Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ψηφιακή Αλληλεγγύη: Νέος κατάλογος καταστημάτων για δωρεάν λαπτοπ και tablet


Οι δικαιούχοι για την Ψηφιακή Αλληλεγγύη όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα, μπορούν από 04/02/2015 έως 30/06/2015 να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και ίντερνετ, για 12 μήνες. Χθες 18/3 ανακοινώθηκαν νέες προσφορές που παρέχουν τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ώστε να εξαργυρώσουν την επιταγή οι δικαιούχοι.

Πότε θα πάρουν άνεργοι και εργαζόμενοι το Δώρο Πάσχα 2015


Οι μισθωτοί που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα το 2015. Το Δώρο θα πρέπει να καταβληθεί εώς την Μεγάλη Τετάρτη 8/4 στους εργαζόμενους δικαιούχους απο τους εργοδότες τους. Το δώρο όπως είναι γνωστό έχει καταργηθεί για συνταξιούχους και δημόσιο τομέα αλλά δώρο θα πάρουν και οι άνεργοι επιδοτούμενοι του ΟΑΕΔ.

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Καθυστέρηση για 5 ολόκληρα ευρώ στο μισθό


Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο 

Πολύ φασαρία για το... τίποτα σχετικά με τις αποδοχές που θα λάβουν τελικά, όσοι ενταχθούν στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας. Η αύξηση που αποφασίστηκε είναι της τάξης των 5 ευρώ, μόλις, σε μηνιαία βάση.

Στους κορυφαίους εργοδότες για νέους που αναζητούν εργασία ο ΟΤΕ και η COSMOTE

Στους κορυφαίους εργοδότες για νέους που αναζητούν εργασία ο ΟΤΕ και η COSMOTE

Σύμφωνα με την έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» του ΟΠΑ και του Kariera.gr

Κοντά στην πώληση το protagon


Πολύ κοντά στην απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του www. protagon.gr βρίσκεται ο Χρήστος Μεμής. Επί της πώλησης της εταιρείας του σάιτ έχει συμφωνήσει το 65% των μετόχων.

Αγωγές για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!


Δύο μεγάλες αγωγές στο internet εναντίον σάιτ για κλοπή περιεχομένου. 

Στο 20,1% ο Real FM το πενθήμερο!


Νέα άνοδος για τον Real FM. 

Αν ο Τσίπρας δεν χτυπήσει τώρα τους εκδότες...


Κάνε το (όχι) όπως ο Καραμανλής. Η σημερινή περίοδος έχει πολλές media-κές αναλογίες με τους πρώτους μήνες μετά την εκλογή Καραμανλή το 2004.

VIDEO-ΘΕΟΣ ο Βαρουφάκης: ΒΟΥΛΩΝΕΙ τα στόματα στο ΠΑΣΟΚ- «Χαρείτε το 4%»


Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και μιλούσε για τη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης, ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας από τα έδρανα.

Big deal στα supermarket: Γερμανικός κολοσσός αποχωρεί από την Ελλάδα!


Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία στον χώρο των supermarket βρίσκεται στο στάδιο της λήψης των οριστικών αποφάσεων.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...