Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στο βίντεο με Βαγγέλη που παρέδωσε ο Τσούκαλης

Γιακουμάκης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανάλυση του βίντεο το οποίο παρέδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Κράζεις (Μπόμπολα); Θαυμάζεις (Μπόμπολα)! (βίντεο)

Γιώργος Αμυράς

Η αποτυχημένη παράσταση Αμυρά για το ξεδόντιασμα του εκδότη και το σπιράλ τετράδιο

Το εξώφυλλο του Spiegel: Η Μέρκελ με τους ναζί στην Ακρόπολη

Το εξώφυλλο του Spiegel: Η Μέρκελ με τους ναζί στην Ακρόπολη

Η Αγκελα Μέρκελ δίπλα σε αξιωματικούς των ναζί, με φόντο την Ακρόπολη. Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου τεύχους του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που έχει τίτλο «Η Γερμανική Υπερδύναμη» και υπότιτλο «Πως βλέπουν οι Ευρωπαίοι τους Γερμανούς».

Βραβείο 10ετίας: το τηλεοπτικό πλάνο που μυρίζει! (εικόνα)


Η αποθέωση της real τηλεόρασης και ταυτόχρονα η αποδόμηση του ίδιου του Μέσου με την πιο πραγματική σύνδεση που έχει να επιδείξει ποτέ η ιδιωτική τηλεόραση. 

Ανατριχιαστικό: Το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη από τον αδερφό του

129_type13031
Είναι ανατριχιαστικό και προκαλεί συγκίνηση ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ο αδερφός του. Άλλος ένας που μένει πίσω από την οικογένεια που χτυπήθηκε άσχημα από τη μοίρα.

Λεφτά... υπήρχαν! Αυτός είναι ο πολιτικός με τα €5.000.000 στην Ελβετία! Και όχι, ΔΕΝ είναι ο Παπακωνσταντίνου!



Τελικά στην Ελλάδα και λεφτά υπάρχουν και κροίσοι με καταθέσεις εκατομμυρίων. Απλά, τα λεφτά υπάρχουν σε καταθέσεις στην Ελβετία! Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και για το σκάνδαλο SwissLeaks με τις καταθέσεις εκατομμυρίων στην τράπεζα HSBC έρχονται να προκαλέσουν το... κοινό αίσθημα.

Οργισμένη Ζωή! Όλα όσα συνέβησαν στο γραφείο του Τσίπρα με την Κωνσταντοπούλου!


Στεκόταν όρθια, με σταυρωμένα τα χέρια και κουνώντας νευρικά το πόδι της μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και αποχώρησε από αυτό κατακόκκινη.

"Τέλος" ο Βενιζέλος στις 7 Ιουνίου. Τί συμβαίνει με τον νέο Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ;


Στις 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί η διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που πρότεινε στο οργανωτικό συμβούλιο της παράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επισημοποίησε το "αντίο" του από τον προεδρικό θώκο.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Γι αυτό πέταξε στην οικονομική θέση ο Αλέξης Τσίπρας. Η άγνωστη ιστορία και πού πήγε πραγματικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!



Η απόφαση του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς τις Βρυξέλλες για τις κρίσιμες χθεσινές συναντήσεις στην οικονομική θέση, κρύβει μια ιστορία. Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο δεν έμεινε ανενεργό.

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον Βαγγέλη: «Το παλικάρι έκλαιγε για βοήθεια, είχε μελανιές στα χέρια του»!



«Ήταν ένα αρνί σε αγέλη λύκων», «εγώ είπαν στον διευθυντή για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη», «έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του»: αυτές είναι μερικές από τις μαρτυρίες φοιτητών στη Γαλακτοκομική Σχολή, που μίλησαν με τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, την ώρα που οι έρευνες για το τι οδήγησε τον αδικοχαμένο 20χρονο στην αυτοκτονία συνεχίζονται.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...