Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Α. Τσίπρας παρενέβη στη Σύνοδο Κορυφής για την ανθρωπιστική κρίση


Την παρέμβασή του, με φόντο την ανθρωπιστική κρίση και τους τρόπους αντιμετώπισής της, έκανε, στη Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπτας.

Το facebook διαγράφει profil- Δείτε τι πρέπει να κάνετε!




Φαίνεται ότι το Facebook αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκίνησε τις διαγραφές για να «καθαρίσει» τις λίστες του.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: "Ναι" από τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά για μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε "Βαγγέλης Γιακουμάκης"!


Πριν λίγη ώρα ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha επιβεβαίωσε πως η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων θα φέρει πλέον το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μόνο εδώ: Δείτε τι απαντά σήμερα το «παρεάκι» του Γιακουμάκη

BBim3U5

Κυκλοφορούν τα πρόσωπά τους σε όλη την μπλοκόσφαιρα. Για εκείνους, όλη αυτή η ιστορία είναι άδικη. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που είναι η αλήθεια. Που φτάνει. Αν ακόμη και οι ίδιοι την λένε ή απλά την επικαλούνται.

Ελένη Γιακουμάκη: Όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του αδερφού μου θα πληρώσουν

BBiqqhX

Σας τα έγραφα και χθες για την αδερφή του Βαγγέλη. Το κορίτσι αυτό που οφείλει να σταθεί ως βράχος δίπλα στην οικογένειά της. Η Ελένη ήταν η κολλητή του Βαγγέλη, πέρα από αδερφή του. Και είναι εκείνη που θέλει όσο τίποτε άλλο να πληρώσουν οι ηθικοί αυτουργοί.

Η έλλειψη ρευστότητας ανησυχεί το ελληνικό διαδίκτυο - Στοιχεία από τα μεγαλύτερα blogs της χώρας !


Το πρόβλημα ρευστότητας και το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κλείνει ολοένα τη στρόφιγγα προς τις ελληνικές τράπεζες έχει προκαλέσει οικονομική στασιμότητα, φόβους για στάση πληρωμών και εφιαλτικά σενάρια. Η ΕΚΤ αύξησε το όριο του ELA για τις ελληνικές τράπεζες κατά 400 εκατομμύρια ευρώ (στα 69,8 δις.) και το υπόλοιπο ρευστότητας που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές τράπεζες ανέρχεται πλέον στα 3 δις. ευρώ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...