Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!«Είμαι ένας πατέρας που πεθαίνει από καρκίνο και έχω να σας πω κάτι»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!«Είμαι ένας πατέρας που πεθαίνει από καρκίνο και έχω να σας πω κάτι»

«Ενιωθα ανεκπλήρωτος, έμενα πίσω στη δουλειά, στη σχέση μου με τη γυναίκα μου, τους φίλους μου, τα παιδιά μου γιατί ήθελα περισσότερα. Ωστόσο, κατάλαβα ότι τα είχα όλα. Τώρα θα έδινα τα πάντα για να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

O Άδωνις πανηγυρίζει επειδή όλος ο πλανήτης κατάλαβε ότι είναι δωσίλογος!

O Άδωνις πανηγυρίζει επειδή όλος ο πλανήτης κατάλαβε ότι είναι δωσίλογος!

Θες να κοιτάξεις καμιά φορά με συμπάθεια αυτή τη γραφική τηλεπερσόνα που είχε την ευτυχία να βρει σε τέτοια κατάντια ελέω Σαμαρά τη Νέα Δημοκρατία που έγινε μέχρι και υπουργός ενώ η μοίρα τον έχει φτιάξει να είναι το πολύ για καλεσμένος της Αννίτας στα Παρατράγουδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- Π. Καμμένος: «Δεν εκβιαζόμαστε- ΌΛΟΙ μαζί οι Έλληνες λέμε ΌΧΙ»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- Π. Καμμένος: «Δεν εκβιαζόμαστε- ΌΛΟΙ μαζί οι Έλληνες λέμε ΌΧΙ»

Με το δικό του ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στα ΆΘΛΙΑ τελεσίγραφα των Ευρωπαίων, μετά τη διακοπή του Eurogroup.

Μια ζωή ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Ο "υπόγειος" ρόλος της Γερμανίας και η κίνηση του Βαρουφάκη που τους έκανε ΡΟΜΠΑ σε όλο τον πλανήτη


«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία» τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την διακοπή των εργασιών του Eurogroup. ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες έγιναν –όπως είπε- σε πνεύμα συναδελφικότητας, ενώ πρόσθεσε  ότι εδραιώνεται κοινό έδαφος για τους επόμενους 3 με 6 μήνες. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και ότι θα υπάρξει εντέλει μια συμφωνία θεραπευτική για την Ελλάδα και καλή για την Ευρώπη», τόνισε ο υπουργός των Οικονομικών, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τις επόμενες 48 ώρες θα αρθεί η εικόνα του αδιεξόδου και θα υπάρξει μία «έντιμη συμφωνία» με τους εταίρους.

Τους «πονάει» ο Γιάνης και θέλουν να τον φάνε – Γιατί επιμένουν Γάλλοι & Γερμανοί στην αποπομπή Βαρουφάκη και τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση;


Με επικοινωνιακές αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις, με τις οποίες επιχειρεί τη δημιουργία της εντύπωσης πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι το πρόβλημα στη διαπραγμάτευση, η Άνγκελα Μέρκελ δείχνει την αντιπάθειά της στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, κάνοντας έμμεσα και την παραδοχή πως είναι ένας πραγματικός διαπραγματευτής.

Διεθνή ΜΜΕ: Πώς "βλέπουν" το "όχι" της Ελλάδας στην παράταση του μνημονίου; (PHOTOS)

Διεθνή ΜΜΕ: Πώς

Ως απαισιόξο μήνυμα για τις σχέσεις Ελλάδας-εταίρων χαρακτηρίζουν τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ την εξέλιξη του Eurogroup και την άρνηση της ελληνικής πλευράς να αποδεχθεί τις προτάσεις για διαφορετικούς όρους στο πρόγραμμα διάσωσης.

Αυτό είναι το κείμενο που απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση (Έγγραφο)

Αυτό είναι το κείμενο που απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση (Έγγραφο)

Ολόκληρη η μετάφραση του κειμένου

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ωμός εκβιασμός από Ντάισελμπλουμ για να παραμείνουμε στο Μνημόνιο

Τελεσίγραφο στην Αθήνα για να αποδεχτεί το παρόν πρόγραμμα που κατάστρεψε την ελληνική οικονομία έστειλε ο πρόεδρος του Eurogroup.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ "ΔΕΞΙΑ" ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ "ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΚΡΕΑΣ"


Το κόμμα της «ΔΕΞΙΑΣ» καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι βαφτίζει «το ψάρι, κρέας». Ο επικεφαλής του Παναγιώτης Μαυρίκος δήλωσε ότι : «στην απέλπιδα προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο ότι τελειώνουμε με το μνημόνιο ο κ. Τσίπρας εφευρίσκει ένα κατ’ όνομα εθνικό σχέδιο δράσης το οποίο ουσιαστικά αποτελεί άλλο ένα μνημόνιο, συνεχίζοντας την ίδια καταστροφική λογική του προκατόχου του.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Χαμός με τα τζιπ που πουλάει για 2.000 ευρώ η Eurobank! (PHOTOS)


Ανάρπαστα γίνονται τα αυτοκίνητα 4×4 που πουλάει η Eurobank για 2.000 ευρώ στην ιστοσελίδα της.

Σκληρό πόκερ στο Eurogroup - Τί συνέβη με Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τί ισχύει ακριβώς για τη χώρα μας


Οι εξελίξεις στη κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup είναι ραγδαίες με την ελληνική πλευρά να διαρρέει πως οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών, παρουσίασαν ως βάση συζήτησης ένα κείμενο το οποίο χαρακτήρισαν ριζική υπαναχώρηση από την κοινή ανακοίνωση του κ. Ντάισελμπλουμ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη Πέμπτη.

Μέτωπο στο Mega κατά Στραβελάκη ...


Οξύνεται η σύγκρουσή του με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για τον κύριο Μπάμπη ....


Ρωγμές εμφανίζει η άλλοτε ισχυρή σχέση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου και του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου. 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : Η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε ως απαράδεκτο κείμενο του Ντάισελμπλουμ


Η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε ως απαράδεκτο κείμενο του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Περισσότερα σε λίγο…

To "αντίο" του Λάκη Λαζόπουλου στην μάνα του- Ποιοί ήταν στο πλευρό του- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

To "αντίο" του Λάκη Λαζόπουλου στην μάνα του- Ποιοί ήταν στο πλευρό του- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ Η κηδεία έγινε το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο στη Λάρισα
Δύσκολες ώρες σήμερα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που μαζί με εκατοντάδες κόσμου, συνόδευσε την πολυαγαπημένη του μητέρα Ριρίκα, στην τελευταία της κατοικία! Το αδιαχώρητο κόσμου και δη Λαρισαίων, στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στην κηδεία σήμερα της μητέρας του, Ριρίκας!

Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Λάρισα, πλημμύρισε από όλους όσους γνώριζαν την μητέρα του παρουσιαστή και έχουν μόνο τα καλύτερα να θυμούνται για το μεγαλείο της ψυχής της.

Φανερά καταβεβλημένος ο παρουσιαστής, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας που ξεκίνησε στις 1.00 μμ!

Στο πλευρό του η κόρη του, ο αδερφός του Κώστας, αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Κώστας Τσιάνος και άλλοι!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες στεφάνια, σύμφωνα με το larissanet.gr, υπήρξε και ένα από το Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα.














govastileto.gr

Αδιάλλακτος ο Σόιμπλε, επιμένει στο μνημόνιο-Ξεκίνησε η κρίσιμη μάχη του Eurogroup - ΔΕΙΤΕ LIVE

Αδιάλλακτος ο Σόιμπλε, επιμένει στο μνημόνιο-Ξεκίνησε η κρίσιμη μάχη του Eurogroup - ΔΕΙΤΕ LIVE Θα κατατεθούν δυο προτάσεις
16.40 Αδιάλλακτος εμφανίστηκε ο Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup. «Όσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής δεν με κάνουν πιο αισιόδοξο για την Ελλάδα» είπε.
Πιστός δε στη σκληρή γραμμή του Βερολίνου επανέλαβε ότι το υφιστάμενο πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί ή να παραταθεί, προσθέτοντας μάλιστα ότι «όσο η Αθήνα δεν θέλει ένα πρόγραμμα δεν έχω να σκεφτώ επιλογές».
16.22 Υπέρ της επέκτασης του ισχύοντος προγράμματος ώστε να δοθεί χρόνος να υπάρξει συμφωνία επί ενός νέου προγράμματος, τάχθηκε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Εurogroup, o Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισελ Σαπέν.
Η σωστή λύση που θα επιτρέψει να δοθεί χρόνος είναι η επέκταση του ισχύοντος μνημονίου, με τρόπο που να σέβεται τις δεσμεύσεις (της Ελλάδας), δήλωσε.
Πρόσθεσε ότι η επέκταση θα μας επιτρέψει να κινηθούμε με ασφάλεια, ενώ εξέφρασε την ελπίδα οτι θα υπάρξει απόφαση απόψε.
Υπέρ μια εξάμηνης επέκτασης τάχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν για το ευρώ, Βάλντις Ντομπρόβσκις. Περιμένουμε να συμφωνήσει η ελληνική πλευρά αλλά αυτο δεν εχει γίνει ακόμη, κατέληξε.
16.00 Τουλάχιστον όχι φιλικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 15λεπτο τετ α τετ , που είχαν πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με τον πρόεδρο Γέρουν Ντάισελμπουμ.
Όλα πλέον δείχνουν ότι και στο σημερινό Eurogroup, θα κατατεθούν δύο ξεχωριστές προτάσεις και η όποια απόφαση θα ληφθεί σε νέο έκτακτο Eurogroup, καθώς το σενάριο να συγκληθεί εκτάκτως σύνοδος Κορυφής θεωρείται δύσκολο.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη, υπάρχει «τεράστιο χάσμα» στα εργασιακά, στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και στο θέμα του δημοσιονομικού κενού, με την Ελλάδα να ζητά μείωση του δημοσιονομικού στόχου.
Όπως εκτιμά το οικονομικό επιτελείο, θα είναι «πολύ δύσκολη η σημερινή συνεδρίαση» και η πιθανότητα συμφωνίας είναι μικρή. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία ως το τέλος της εβδομάδας.
Η ελληνική πλευρά θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καταθέτοντας πρόταση για μορατόριουμ τουλάχιστον 4 μηνών και από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο η Αθήνα μεταθέτει τουλάχιστον για κάποιους μήνες την υλοποίηση προεκλογικών εξαγγελιών, καθώς θα δεσμευθεί ότι δεν θα λάβει μέτρα τα οποία θα προκαλέσουν ελλείμματα και εκτροχιασμό του προϋπολογισμού. Παράλληλα, από την πλευρά τους, οι Βρυξέλλες - σύμφωνα πάντα το σχέδιο της ελληνικής πλευράς - θα δεσμευτούν ότι δεν θα προχωρήσουν σε κινήσεις πίεσης ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ρευστότητα για να σταθεροποιηθεί η οικονομία.
Η Ελλάδα ζητά, εξάλλου, από τους Ευρωπαίους το 1,9 δισ. ευρώ των κερδών των ελληνικών ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης, τονίζοντας ότι παρανόμως δεν μας δίνονται αυτά τα χρήματα διότι η καταβολή τους δεν συνδέεται με την αξιολόγηση.
Παράλληλα, η κυβέρνηση ζητά αύξηση του ορίου για τα έντοκα γραμμάτια κατά 10 δισ. ευρώ ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας για χρηματοδότηση.
Στην αντίπερα όχθη, η Ε.Ε αναμένεται να καταθέσει εναλλακτικό σχέδιο για κατάτμηση της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ και οι μικρότερες δόσεις να δίνονται στην Ελλάδα, ανάλογα με την πρόοδο του προγράμματος που θα παραταθεί.
thebest.gr

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ...


ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΑΤΟΜΑ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


"ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ"

ΑΔΩΝΙΣ : "ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΝΟΙ"!


ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, Ο ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ!!!

MONO OI ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...

ΘΑ ΠΑΕΙ 100% ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ Κ.Ο. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ...


ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Έρχεται ο τελευταίος και πιο MΕΓΑΛΟΣ χιονιάς της σεζόν! Θα χιονίσει και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αθήνας!


Σύμφωνα με έγκυρα προγνωστικά στοιχεία, νέο και ίσως και τελευταίο ψυχρό κύμα με χιονοπτώσεις για τον φετινό χειμώνα, θα έρθει στη χώρα μας μετά τις 22-23 Φεβρουαρίου, με χιόνια ως και σε παραθαλάσσιες και πεδινές περιοχές της βόρειας κυρίως Ελλάδας, ενώ θα πέσουν πυκνά χιόνια και σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας.

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Αυτά είναι τα 25 μέτρα - ΦΩΤΙΑ που αλλάζουν τα πάντα στην Ελλάδα!


Με φορολογικές παρεμβάσεις – σοκ για έχοντες και κατέχοντες δίνει η κυβέρνηση το στίγμα της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...