Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο ευαίσθητος μεταλλωρύχος...





Ο «ευαίσθητος» βουλευτής της ΝΔ Aδωνις Γεωργιάδης δεν είδε τόσα χρόνια τα... τρένα με τους εκατομμύρια ανέργους, με τους απολυμένους που αποτέλεσαν τα... ψιλά γράμματα των μνημονίων που ψήφισε.

Μαύρη λίστα για τζαμπατζήδες πολιτικούς!


Ένας ιδιότυπος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε τηλεοπτικά – έντυπα ΜΜΕ της περιφέρειας και υποψήφιους βουλευτές στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Τα τηλεοπτικά κανάλια και οι εφημερίδες κατηγορούν τους βουλευτές ότι δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και δεν έχουν πληρώσει τις διαφημιστικές εταιρείες και τα ΜΜΕ που ανέλαβαν τη διαφήμιση και την προώθησή τους!

Ακούς, βλάκα;



Ο Σόιμπλε βγάζει αφρούς και μερικοί στην Ελλάδα θα ήταν πρόθυμοι να του σκουπίσουν τα σάλια. Είναι αυτοί που ενοχλούνται από την «κυβερνητική διγλωσσία», αλλά όχι από το μαστίγιο και καρότο των «εταίρων» σε βάρος μας. Εμείς φοβόμαστε για τα μελλούμενα – όχι άδικα – αλλά και οι Ευρωπαίοι είναι πανικοβλημένοι. Παίζουν με τις απειλές τους σε όλη την κλίμακα των εκβιασμών, αλλά υπάρχουν και δικές τους φωνές, δικών τους ανθρώπων, που τους λένε ότι θα υποστούν και αυτοί μεγάλη ζημιά αν πέσει η Ελλάδα. 

Τζήμερος στο πλευρό του Ντράγκι



Απορώ πώς δεν βγήκε ακόμα ο Άδωνις και ο Θάνος Τζήμερος να καταδικάσουν την επίθεση κατά του Ντράγκι με χαρτοπόλεμο από ακτιβίστρια; (Η ίδια απορία και για τον Θάνο Αθανασίου, τον ανταποκριτή από τις Βρυξέλλες).


Στον Γιάννη Φιλιππάκη η εφημερίδα Ἑστία! !




Αλλάζει χέρια η«Εστία», η μοναδική καθημερινή εφημερίδα που δεν ακολούθησε τη μεταρρύθμιση της ελληνικής ορθογραφίας που έγινε το 1982 και ακόμα χρησιμοποιεί το πολυτονικό σύστημα. 

Νέοι παίχτες στην τηλεοπτική αγορά !




Η  κυβέρνηση πιέζει τους παλιούς της τηλεόρασης και περιμένει τους νέους

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...