Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ένας Νικήτας… αγνώριστος!


Η καρέκλα και ο μισθός έχουν τη γλύκα τους!

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ πάντως, δεν ξέρει τιποτα…

Ιδού το κορυφαίο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση οφείλει να το κάνει πράξη.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε ποιος συμμαθητής του Τζίμη Πανούση είναι σήμερα βουλευτής με το Ποτάμι!


Ήταν 6 χρόνια συμμαθητές, στο γυμνάσιο του Χολαργού και καθόντουσαν στο ίδιο θρανίο.

Σε ποιό συγκρότημα παίζει ο Σταυρος Θεοδωράκης;


Σε ποιό συγκρότημα παίζει ο Σταυρος Θεοδωράκης;

Να πως ο ΓΑΠ προσπάθησε να βάλει ταφόπλακα στο Γερμανικό αναγκαστικό κατοχικό δάνειο..


Στην σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης (δανειακή σύμβαση) της 8ης Μαΐου 2010 με την επονομαζόμενη «τρόικα» στο κεφάλαιο που αφορά την αποπληρωμή (παρ.7 πληρωμές) αναγράφεται ότι:

Έλενα Ακρίτα: Γιε μου, μη διαβάσεις ποτέ αυτό το κείμενο της μαμάς σου ...


Δεν ήμουνα ποτέ η μαμά_ζακέτα_ να_πάρεις. Ούτε η μαμά_ να_σου_στύψω_ χυμό. Όμως δεν την γλιτώνω την καζούρα, τη βλέπω μου “ρχεται. Όποτε ταξιδεύει ο γιος μου, τρεις ώρες πριν την πτήση μπαίνω στο ΕΔΩ site του ελ βενιζέλος. Κάνω ριφρές κάθε μισό λεπτό. Πύλη ανοιχτή. Τελευταία αναγγελία. Πύλη κλειστή. Αναχώρηση. Taxied. Airborne Παναγιάμ. Μόλις απογειωθεί, εγκαταλείπω το ΕΔΩ site και μπαίνω στο fast tracker app. 

Δημοσιογράφοι δάσκαλοι ...


Έλληνες τηλεοπτικοί κήρυκες, Έλληνες ραδιοφωνικοί πομποί πολιτικής ορθότητας,Έλληνες γραφιάδες του Τύπου, εγκαλούν κάθε τόσο εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που μιλούν απρεπώς για τους Ευρωπαίους εταίρους.

Συνελήφθη γιος βουλευτή για την αιματηρή ληστεία στα Καμίνια!

Συνελήφθη γιος βουλευτή για την αιματηρή ληστεία στα Καμίνια!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο νεαρός συλληφθέντας για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια, είναι γιος γνωστού στελέχους κοινοβουλευτικού κόμματος της συγκυβέρνησης, ο οποίος μάλιστα ήταν τόσο υποψήφιος Βουλευτής στον Πειραιά όσο και υποψήφιος Περιφερειάρχης!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη του πρώτου νεαρού, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κλεμμένο κινητό, το οποίο και οδήγησε την ΕΛΑΣ στα ίχνη του μετά από 17 μήνες ερευνών.

Σύμφωνα πάλι με καλά πληροφορημένες πηγές, ο δεύτερος νεαρός που κατάφερε τις μαχαιριές στον ανήλικο Πειραιώτη, φέρεται να είναι γιος αστυνομικού.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει ήδη εξιχνιαστεί και πλέον η Δικαιοσύνη θα πάρει το λόγο για τον καταλογισμό των αντίστοιχων ποινών, για αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Μετα τις 20/3 η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τα πεντάμηνα

Μετα τις 20/3 η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τα πεντάμηνα

Αντωνοπούλου: Μετα τις 20/3 η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τα πεντάμηνα Σειρά ελλείψεων και παρατυπιών στο σχεδιασμό των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, όπως αυτός προχωρούσε από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία, διαπίστωσε ο έλεγχος που έγινε από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ουρανία Αντωνοπούλου.

Ενιαία η ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα ενοικίου, σίτισης και δωρεάν ρεύμα

Ενιαία η ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα ενοικίου, σίτισης και δωρεάν ρεύμα

Ενιαία η ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα ενοικίου, σίτισης και δωρεάν ρεύμα Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση αφού έχουν ακουστεί με προσοχή όλες οι παρατηρήσεις τόνισε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο MEGA και έκανε γνωστό ότι το εισοδηματικό κριτήριο για την ένταξη των δικαιούχων στις παροχές που θα προσφέρει το μέτρο θα είναι 4.800 ευρώ για τετραμελή οικογένεια ενώ η αίτηση θα είναι ενιαία ..

ΙΚΑ Δείτε στον υπολογιστή σας αν έχετε θεώρηση βιβλιάριου υγείας

ΙΚΑ Δείτε στον υπολογιστή σας αν έχετε θεώρηση βιβλιάριου υγείας

ΙΚΑ Δείτε στον υπολογιστή σας αν έχετε θεώρηση βιβλιάριου υγείας Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ μπορούν εύκολα να δουν από την οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή εάν είναι ασφαλισμένοι στο Ίδρυμα για το έτος 2015 (μέχρι και τον Φεβρουάριο 2016).

H πατσαβούρα Bild...


...και τα φαιδρά ξεσπάσματα φαιδρών ανθρώπων

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Χτύπησαν άγρια τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στο πρόσωπο!


Όλα έγιναν... πολύ γρήγορα χωρίς κανείς να καταλάβει πως επήλθε το κακό...

Πάτρα: Ο αστυνομικός υπόδειγμα της ...γειτονιάς μας - Ο Ανδρέας Κάππος που κερδίζει καθημερινά τα εύσημα του κόσμου για τις υπηρεσίες του


Είναι ίσως από τα πιο γνώριμα στους πολίτες πρόσωπα της τοπικής αστυνομίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...