Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ...


ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Ouaou Gianis!..


Νέα στιχομυθία «φωτιά» Γερούν – Γιάνη…


Ήταν η σειρά του Ντάισελμπλουμ στο Eurogroup της Δευτέρας, να ανακράξει... «ουάου». Τι είχε προηγηθεί;
Ο Ολλανδός, δεν χάνει ευκαιρία να πετάει το φαρμάκι του στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών. Προχθές λοιπόν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, του πέταξε το απίστευτο: «You just run out of money», δηλαδή «μόλις ξεμείνατε από λεφτά, κλείνει η κάνουλα».


Ο κ. Βαρουφάκης όμως δεν περιορίστηκε σε ένα «ουάου» αλλά του απάντησε με στίχο από ένα..τραγούδι των Beatles που τραγουδούσε ο Paul McCartney: «Money can't buy me love», δηλαδή «τα λεφτά δεν μπορούν να εξαγοράσουν την αγάπη».
«Ouaou Gianis»!..

Αερολογίες και καραγκιοζιλίκια...


Το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός κύριος Μπάμπης του ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού εμφανίστηκε με tuxedo και παπιγιόν!

Ο Προκόπης, η κουρτίνα και οι λουλουδούδες ...

ti-eipan-tsipras--paulopoulos

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠτΔ; ΠΡΟΚΟΠΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

Πώς σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την υποψηφιότητα του Παυλόπουλου; (VIDEO)

Πώς σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την υποψηφιότητα του Παυλόπουλου; (VIDEO)
Παρακολουθήστε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του στο Kontra για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας...

Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε ο Αλ. Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Αύριο στις 7:30 το απόγευμα η ονομαστική ψηφοφορία


Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Προκόπη Παυλόπουλο, ανακοίνωσε ότι προτείνει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που εξέδωσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα.
"Καλούμε την Ολομέλεια της Βουλής σε Ειδική Συνεδρίαση για την δεκάτη ογδόη (18η)  Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30΄ απογευματινή, με μοναδικό αντικείμενο τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών".
Βιογραφικό:
Ο Προκόπης Παυλόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 10 Ιουλίου 1950. Πατέρας του είναι ο φιλόλογος καθηγητής Βασίλης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα. Στην Καλαμάτα τελείωσε το Λύκειο και κατόπιν σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο Paris II, και το 1977 έγινε διδάκτορας στο Δημόσιο Δίκαιο στο ίδιο Πανεπιστήμιο.
Ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα και δίδαξε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ως Επιμελητής (1981), Υφηγητής (1982), Επίκουρος Καθηγητής (1983), Αναπληρωτής Καθηγητής (1986) και Kαθηγητής (1989). Το 1986 έγινε και Επισκέπτης Καθηγητής στο γαλλικό πανεπιστήμιο Paris II. Εργάστηκε ως δικηγόρος, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και έχει συμμετάσχει σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές.
Το 1974 διετέλεσε Γραμματέας του πρώτου Προέδρου της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας Μιχάλη Στασινόπουλου. Την περίοδο 1989-1990 διετέλεσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Οικουμενικής Κυβέρνησης Ζολώτα. Τον Σεπτέμβριο του 1995 ανέλαβε πολιτικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ., Μιλτιάδη Έβερτ. Εκλέγεται βουλευτής Επικρατείας το 1996 και απο το 2000 μέχρι σήμερα στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Το 1996 ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007 ήταν Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Από το Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 ήταν Υπουργός Εσωτερικών, στο νέο υπουργείο που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
"Τρεις βδομάδες από τις εκλογές και ο λαός μας αισθάνεται ότι ζει και αναπνέει σε άλλη χώρα.
Δεν ξεπεράσαμε τα τεράστια προβλήματα, δεν επουλώσαμε τις πληγές της κρίσης.
Αυτό που άλλαξε ριζικά στο συναίσθημα του πολίτη είναι ότι δεν αισθάνεται απαξίωση, εξευτελισμό. Αισθάνονται περήφανοι και αξιοπρεπείς.
Δεν μπορούν να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε οι παρίες της Ευρώπης.
Η οργανική ενότητα λαού και κυβέρνησης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα αγωνίζεται όρθια για να βγει από την παγίδα της λιτότητας. Είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε από αυτή.
Οσο κι αν θέλουν την Ελλάδα παγιδευμένη.
Η ελληνική δημοκρατία δεν απειλεί, δεν απειλείται, διαπραγματεύεται ως ισότιμος εταίρος. Αυτή είναι η πρώτη χειροπιαστή αλλαγή.
Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει τη δική της φωνή που ακούγεται δυνατά σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε όλη την Ευρώπη.
Οσο κι αν πιεζόμαστε δεν λέμε όχι. Ο κ. Σόιμπλε έχασε την ψυχραιμία του. Εκφράστηκε υποτιμητικά απέναντι στον ελληνικό λαό.
Θέλω να του επισημάνω ότι θα ήταν καλύτερα να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό.
Να μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι υπερήφανα. Αυτούς να τους σέβεται να τους εκτιμά.
Οι ανάσες αξιοπρέπειας του λαού μας, η αλληλεγγύη των λαών της Ευρώπης –όμοιές της έχουν υπάρξει μόνο στα χρόνια του αντιδικτατορικού αγώνα.
Δίνουμε έναν αγώνα στο όνομα όλων των λαών της Ευρώπης που τόσα χρόνια υπομένουν άδικη πολιτική λιτότητα. Οι λαοί αυτοί προσβλέπουν σε εμάς.
Εργαζόμαστε σκληρά για μια έντιμη συμφωνία χωρίς τη λιτότητα, χωρίς το μνημόνιο που κατέστρεψε την Ελλάδα, χωρίς την τοξική παρουσία της τρόικας. Οτιδήποτε άλλο είναι ολοκλήρωση της ευθανασίας της πατρίδας μας.
Χωρίς αστερίσκους τα πρώτα νομοσχέδια για ρυθμίσεις που θα ανακουφίσουν τους εργαζόμενους.
Σύντομα το νομοσχέδιο που θα βάζει τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα.
Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις βασικές μας δεσμεύσεις στον λαό, από τις προγραμματικές μας δηλώσεις.
Σύντομα θα έρθουν στη Βουλή τα νομοσχέδια που αφορούν στην  αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Αποτελεί ηθική υποχρέωση για εμάς. Αυτό πρέπει πρώτα να ξεπληρώσουμε.
Την σχέση εμπιστοσύνης συστράτευσης με τον λαό δεν θα τη διαταράξουμε, δεν θα τη βάλουμε στη ζυγαριά των δανειστών της χώρας.
Με συγκίνησε ιδιαίτερα η αλληλεγγύη των γερμανών πολιτών.
Δεν βοηθά το κλίμα αντιπαράθεσης που κάποιοι διαμορφώνουν. Δεν μας εκφράζει το πολιτικό μήνυμα ατυχούς σκίτσου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τα φαντάσματα της ιστορίας.
Πριν το eurogroup είχε τεθεί υπόψιν μας σχέδιο κοινού ανακοινωθέντος που θα εισηγούταν ο Πιερ Μοσκοβισί. Κινούμενοι στο όριο των κόκκινων γραμμών το αποδεχτήκαμε για την εξεύρεση αμοιβαίας λύσης. Εκανε λόγο για επέκταση της δανειακής σύμβασης όχι του προγράμματος.
Δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη ο κ. Ντάισελμπλουμ το αντικατέστησε με ένα νέο. Αυτό αποσκοπούσε στο να μας εξωθήσει σε μη συμφωνία. Εξιδείκευε και τα μέτρα που θα πρέπει να υιοθετήσει η κυβέρνηση μας.
Μας ζητούσαν εκτός από την πέμπτη αξιολόγηση -που δεν κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση-να προχωρήσουμε μέτρα όπως αποκρατικοποιήσεις.

Αυτό είναι απόδειξη ότι συγκεκριμένοι κύκλοι στην ευρωζώνη θέλουν να υπονομεύσουν την Ελλάδα παίζοντας με τον μέλλον της Ευρώπης.

Αυτό το κλίμα δεν αντιστοιχεί στο κλίμα που συνάντησα στη Σύνοδο Κορυφής.

Εμείς καλούμε όλους να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Να προστατέψουν στην σταθερότητα στην ήδη ταραγμένη ανατολική Μεσόγειο.

Η κρίση είναι βαθύτατα πολιτική. Δεν λύνεται με τελεσίγραφα.

Την λύση στο Eurogroup δεν θα τη δώσουν οι τεχνοκράτες.

Δεν υπάρχει δρόμος στο παρελθόν της μιζέριας και της αναξιοπρέπειας.

Ζούμε σήμερα τη γέννηση μιας νέας εποχής. Είναι αναγκαία η ενότητα του λαού μας. Στην κοινωνία, αλλά και σε επίπεδο πολιτικό.

Αυτή η πρόταση είναι εύλογη. Στην χώρα δεν υπήρξε ποτέ αριστερός πρόεδρος.

Η Αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές δεν υπήρξε ποτέ αλλαζονική απέναντι στην ιστορία. Η δύναμή της ήταν ότι δεν διεκδικούσε αξιώματα για τον εαυτό της.

Χρειαζόμαστε ένα ΠΤΔ με υψηλό αίσθημα συνείδησης, που θα χαίρει ευρύτατης αποδοχής στην κοινωνία αλλά και την Βουλή των Ελλήνων.

Προτείνω για ΠτΔ τον Προκόπη Παυλόπουλο"
patrastimes.gr

Ο απαράδεκτος Καραγκούνης, το ξέσπασμα Δανίκα και η οικονομολόγος Μακρή


Ο λαϊκιστής Νικολόπουλος ίσως ήταν ο μόνος κατάλληλος για να απαντήσει έτσι όπως έπρεπε στον απαράδεκτο Καραγκούνη της ΝΔ που αμφισβήτησε ότι υπάρχει το έγγραφο Μοσκοβισί -αυτό που ήταν έτοιμος να υπογράψει ο Βαρουφάκης. Γιατί ο εξαιρετικός (και δεν του φαινόταν) Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στον Ενικό του Χατζηνικολάου στο Star, ήταν ευγενής και δεν ήθελε να πέσει στο επίπεδο Καραγκούνη. 

Οι Γερμανοί δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν, πλέον, να κάνουν με κυβέρνηση εντολοδόχων...


Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια συναντούν έναν υπουργό Οικονομικών που τους φέρεται ισότιμα - Με καπέλο Σόιμπλε, πίσω στο μνημόνιο το Eurogroup, σταθερά "όχι" από την Αθήνα

ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !!! «Γαλλικά» Νικολόπουλου εναντίον Σαμαρά: Να κάτσουμε στα τέσσερα να μας π@δ@ξουν



Δριμεία επίθεση με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...