Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 53χρονος Πατρινός για εκβίαση! Το έπαιζε... ανιψιός του Βασίλη Στεφανάκου


Εμφανιζόταν στα θύματά του, και ζητούσε χρωστούμενα....προσποιούμενος τον ανιψιό του Στεφανάκου!

Εισβολή: ο Τύπος τότε (Πεντάγωνο) και ο Τύπος τώρα (Βουλή)


ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ - ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ  ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ TO 2015 ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗ «ΜΠΟΥΚΑ»

Μετακομίζει η SportDay


Σήμερα, εκτός απροόπτου, μετακομίζει η SportDay στην Κάντζα, στις εγκαταστάσεις του Alpha, αν κάτι δεν αλλάξει την τελευταία στιγμή. Η αθλητική εφημερίδα - μια από τις πλέον επιτυχημένες εκδόσεις των τελευταίων χρόνων -, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας αλλάζει στέγη. Μαζί γυρίζει σελίδα για να μπει σε νέο δημοσιογραφικό δρόμο με στόχο την κυκλοφοριακή ανάκαμψη σε μια εποχή που (και) ο αθλητικός Τύπος βρίσκεται σε κάθετη πτώση. 

Η ανδρική γραμμή Σαμαρά και η ομολογία τής μ@λακί@ς !


Ο Σαμαράς μίλησε στη Βουλή για ανδρική γραμμή από μέρους του. Μπεσαλίδικη. Άντρας! 

Πρόταση-έκπληξη Κουρή στους εργαζόμενους του Φιλάθλου


ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 4.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ 

Στο κανάλι "Ε" ο Κώστας Βαξεβάνης !


Με όπλο τα αυξημένα ποσοστά του Σαββατοκύριακου, ο μέτοχος του E-TV σχεδιάζει την ενίσχυση του προγράμματος του πενθημέρου. Μετά το Πάσχα ξεκινάει συνεργασία με το κανάλι και ο Κώστας Βαξεβάνης.

Σε κατάσταση πολιορκίας ο διευθυντής των Νέων;


Νέες γκρίνιες και προβληματισμός στον ΔΟΛ -ειδικά στον 4ο όροφο του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου 80. Εκτός από τις χαμηλές κυκλοφορίες υπάρχει και γκρίνια για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Τα Νέα. 

Ευαγγελάτος: Απεταξάμην τους ιδιοκτήτες!.



Αμηχανία στους παρουσιαστές του Μega από τις καταγγελίες της Ραχήλ Μακρή

Δεν προβλέπεται συμψηφισμός με τους καναλάρχες...


Eχουν λυσσάξει οι καναλάρχες με το θέμα των εισφορών δεκάδων εκατομμυρίωνπου ζητά η κυβέρνηση και αφορά τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές -ειδικά στον ΣΚΑΪ- έχουν βάλει και από δύο, τρεις συντάκτες τους που κάνουν λόγο για συμψηφισμούς με προεκλογικές ομιλίες πολιτικών αρχηγών κλπ .

Εντείνεται η ανησυχία στον ΑΝΤ1 !


Μεγάλη ανησυχία στον ΑΝΤ1 για το αν θα υπάρξουν απολύσεις στον όμιλο. Μετά το πρώτο κύμα εξόδου ανώτερων στελεχών, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Πέτρος Μπούτος, μαζί με πλήθος εργαζομένων, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν έρχεται η σειρά τους.

Γιατί «στράβωσαν» οι καναλάρχες !


Όταν τα επιχειρήματα γυρίζουν μπούμερανγκ

Βαρύ κλίμα για τον Μαλέλη στο Φάληρο !


Ποιους έχει ενοχλήσει στον ΣΚΑΪ 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πρότασης - Αφιερωμένο στο φαινόμενο του ρατσισμού και του bullying

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πρότασης - Αφιερωμένο στο φαινόμενο του ρατσισμού και του bullying

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τεύχος της Πρότασης , της μεγαλύτερης free press εφημερίδας των νέων στην Περιφέρεια . 

Ρήξη ή συμβιβασμός με την ολιγαρχία του πλούτου;


Το UNFOLLOW 40 κυκλοφορεί 
Ζητήστε το στα περίπτερα και διαβάστε μεταξύ άλλων:

Τα βρόντηξε ο Χαντζόπουλος από Τα Νέα !


Διαφώνησε με τον διευθυντή Μητρόπουλο 

Εκτός του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο γνωστός σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος.

Τα σκίτσα του Χαντζόπουλου που εικονογραφούσαν σχεδόν σε καθημερινή βάση το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα, το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να αραιώνουν μέχρι που «εξαφανίστηκαν» εντελώς -και από τις εσωτερικές σελίδες.

Πολλά από τα σκίτσα Χατζόπουλου στα Νέα αυτά είχαν επικριθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστική χυδαιότητα (όπως αυτό με την Ζ Κωνσταντοπούλου και την Ρ. Μακρή).

Τώρα, ο Δημήτρης Χαντζόπουλος αποχώρησε από ΤΑ ΝΕΑ, όπου εργάζόταν επί σειρά ετών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, εξέφρασε τη διαφωνία του με τον διευθυντή της εφημερίδας Δημήτρη Μητρόπουλο. Και από εκεί που ήταν ο «απαραίτητος της πρώτης σελίδας» βρέθηκε ξαφνικά εκτός ΔΟΛ...

"Καμπανάκι" από τον Σουλτς στον Τσίπρα! Αντιδράσεις για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ρωσία - Τρέμουν την διάσπαση στην ΕΕ

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί το επικείμενο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, με τον Μάρτιν Σουλτς να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Ελληνα πρωθυπουργό, προειδοποιώντας τον για αυτή την επίσκεψη.
«Ταξίδι στη Ρωσία: Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτς προειδοποιεί τον Τσίπρα», είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ του Spiegel, το οποίο σημειώνει ότι μία ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ, που παραμένει αβέβαιο αν θα πληρωθεί όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, ο Ελληνας Τσίπρας ταξιδεύει στη Μόσχα (8/4) και υπολογίζει στη βοήθεια της Ρωσίας.
Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος μέσω της Hannover Allgemeine Zeitung προειδοποιεί τον κ. Τσίπρα για αυτό το ταξίδι, προκειμένου να «προλάβει» μία διάσπαση στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Στις δηλώσεις του, καλεί τον κι. Τσίπρα να μην αποξενωθεί από του Ευρωπαίους εταίρους του.
Με τη λίστα μεταρρυθμίσεων και την επίσκεψή του στο Βερολίνο ο κ. Τσίπρας είχε αρχίσει να ανακτά εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, σημειώνει ο κ. Σουλτς. Είναι «απαράδεκτο», τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ελληνας πρωθυπουργός να υποθέτει ότι «θα θέσει σε κίνδυνο την ενιαία ευρωπαϊκή στάση απέναντι στην ευρωπαϊκή πολιτική σε κίνδυνο», με αντάλλαγμα ρωσική βοήθεια. Αντίστοιχες προειδοποιήσεις είχε εκφράσει ήδη και ο Πιερ Μοσκοβισί που είχε καλέσει τον κ. Τσίπρα να μην επιχειρεί μεγάλη προσέγγιση στη Μόσχα
Σύμφωνα με το iefimerida Κούντερ Κρισμπάουμ, πρόεδρος της επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων στη Μπούντεσταγκ επίσης επέκρινε την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία. «Αν η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να βρει την ψυχή της στη Μόσχα, τότε είναι σε λάθος πλευρά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «Οποιος θέλει να συνεχίσει να έχει ευρωπαϊκή βοήθεια, η πυξίδα του πρέπει να δείχνει προς τις Βρυξέλλες και όχι τη Μόσχα».
Το Spiegel σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας έχει στενές σχέσεις με τη Ρωσία και στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ότι μία ημέρα μετά από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη επίσκεψη ξένου διπλωμάτη ήταν εκείνη του Αντρέι Μάσλοφ, Ρώσου πρέσβη στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του SPD, Σίγκμαρ Γκάμπριελ από την άλλη μιλώντας στην «Rheinische Post» τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος στην Αθήνα σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει την πλάτη στην Ευρώπη και να παραδοθεί στις αγκάλες της Μόσχας.
Αντίθετα, η επικεφαλής της αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο, Γκάμπι Ζίμερ, τάχθηκε υπέρ του ταξιδιού Τσίπρα στη Μόσχα. «Η ΕΕ και η Ρωσία δεν είναι η μία απέναντι στην άλλη», τόνισε και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχει τεράστιο συμφέρον να εισαχθούν ξανά τα αγροτικά προϊόντα της στη Ρωσία. Πρόκειται για φυσιολογικές διαπραγματεύσεις».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...