επειδή δεν έχει να πάρει κουλούρι, είδα φιλανθρωπίες»

Επέτειος 5 χρόνια Μνημονίου




«Ζητούμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.». Η δήλωση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

Ο Αλαφούζος, η «ντροπή για τη σαπίλα» και ο χαμένος, έτσι και αλλιώς, Κοντονής




Ο Στάθης Κοντονής είναι μόνος. 

Φανατικός θαυμαστής του Άδωνη ο Κυριάκος



Άδωνις Γεωργιάδης εν ώρα παραστάσεως στη Βουλή. Ο θεατής Κυριάκος Μητσοτάκης απαθανατίζει τη σκηνή για το φωτογραφικό του αρχείο. Είναι φανατικός θαυμαστής τού Αδώνιδος, άλλωστε. Αξιωματική αντιπολίτευση 2015. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...