Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Μπράβοι απείλησαν τον Δήμαρχο! "Δεν μασάει" ο Κώστας Πελετίδης - αποφασισμένος να διεκδικήσει τα οφειλόμενα


Μπράβοι - «προστάτες» νυχτερινών κέντρων της Πάτρας απειλούν τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη; Δεν γνωρίζουμε αν όντως τέτοια πρόσωπα «κρύβονται» πίσω από τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Δήμαρχος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το θέμα έχει απασχολήσει ευρέως την δημοτική αρχή.

Η δημοσιογραφία είναι πάντα στην αντιπολίτευση


O πνιγμένος από τους θεσμούς πιάνεται...

Το διεθνές ρεζίλεμα του Άρη Πορτοσάλτε ..


Την πάτησε ο Άρης Πορτοσάλτε ...

Οι βασιλικότεροι... του ρεπορτάζ ...


Διάφορα μέσα και διάφοροι δημοσιογράφοι - υπάλληλοι μεγαλοεργολάβων και λοιπών διαπλεκόμενων συμφερόντων, "υπηρέτες των εκάστοτε αφεντάδων" -για να θυμηθούμε και τον Σαίξπηρ- δίνουν μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την οποία ουδέποτε σεβάστηκαν κι υπηρέτησαν. Δεν πειράζει. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι.

Κατακαημένο ΠαΣοΚ...


Για να καταλάβετε σε ποιο σημείο κατάπτωσης-απόγνωσης έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ -πέρα από το ότι έχει αρχηγό τον Βενιζέλο- αρκεί να διαβάσετε το παραπολιτικό που γράφει ο Γ. Kουβαράς στις Παρατυπίες του:

Πέθανε ο αθλητικογράφος Βαγγέλης Αλυσανδράτος ...


Εφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 70 ετών, ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος. 

Ερχεται αποχώρηση - βόμβα σε συγκρότημα ΜΜΕ ..


Hχηρή αποχώρηση αναμένεται το επόμενο διάστημα από συγκρότημα ΜΜΕ. Το διαζύγιο έχει ήδη δρομολογηθεί…

ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ να την γνωρίσουμε! Η Βίκυ Σταμάτη σε κατάσταση ΣΟΚ στο Δρομοκαΐτειο κείτεται πάτωμα αγκαλιά με ένα λούτρινο!(PHOTOS)


Τουαλέτες μεγάλων οίκων, παπούτσια με γνωστές υπογραφές, πανάκριβες τσάντες, διαμάντια, ρολόγια πολυτελείας. Μαλλί στην τρίχα, επαγγελματικό μακιγιάζ. Υφος αυστηρό. Αυτή είναι η εικόνα της Βίκυς Σταμάτη πριν το 2012. Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτή.

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στη Νέα Δημοκρατία! Η παραίτηση Αβραμόπουλου αλλάζει τα δεδομένα στο κόμμα! Στενεύουν τα όρια για τον Σαμαρά!



Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο 24ωρα από τη δήλωσή του «έχω και λόγο και φωνή και άποψη σε ό,τι αφορά στην πατρίδα μας. Και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορεί γεωγραφικά να είμαι στις Βρυξέλλες, αλλά η καρδιά μου είναι εδώ», μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έριξε μια βόμβα που συνταράσσει... συθέμελα τη Νέα Δημοκρατία.

ΦΩΤΙΑ στο πολιτικό σκηνικό! Η καυτή ΛΙΣΤΑ με τους 38 πολιτικούς που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό όταν ξέσπασε η κρίση!(PHOTO)



Δημοσιεύματα σε δύο ελληνικές εφημερίδες έρχονται να βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Ανατροπή δεδομένων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: "Δεν έφυγε ποτέ από τα Γιάννενα"! Οι συντονισμένες έρευνες στη λίμνη, οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες και το βίντεο ντοκουμέντο!


Την εκτίμησή τους ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν έφυγε ποτέ από τα Ιωάννινα εκφράζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του 22χρονου φοιτητή.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Ποιοι δικαιούνται επιδότηση ενοικίου έως 220 ευρώ!


Για τις λεπτομέρειες του σχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση μίλησε η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η καταγγελία και η απάντηση του Χρήστου Ρουγκάλα στην Τασία Μανωλοπούλου


Καταγγελία για την Αναστασία Μανωλοπούλου κάνει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας. 

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Παναχαικής Δημήτρης Σπανός


Την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή στην Παναχαϊκή έκανε γνωστή ο Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα από την Καλλιθέα. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αιγιώτης προπονητής.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...