Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ : ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ...


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΑΓΡΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...


"ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ"

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ της Μέρκελ για τον Τσίπρα! Μιλάμε για μεγάλο θράσος η Καγκελάριος


Το ίδιο ειρωνική παρέμεινε και κατά την είσοδό της στη Σύνοδο Κορυφής η frau Μέρκελ, ειδικά, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα!

Καμμένος: "Η σταθερή στάση της Κυβέρνησης έφερε την δικαίωση" - ΔΕΙΤΕ τι ανέβασε! (PHOTO)


Απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους στο Eurogroup και στην Σύνοδο Κορυφής εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

ΤΩΡΑ οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού: Ξεχάστε τρόικα και μνημόνια όπως τα γνωρίσαμε

Τώρα οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού: Ξεχάστε τρόικα και μνημόνια όπως τα γνωρίσαμε

Ποιοι στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής! Ποιες χώρες είναι στο πλευρό της Ελλάδος; Τρέμει η Γερμανία και υποχωρεί!


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου. 

ΜΠΡΑΒΟ βρε Ζωή! Δείτε πως η Κωνσταντοπούλου έκανε ΞΕΦΤΙΛΑ τον Βενιζέλο στην Βουλή με μια κουβέντα


«Λέτε πως θα σεβαστείτε το Σύνταγμα» κραύγαζε ο Βενιζέλος από το βήμα της βουλής...

Μια φωτογραφία... χίλιες λέξεις από τη συγκέντρωση στην Πάτρα


Πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν μέσω Social Media χιλιάδες κόσμου βγήκε στο δρόμο χθες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, στέλνοντας βροντερό μήνυμα κατά των μέτρων λιτότητας και υπέρ των προσπαθειών της κυβέρνησης.

To τηλεφώνημα Τσίπρα ματαίωσε το κοινό ανακοινωθέν ..


Aφόρητες πιέσεις στο έκτακτο Eurogroup - Ο Σόιμπλε είχε αποχωρήσει πιστεύοντας ότι υπήρξε συμφωνία για παράταση του μνημονίου... 

Ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό τον Νικολόπουλο!


Τι είπε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στον Αλέξη Τσίπρα - Ο Ξαβιέ Μπετέλ δεν έχει ξεχάσει τα περσινά ομοφοβικά σχόλια του βουλευτή των ΑΝΕΛ 

ΔΕΙΠΝΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΤΟΝ... ΣΑΜΑΡΑ


ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ....



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ, Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ

Η ΠΡΩΤΗ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 500 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Μπέος μαινόμενος στο Δ.Σ. Βόλου: «Είσαι χοντρή», «κάνω ωραίο sex », «θα σε έλεγα καρ…α αλλά και αυτές έχουν κάποια αξία»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου μεταξύ του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και της δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη.

ΒΟΜΒΑ από τον Γιάνη Βαρουφάκη: Με απείλησαν για το παιδί μου για να σταματήσω!

Yanis Varoufakis

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Stern αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχθηκε απειλές ο νυν Υπουργός Οικονομικών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λευκός καρχαρίας βγήκε στα ρηχά στα Μέγαρα! (PHOTOS)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λευκός καρχαρίας βγήκε στα ρηχά στα Μέγαρα! (PHOTOS)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το απόγευμα (11/2) νεαροί, βλέποντας στα ρηχά της παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων έναν μεγάλο καρχαρία.
Χωρίς να διστάσουν μπήκαν στο νερό και από βάθος περίπου 1,5 μέτρου τράβηξαν τον καρχαρία στην παραλία, όπου τους περίμενε μια ακόμη έκπληξη.
Μόλις βγήκε το μεγάλο ψάρι έξω γέννησε τα μικρά που είχε μέσα του!!!
Ένας 18χρονος , ειδοποίησε τον θείο του , ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος έσπευσε στην παραλία.
Όπως είπε στο Flashnews.gr ο κ. Γιάννης Σακελλάριος, πρόκειται για έναν θηλυκό λευκό καρχαρία, βάρους 320 κιλών, ο ο οποίος είναι ένα είδος επικίνδυνο μεν, αλλά με σπάνιες εμφανίσεις στις Ελληνικές θάλασσες.
Ο καρχαρίας είχε αγκίστρια από παραγάδι στο στόμα του και όπως φαίνεται, στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί από τα παραγάδια και ευρισκόμενος και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στα ρηχά, όπου και τον βρήκαν οι νεαροί.
«Απορώ με το θάρρος τους να μπουν στην θάλασσα και να τον τραβήξουν έξω» είπε ο κ.Σακελλάριος, ο οποίος με γερανό ανέσυρε τον καρχαρία που θα καταλήξει στο τραπέζι καλοφαγάδων.
Ο λευκός καρχαρίας, είναι ένας από τα 35 είδη καρχαρία που βρίσκονται στα ελληνικά ύδατα εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ο λευκός καρχαρίας (Carcharodon carcharias), είναι ένας εξαιρετικά μεγάλος καρχαρίας που βρίσκεται στα παράκτια νερά κοντά στην επιφάνεια σε όλους τους σημαντικούς ωκεανούς. Φθάνει σε μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων και ζυγίζει μέχρι και πάνω από 2 τόνους. Είναι το μόνο είδος του γένους του Carcharodon που υπάρχει ακόμα.
Φτάνει σε ωριμότητα σε ηλικία περίπου 15 ετών και μπορεί να ζήσει πάνω από 30 χρόνια. Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο γνωστό αρπακτικό ψάρι και είναι ένας από τους βασικούς εχθρούς των θαλάσσιων θηλαστικών. Έτσι τρέφεται με μια ποικιλία άλλων θαλάσσιων ζώων συμπεριλαμβανομένων των ψαριών, πτερυγιόποδων και θαλασσοπουλιών.
Ο λευκός καρχαρίας ζει στις θάλασσες μας από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες σε αντίθεση με άλλα είδη.
Πηγή: flashnews.gr

Δείτε το υπέροχο στυλ του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες (PHOTO)

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε το υπέροχο στυλ του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες (PHOTO)
Πόσες φορές έχετε ακούσει για τη...γραβάτα που ΔΕΝ φοράει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας; Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε και για κάτι άλλο: για το φουλάρι του!

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στις Βρυξέλλες. Σήμερα, θα συμμετάσχει στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία του Βελγίου για να συναντήσει τον Βέλγο ομόλογό του, Σαρλ Μισέλ.

Ούτε και αυτή τη φορά φόρεσε γραβάτα. Δεν κουρεύτηκε ακόμα το χρέος άλλωστε.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός προτίμησε ένα σκούρο μπλε κοστούμι και ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, μαύρο παλτό και ένα φουλάρι για να τον προστατεύει από το κρύο των Βρυξελλών.

ΕΙΚΟΝΕΣ: Η Άνγκελα Μέρκελ είναι κομμάτια λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής

ΕΙΚΟΝΕΣ: Η Άνγκελα Μέρκελ είναι κομμάτια λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής - Κάνε υπομονή έρχεται ο Αλέξης (PHOTOS)
Δεν είναι γιατί “φοβάται” μην πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. Είναι άλλος ο λόγος που η Άνγκελα Μέρκελ είναι...
κουρέλι και αυτό, για πρώτη φορά, αποτυπώνεται τόσο έντονα στον φωτογραφικό φακό.

Μαζί με τους προέδρους της Γαλλίας, Φρασουά Ολάντ, της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο στο Μινσκ της Λευκωρωσίας και βγήκαν 15 ώρες μετά και αφού είχαν φτάσει σε μια συμφωνία για την εκεχειρία στην Ουκρανία.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 15 ώρες διαπραγματεύσεων μετά, η Μέρκελ με τον Ολάντ έκαναν δηλώσεις. Η κούραση αποτυπωμένη στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου, τα μάτια της να έχουν… “κατέβει” κι εκείνη να προσπαθεί να κρατηθεί γιατί την περιμένει… κι άλλο: η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Το περίεργο δεν είναι μόνο η κούραση στο πρόσωπο της Μέρκελ, αλλά και η απουσία της από εκείνο του Ολάντ.

Μια ματιά στις φωτογραφίες, θα σας πείσει...




Τραγελαφικά σκηνικά στο ΔΣ του Δήμου Βόλου! ''Είμαι χοντρή και κάνω ωραίο σεξ''! (VIDEO)

Τραγελαφικά σκηνικά στο ΔΣ του Δήμου Βόλου! ''Είμαι χοντρή και κάνω ωραίο σεξ''! (VIDEO)
Η ατάκα της δημοτικής συμβούλου δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αχιλλέα Μπέο - ''Θα σε έλεγα καργ....'' - Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες...

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Bόλου κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου μεταξύ του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και της δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που μετέδωσε η «Θεσσαλία Τηλεόραση» η γυναίκα απευθυνόμενη στον δήμαρχο της πόλης, του είπε: ''είμαι χοντρή και γι'αυτό κάνω ωραίο σεξ''!

Στην αίθουσα έγινε το έλα να δεις, με τη δημοτική σύμβουλο να αποχωρεί και τον Αχιλλέα Μπέο να της λέει: ''Θα σε έλεγα καργ... αλλά και αυτές έχουν αξία''.




Πηγή: onlarissa.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...