Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ: Για ποιον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ έτρεχαν αστυνομικοί για να κάνει spa;

ΑΙΣΧΟΣ: Για ποιον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ έτρεχαν αστυνομικοί για να κάνει spa;

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε άνω κάτω η βάρδια πολλών αστυνομικών των τμημάτων Γραβιάς, Δελφών και Άμφισσας στη Φωκίδα μετά το αίτημα πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της ΝΔ να έχει αστυνομική προστασία κατά την διαμονή του ίδιου και της οικογενείας του, στο γνωστό συγκρότημα « Έλατος» (Elatos Resort & Health Club) στην Αγόριανη Παρνασσού.

Η απάντηση του περιοδικού Unfollow στην Γιάννα Αγγελοπούλου για την αγωγή των 800.000 ευρώ


Τη δική τους απάντηση στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος τους η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ζητώντας αποζημίωση 800.000 ευρώ έδωσαν τα μέλη της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Unfollow.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !!! Στη δημοσιογραφία επιστρέφει ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά , Γιάννης Μιχελάκης ...



ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ...

Παραιτήθηκε («με ένα δάκρυ») ο Δημάτος από την Goal News


Aνέλαβε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης - Παγώνουν τα «μέτρα»;

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ: Έρχεται ο φόρος μεγάλης περιουσίας - Ποια περιουσιακά στοιχεία θα υπολογίζονται

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ: Έρχεται ο φόρος μεγάλης περιουσίας - Ποια περιουσιακά στοιχεία θα υπολογίζονται
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα. Σύμφωνα με αυτό η νέα κυβέρνηση προσανατολίζεται προς κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η κατοχή ακινήτων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, τραπεζικών καταθέσεων, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών και άλλων στοιχείων που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και όσων κάνουν δήλωση στη χώρα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό (αφού ληφθεί υπόψη και η φορολόγηση τους εκτός Ελλάδας), θα φορολογηθούν με φόρο μεγάλης περιουσίας βάσει του περιουσιολογίου.
Οσον αφορά τον υπολογισμό της αξίας των ακινήτων δεν θα χρησιμοποιηθούν οι αντικειμενικές αλλά οι πραγματικές αξίες, οι οποίες θα ενημερώνονται σε ετήσια βάση.
Επίσης, ειδική φορολογία θα επιβληθεί και στα είδη και στις υπηρεσίες πολυτελούς διαβίωσης-κατανάλωσης, όπως σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη, ελικόπτερα, πισίνες και αυτοκίνητα.
Τέλος, όσον αφορά τη φορολογία εισοδήματος, το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης προβλέπει την αύξηση του αφορολόγητου ορίου στις 12.000 ευρώ, το οποίο θα διαμορφώνεται στα 16.000 ευρώ για τις οικογένειες με δυο παιδιά και στις 19.000 ευρώ με τρία παιδιά. Οι εκπτώσεις φόρου θα παρέχονται με βάση το εισόδημα του καθενός και με διαφορετικούς συντελεστές.
Πηγή: Iefimerida.gr

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις! Ο Πούτιν κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στην Ρωσία και δημιουργείται μέτωπο κατά της Γερμανίας

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις! Ο Πούτιν κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στην Ρωσία και δημιουργείται μέτωπο κατά της Γερμανίας
Επίσημη πρόταση στον Πάνο Καμμένο για επίσκεψη στην Μόσχα
Δημιουργείται μέτωπο για τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία
Του Απόστολου Ρόσσιου
Σε μια νέα κίνηση – ματ που θα αλλάξει πολλά στις ελληνορωσικές σχέσεις αλλά και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στον τομέα της γεωστρατηγικής πολιτικής, προχώρησε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μετά την πρόσκληση του Λαβρόφ προς τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά για διμερείς συνομιλίες, το Κρεμλίνο προχωράει ακόμη περισσότερο, απευθύνοντας επίσημη πρόσκληση στον Έλληνα υπουργό Άμυνας και εταίρο της νέας ελληνικής κυβέρνησης Πάνο Καμμένο, να επισκεφτεί την Μόσχα. Την πρόσκληση παρέδωσε στον ίδιο τον υπουργό Άμυνας κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο ρώσος πρέσβης στην Αθήνα Αντρέι Μάσλοφ.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική εξέλιξη, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ελληνική διπλωματία και όχι μόνο. Σε μια χρονική περίοδο που όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά για τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική, η κίνηση αυτή του Κρεμλίνου σηματοδοτεί
μια νέα πορεία τουλάχιστον στις ελληνορωσικές σχέσεις, μετά από μια περίοδο «κατάψυξης» στην οποία είχαν περιέλθει, με υπαιτιότητα ως γνωστόν των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ελλάδας.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η επίσκεψη Καμμένου στην Μόσχα εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Μόσχας για περαιτέρω εμβάθυνση και σύσφιξη των ούτως ή άλλως παραδοσιακά φιλικών σχέσεων με την ομόδοξη Ρωσία.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις συναντήσεις και επαφές του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας θα συζητηθεί η περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, όπως και η ανταλλαγή πληροφοριών σε ζητήματα που άπτονται και των τεχνικών διαδικασιών.
Παράλληλα, θα ανιχνευθούν και τρόποι περαιτέρω συνεργασίας και σε άλλους τομείς. Αυτό που έχει μείζον ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι στις επαφές Καμένου στην Μόσχα θα τεθεί και το ζήτημα του ελλιμενισμού ρωσικών πλοίων στους ελληνικούς λιμένες αλλά και η εν γένει συνεργασία στον τομέα της ναυσιπλοϊας, όπως η διέλευση στην Μαύρη θάλασσα και στο Αιγαίο.
Στη διάρκεια της συνάντησης Καμένου – Μάσλοφ στην Αθήνα, τέθηκε και το ζήτημα της συνεργασίας μεταξύ των δύο υπουργείων Άμυνας, Ρωσίας και Ελλάδας, με αφορμή τις εκδηλώσεις για το 2016, το οποίο έχει ορισθεί από την Μόσχα ως «έτος ελληνορωσικής φιλίας».
Θετικό κλίμα
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μόσχα, στο Κρεμλίνο υπάρχει πολύ θερμό κλίμα για την πορεία των ελληνορωσικών σχέσεων. Υπό αυτή την έννοια δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην εν λόγω συνάντηση, λόγω και του προσωπικού ενδιαφέροντος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος διατηρεί συνεχώς την πόρτα διαλόγου με την Ελλάδα ανοιχτή.
Οι συνομιλίες των υπουργών Άμυνας,  Σοϊγκού – Καμμένου, Ρωσίας και Ελλάδας αντίστοιχα, θα σημάνει μια νέα εποχή για την ελληνική και ρωσική αμυντική συνεργασία. Θα τεθούν θέματα ανταλλαγής πληροφοριών, θα υπάρξει πρόσκληση παρατηρητών στις ασκήσεις, ενημέρωση για τον στρατιωτικό εξοπλισμό, επισκέψεις σε ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες αλλά συζήτηση για αγορά οπλικών συστημάτων.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Καμμένου στην Μόσχα, ο πρώην επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Άμυνας, Αντιστράτηγος Yevgeny Buzhinskiy, υποστήριξε ότι οι συζητήσεις και διμερείς επαφές θα είναι παραγωγικές όσον αφορά στην στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
«Η Ρωσία και η Ελλάδα έχουν μια "αξιοπρεπή" ιστορία στον τομέα της στρατιωτικής συνεργασίας. Η Ελλάδα – η μόνη ευρωπαϊκή χώρα του ΝΑΤΟ που έχει αγοράσει ρωσικά συστήματα αεράμυνας» είπε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο Διευθυντής του Κέντρου για το στρατιωτικό Forecasting Ανατόλι Tσιγκανόκ, πιστεύει επίσης ότι η πλούσια ιστορία της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων.
«Νομίζω ότι τώρα ανακάμπτει η στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ των χωρών, αν τότε παραδώσαμε στην Ελλάδα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300, μακροπρόθεσμα μπορεί να πάμε στο C-400», τόνισε ο Τσιγκάνοκ.
Γερμανικές αποζημιώσεις
Την ίδια στιγμή, μια εξέλιξη που αποτελεί θετικό προάγγελο για τις ελληνικές αξιώσεις, αποτελεί η είδηση από την Μόσχα ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να ζητήσει αποζημίωση από την Γερμανία για τις καταστροφές και τις θηριωδίες που υπέστη το 1941 από τους ναζί η τότε Σοβιετική Ένωση.
Η υπόθεση αυτή, τέθηκε προς συζήτηση στην Κρατική Δούμα και όπως ανέφερε το μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού κόμματος Μιχαήλ Ντεγκτουάρεφ στην εφημερίδα «Ιζβέστια» συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή.
Η εν λόγω επιτροπή θα συνεργαστεί με αντίστοιχες ευρωπαϊκές, όπως η ελληνική επιτροπή διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων και όπως επισημαίνει ο ίδιος, η επιτροπή θα προβεί σε απολογισμό των ζημιών που προκλήθηκαν από την Γερμανία στην Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στη συνέχεια το ποσό που θα προκύψει αναμένεται να παρουσιαστεί στην Γερμανία ως υποχρεώσεις επανορθώσεων. Δηλαδή, να ζητηθούν αποζημιώσεις.
Πηγή: Kontranews.gr

Ντροπή και αίσχος: Για ποιον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έτρεχαν αστυνομικοί για να κάνει spa;

Ντροπή και αίσχος: Για ποιον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έτρεχαν αστυνομικοί για να κάνει spa;
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε άνω κάτω η βάρδια πολλών αστυνομικών των τμημάτων Γραβιάς, Δελφών και Άμφισσας στη Φωκίδα μετά το αίτημα πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της ΝΔ να έχει αστυνομική προστασία κατά την διαμονή του ίδιου και της οικογενείας του, στο γνωστό συγκρότημα « Έλατος» (Elatos Resort & Health Club) στην Αγόριανη Παρνασσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο Star Κεντρικής Ελλάδας, η περιοχή της Γραβιάς και των Δελφών είχε ελλιπή αστυνόμευση το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, καθώς αιφνιδίως δόθηκε (προφορική και όχι έγγραφη) εντολή στο αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς για έναν αρχικά αστυνομικό το Σάββατο να κάνει βάρδια στον Έλατο από τις 5μμ έως τις 11μμ για να προστατεύει τον πρώην δημοφιλή υπουργό και την επίσης πασίγνωστη σύζυγό του – στο όνομα της οποίας ήταν κλεισμένο το δωμάτιο – με συνέπεια το τμήμα να μείνει με έναν μόνο αστυνομικό, δηλαδή χωρίς καμία δυναμική παρέμβασης.

Την νύχτα προς το ξημέρωμα της Κυριακή,σύμφωνα με τo lamiastar.gr, η Γραβιά δήλωσε αδυναμία να καλύψει και την νυχτερινή περιπολία στον Παρνασσό με συνέπεια η εντολή να πάει στο έτερο τμήμα των Δελφών. Αστυνομικοί ταλαιπωρήθηκαν, έχασαν ρεπό και άλλαξαν πρόγραμμα, πολίτες έμειναν αβοήθητοι και περιοχές αφύλακτες επειδή ένας πρώην υπουργός δεν ένιωθε ασφαλής με τους δικούς του αστυνομικούς και ζήτησε ενισχύσεις για την προστασία του, εν ώρα ύπνου και μπάνιου στην πισίνα….

Μόλις το θέμα έγινε γνωστό οι κάτοικοι της περιοχή που έχουν ως μόνιμο αίτημα την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα , έγιναν έξω φρενών με τον τρόπο που ακόμη και σήμερα ορισμένοι κάνουν κατάχρηση εξουσίας… Τα συμπεράσματα δικά σας..

Αλέξης Τσίπρας: Να σεβαστεί η Ευρώπη την απόφαση του ελληνικού λαού!

Αλέξης Τσίπρας: Να σεβαστεί η Ευρώπη την απόφαση του ελληνικού λαού!
Ηχηρή δήλωση στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που όπως είπε: «ο κ. Τσίπρας μάχεται με σωστό τρόπο για τα συμφέροντα του λαού του και για την Ευρώπη».- Να σεβαστεί η Ευρώπη την κυριαρχία του ελληνικού λαού και την απόφασή του στις πρόσφατες εκλογές ζήτησε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
Ο Μάρτιν Σουλτς καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί μια αποδεκτή λύση στο ελληνικό πρόβλημα. Παλεύει, όπως είπε, για να επέλθει συμφωνία και όχι διάσταση.
«Ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολλά στην περίοδο της κρίσης. Είναι καιρός να πληρώσουν και οι έχοντες» είπε ο κ. Σούλτς και τόνισε ότι «Είναι πολύ καλό σημάδι ότι ο κ. Τσίπρας μάχεται για την ευρωπαϊκή συνεργασία - Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος μετά τη σημερινή μας συνάντηση - Πρέπει να βρούμε τρόπο συμβιβασμού - Θα ήθελα 100% η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να επαφίεται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς - Είστε καλοδεχούμενος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς »
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε πως είχε μια πολύ καλή και φιλική κουβέντα με τον κ. Σούλτς. «Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος, ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, στη σωστή κατεύθυνση για βιώσιμη λύση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να κάνουμε το βέλτιστο δυνατό να βρεθεί μια κοινή συμφωνία, μια συμβιβαστική λύση για το κοινό μας μέλλον. Σεβόμαστε την εντολή του ελληνικού λαού και τους κανόνες της ΕΕ, θέλουμε να διορθώσουμε αυτό το πλαίσιο και όχι να το διαλύσουμε».
«Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, στη σωστή κατεύθυνση για βιώσιμη λύση», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Πηγή: newsbomb.gr

ΤΩΡΑ: Πανικός στο κέντρο της Αθήνας! Αυτοκίνητο, εν κινήσει, τυλίχθηκε στις φλόγες! Απίστευτο μποτιλιάρισμα! (PHOTOS)

ΤΩΡΑ: Πανικός στο κέντρο της Αθήνας! Αυτοκίνητο, εν κινήσει, τυλίχθηκε στις φλόγες! Απίστευτο μποτιλιάρισμα! (PHOTOS)
Ενα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Καλλιρρόης, με διερχόμενο αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες εν κινήσει.
Ο οδηγός αμέσως βγήκε από το αμάξι και σώθηκε, ενώ σχηματίστηκαν ουρές αυτοκίνητων τόσο στην Καλλιρρόης (για μισή ώρα έμεινε κλειστός ο δρόμος) όσο και στη λεωφόρο Συγγρού. Οχημα της Πυροσβεστικής αμέσως μετέβη στο σημείο και έσβησε τη φωτιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Σεισμός! Διέρρευσε η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ κατάθεση του Χριστοφοράκου στο Μόναχο: «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!!!

Σεισμός! Διέρρευσε η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ κατάθεση του Χριστοφοράκου στο Μόναχο: «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!!!
Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το σύνολο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens.
Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα… ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους δανειστές.
Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα – βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».
Σε μια προκλητικά κυνική εξομολόγηση προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι… συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες.
Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα… φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια. «Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το… πλάνο των πληρωμών«Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον κ. Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο. Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Χριστοφοράκος αποκάλυψε πως κανένας υπάλληλος της Siemens στην Ελλάδα, ούτε και από τα ανώτατα κλιμάκια, γνώρισε το σχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: «Τα χρήματα πήγαιναν αυτόματα στους εκάστοτε ίδιους παραλήπτες και για τον ίδιο σκοπό. Οι πληρωμές γίνονταν μέσω κάποιου λογαριασμού στο Μόναχο και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION και αργότερα μέσω της FAIRWAYS Ltd στο πλαίσιο του ίδιου σχεδίου της μητρικής εταιρείας. Ολα ήταν απόρροια της τότε απόφασης αυτής της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο».
Διαβάστε αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος χαίρει άκρας… προστασίας από τις γερμανικές αρχές, κυκλόφορώντας ελεύθερος και «ασυλίας» για λόγους που εύκολα γίνονται κατανοητοί, από τις ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν λόγους, όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο όσων αναφέρει, να μην «καίγονται» για την έκδοσή του στην Ελλάδα, ώστε να λογοδοτήσει για την «αμαρτωλή» υπόθεση της Siemens.
Ο Χριστοφοράκος έχει καταθέσει πως από τα χρήματα που διακινήθηκαν από λογαριασμό που διαχειριζόταν ο κ. Καλδής στο Μονακό, δεν κράτησε ούτε ένα σεντ για τον εαυτό του: «Ολα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω τοτυ καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο κ. Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον κ. Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»
Και το… εντελώς τρελό της υπόθεσης που… ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση»…
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο.




























Πηγή: Newsbomb.gr

Business Insider: Ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον πλανήτη είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης

Business Insider: Ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον πλανήτη είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης
Πρώτο θέμα και στο Bussiness Insider ο Γιάνης Βαρουφάκης. Σε σημερινό δημοσίευμα, με τίτλο «Αυτός ο έλληνας γκουρού της θεωρίας των παιγνίων είναι ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον πλανήτη» το άρθρο ξεκινά με τη χθεσινή άνοδο στο ελληνικό χρηματιστήριο και τον γενικό δείκτη που έφτασε στο 11,3%.
Το άρθρο αναφέρεται στον Βαρουφάκη ως «τη φωνή και το πρόσωπο της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας σήμερα» και παρότι λέει ότι «η θέση του σε σχέση με το τί πρέπει να γίνει, μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα» εκτιμά ότι, αυτό είναι προς όφελος του.
Μετά από μία αναφορά στην ακαδημαϊκή καριέρα του και αναφορά στο τί έχει συμβεί από την ανάληψη των καθηκόντων του, το Bussiness Insider κλείνει το άρθρο με δύο λέξεις: «Game on» (Το παιχνίδι ξεκίνησε).

Το άρθρο του Business Insider

«Βαρουφάκης: Αυτός ο Ελληνας γκουρού της θεωρίας των παιγνίων είναι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος στον κόσμο
H ελληνική χρηματιστηριακή αγορά εξερράγη την Τρίτη με τον Γενικό Δείκτη τουι Χρηματιστηρίου αξιών Αθηνών να εκτοξεύεται στο 11,3%.
Η έκρηξη αυτή έρχεται σε μια στιγμή όπου λαμβάνουν χώρα 'ταχέως εξελισσόμενες' συζητήσεις για το πώς η Ελλάδα θα βγει από την κρίση χρέους.
Στο επίκεντρο αυτών των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο άνθρωπος που είναι η φωνή και το πρόσωπο της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας σήμερα.
Η θέση του για το τι πρέπει να γίνει για να μειωθεί το χρέος των Ελλήνων φαίνεται να αλλάζει καθημερινά, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αυτό λειτουργεί προς όφελός του.
Ο Βαρουφάκης, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως 'ελευθεριάζων μαρξιστή', έγινε υπουργός Οικονομικών αφού το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε μια ηχηρή νίκη στις ελληνικές εκλογές του Ιανουαρίου.
Πριν από την εκλογή του στο κοινοβούλιο ο Βαρουφάκης ήταν καθηγητής οικονομικών (και για λίγο συνεργάστηκε ως οικονομολόγος με εταιρεία video games) . Διδάσκει οικονομική θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται και ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Οστιν.
Ντύνεται κατάλληλα. Στις φωτογραφίες των διαπραγματεύσεων με διάφορους Ευρωπαίους ηγέτες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο ίδιος εμφανίστηκε με πουκάμισο έξω από το παντελόνι και χωρίς γραβάτα. Φάνηκε ότι μετέφερε το μήνυμα: Δεν παίζω με τους κανόνες σας.
Ο Βαρουφάκης, ακαδημαϊκά, έχει ειδικευτεί στη «θεωρία των παιγνίων», στη μελέτη των στρατηγικών αποφάσεων. Ο Τζέιμς Γκάλμπρεθ, συνάδελφός του καθηγητής από το πανεπιστήμιο του Τέξας μιλώντας στο Bloomberg τόνισε ότι ο Βαρουφάκης είναι γνώστης «όσο κανένας άλλος στον πλανήτη και ότι «η σκέψη του βρίσκεται παραπάνω από  μερικά βήματα μπροστά'' στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές της Ελλάδας που είναι γνωστή ως τρόικα (ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν).
Αλλά αν αυτό είναι αλήθεια, ο Βαρουφάκης δεν το βγάζει με έναν ψυχρό υπολογισμό. Το βγάζει με έκρηξη. Η Ελλάδα δήλωσε ότι δεν θα διαπραγματευτεί με την Τρόικα και ο Βαρουφάκης έγραψε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, κατά των μέσων ενημέρωσης που διαστρεβλώνουν τα κίνητρά του.
Σε εκείνο το σημείο, όλοι άρχισαν να ανησυχούν ότι η Ελλάδα βγαίνει από τις ράγες. Ο Βαρουφάκης φάνηκε να επιδιώκει αυτό που είναι γνωστό στο πλαίσιο της στρατηγικής ως η «θεωρία του τρελού». Βασικά, αν ενεργείς αρκετά ως τρελός, ο εχθρός σας θα σας φοβηθεί και θα σας δώσει περισσότερα από αυτά που θέλετε.
Αλλά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Βαρουφάκης ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του οποίου συναντήθηκε με διάφορους ηγέτες και φάνηκε ότι άρχισε να κάνει αυτό που έλεγε ότι δεν θα κάνει: Να διαπραγματεύεται. Η τουλάχιστον να αρχίσει τις προ των διαπραγματεύσεων συζητήσεις. Στη Γαλλία κέρδισε κάποια υποστήριξη for his cause.
Το πρωί της Τρίτης, ο Βαρουφάκης πρότεινε μια ανταλλαγή αντί για κούρεμα του χρέους που πνίγει την Ελλάδα. Συγκεκριμένα όπως γράφουν οι FT: «Προσπαθώντας να ακουστεί πιο διαλλακτικός, ο κ. Βαρουφάκης είπε στους Financial Times η κυβέρνηση δεν μιλά πλέον την διαγραφή μέρους του χρέους (των 315 δισ. ευρώ) της Ελλάδας. Μάλλον θα ζητήσει μια ανταλλαγή χρέους για να ελαφρύνει το βάρος, μέσω δυο τύπων νέων ομολόγων. Ο πρώτος τύπος ομολόγων, θα είναι σε συνάρτηση με την ονομαστική οικονομική ανάπτυξη και θα αντικαταστήσει τα ευρωπαϊκά δάνεια διάσωσης και ο δεύτερος, τα οποία ονόμασε διηνεκή ομόλογα θα αντικαταστήσουν τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ».
Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για τους Γερμανού οι οποίοι αντιτίθενται σε ένα κούρεμα.
Η στρατηγική του Βαρουφάκη (τολμηρή, λίγο τρελή, αλλά με προθυμία διαπραγμάτευσης) φαίνεται ότι θα μπορούσε να τον βγάλει κάπου. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να αποτύχει θεαματικά. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η τύχη του πρότζεκτ του ευρώ φαίνεται ότι εν μέρει βρίσκεται στα χέρια ενός τολμηρού, ριζοσπαστικού οικονομολόγου χωρίς γραβάτα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε».

Πάτρα: Άστεγα 4 παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών - 23 άτομα φιλοξενεί ο Δήμος

                                        Κωνσταντίνα Παλαιολόγου
Κάθε ημέρα και χειρότερα για την Πάτρα, στην οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου δεν προλαβαίνουν να καταγράφουν τα ποσοστά φτώχιας, που αυξάνονται δραματικά, με την Τράπεζα τροφίμων από 1.200 οικογένειες που είχε στην ευθύνη της, μέχρι τα Χριστούγεννα, να αριθμεί σήμερα 1.500 και κάθε ημέρα να προστίθενται 2 τουλάχιστον αιτήσεις νεόπτωχων, συνέπεια της παρατεταμένης λιτότητας και ανεργίας. 
Παράλληλα αυτή τη στιγμή σε δύο πανσιόν της πόλης, ο Δήμος φιλοξενεί 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και 4 ανήλικα παιδιά, με το μικρότερο να είναι μόλις 2 ετών και το μεγαλύτερο 12, τα οποία έμειναν στο δρόμο μαζί με τους γονείς τους. 
«Ζητάμε επειγόντως από τη νέα κυβέρνηση αύξηση των κοινωνικών κονδυλίων, γιατί αδυνατούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε τρόφιμα, αλλά και μόνιμο προσωπικό, γιατί το υπάρχον δεν επαρκεί για τις αυξημένες υποχρεώσεις που παρουσιάζονται, δήλωσε στο «patrastimes.gr», ο πρόεδρος του κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρέων Θεόδωρος Τουλγαρίδης, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από τους 23 αστέγους που έχουν βρει κατάλυμα, υπάρχουν ακόμα άλλοι 52, με αποτέλεσμα σε κάποιους μετά από μερικές ημέρες να ζητά ο κοινωνικός τομέας, να αποχωρήσουν από τις πανσιόν, για να παραχωρήσουν την θέση τους σε άλλους άστεγους, που είναι στην «αναμονή».
Την ίδια ώρα λόγω εκλογών, δεν τέθηκε σε ισχύ το πρόγραμμα στέγασης και επανένταξης αστέγων, που έχει διάρκεια ενός έτους, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.
patrastimes.gr

ΠΑΤΡΑ: Απόπειρα ληστείας στο S/M " ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" στην οδό Ευβοίας με μαχαίρι

Aπόπειρα ληστείας με την απειλή μαχαιριού  έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι  στο σούπερ μάρκετ “AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης απείλησε τις πωλήτριες με μαχαίρι με σκοπό να αποσπάσει χρήματα όμως δεν τα κατάφερε και βγήκε έξω από το κατάστημα μπήκε σε ένα κόκκινο Ι.Χ. και τράπηκε σε φυγή.  Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Μάλιστα όπως προκύπτει από τις αστυνομικές πηγές το όχημα διαφυγής του δράστη, ένα κόκκινο Daihatsu, είχε κλαπεί από την περιοχή των Βραχνεϊκων μερικά λεπτά νωρίτερα από την απόπειρα ληστείας.
Εκεί ο ιδιοκτήτης του κόκκινου Daihatsu ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην μίζα και ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να το πάρει και να γίνει «καπνός».
Ωστόσο το Σάββατο το μεσημέρι έγινε ακόμα μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας η οποία μάλιστα μοιάζει πολύ με την σημερινή απόπειρα.
Και τότε ο δράστης είχε κλέψει Ι.Χ. στο οποίο ο οδηγός είχε πάλι ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στη μίζα και μετά το χρησιμοποίησε ως όχημα διαφυγής του στην ένοπλη ληστεία που διέπραξε στο supermarket “Aράπης” στην Οβρυά στο οποίο μπήκε μέσα , απείλησε με μαχαίρι τις πωλήτριες και κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό.
patrastimes.gr

Δυτική Ελλάδα :Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα δωρεάν laptop & tablet


Ημερομηνία-ορόσημο για όσους από τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και των ιονίων Νήσων αναμένουν δωρεάν laptop & tablet είναι η σημερινή. Η 4η Φεβρουαρίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό, είναι η ημέρα που  θα αναρτηθούν τα κουπόνια της Ψηφιακής Αλληλεγγύης για τους 289.300 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος  - σε  όλη τη χώρα0 σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΤΕΕ, αρμόδιο για την υλοποίηση του προγράμματος στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.e-inclusion.gr/
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν να κάνουν τις αιτήσεις τους εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές αλλά και γνωστοποιεί στους δικαιούχους όλες τις λεπτομέρειες για να πάρουν τα δωρεάν Laptop ή Tablet, με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για 12 μήνες.
Οι δικαιούχοι
Σύμφωνα με την προκήρυξη οι δικαιούχοι της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα από 4 Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου 2015, θα μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet.
Το ΤΕΕ, σύμφωνα με την προκήρυξη, ενεργώντας ως δικαιούχος αναλαμβάνει σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. [ΕΔΕΤ] την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης», της οποίας φορέας πρότασης είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Σκοπός της δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες ΤΠΕ, η μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσω της πρόσβασης των πολιτών στο διαδίκτυο, η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, μέσω τεχνικής υποστήριξης / συμβουλευτικής ενημέρωσης στο χώρο τους.
Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού, με επιταγή ψηφιακής αλληλεγγύης, στους 289.237 πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και παράλληλα κατοικούν στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία‐Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).
Οι παροχές
Οι ωφελούμενοι της δράσης στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης, θα έχουν τη δυνατότητα να:
Αποκτήσουν ή διατηρήσουν διαδικτυακή σύνδεση μέχρι την 31/10/2015 με την παροχή συνδρομής για ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (σταθερή ή δορυφορική, ή κινητή – Για την περίπτωση της κινητής σύνδεσης επισημαίνεται ότι αφορά μόνο απόκτηση νέας σύνδεσης και όχι διατήρησης υφιστάμενης)
Αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop.
Υποστηριχθούν και ενημερωθούν κατ’ οίκον σε βασικά στοιχεία χρήσης της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
Οι ψηφιακές υπηρεσίες και ο εξοπλισμός θα παρασχεθούν από ιδιωτικές επιχειρήσεις Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους και Εμπορικές Επιχειρήσεις πωλήσεων υπολογιστικού εξοπλισμού με δικαίωμα σύναψης τηλεπικοινωνιακού συμβολαίου, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα επιλεγούν και θα ενταχθούν στο «Μητρώο Παρόχων / Προμηθευτών» της δράσης.
Στο πλαίσιο της προκήρυξης, θα δημιουργηθεί επίσης Κατάλογος Συμβούλων ΤΠΕ, οι οποίοι θα συμβληθούν με τους Παρόχους για την παροχή των υπηρεσιών Υποστήριξης & Ενημέρωσης σε θέματα ΤΠΕ.
Οι ψηφιακές υπηρεσίες και ο εξοπλισμός είναι υποχρεωτικές και θα παρέχονται, υπό την προϋπόθεση της φυσικής παρουσίας του δικαιούχου πολίτη στο κατάστημα του παρόχου / προμηθευτή (αποκλείονται τα ηλεκτρονικά καταστήματα τύπου e‐shop), ενώ οι υπηρεσίες υποστήριξης /ενημέρωσης ΤΠΕ είναι προαιρετικές για το δικαιούχο πολίτη και θα παρέχονται, εφ’ όσον ο ίδιος επιλέξει να του παρασχεθούν, στο χώρο του.
 Η δράση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015. Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό των 95.872.350,00€.
Χορήγηση και εξαργύρωση της Επιταγής
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης και με χρήση των διαπιστευτηρίων (username/password) του πληροφοριακού συστήματος «TAXISNET» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της Δράσης.
Θα μπορεί να τυπώνει τον μοναδικό κωδικό της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης που του αντιστοιχεί ή να τον λάβει στο e‐mail του ή στο κινητό του.
Ο ωφελούμενος μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης, να αναζητήσει Παρόχους/Προμηθευτές που βρίσκονται στην περιοχή επιλογής του και να εντοπίζει τις Προσφορές που τον ενδιαφέρουν, με αποκλειστικό κριτήριο τις ανάγκες ή/και τις δυνατότητές του, σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια. Οι ωφελούμενοι, αφού επιλέξουν τον Πάροχο/Προμηθευτή που επιθυμούν, επισκέπτονται το κατάστημα, εντός της περιόδου ισχύος της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης, και με τον συγκεκριμένο και μοναδικό κωδικό της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης, επιλέγουν τις παροχές της δράσης.
 Οι παροχές της δράσης υπό τη μορφή συγκεκριμένων προσφορών από τους αντίστοιχους Παρόχους/Προμηθευτές θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό προς ενημέρωση και επιλογή τους μετά την επίσκεψη του Ωφελούμενου στο κατάστημα, μετά την 04η Φεβρουαρίου 2015.
patrastimes.gr

Καλά ρε , έχετε αποτρελαθεί όλοι σας εκεί στο ΣΚΑΪ ;



"Δεν έχετε το δικαίωμα να προκαλείτε την Τουρκία  κ. Καμμένε 

Ο Αλέξης Τσίπρας "έκοψε" τον Τράγκα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του - Τα παράτησε όλα και βρίσκεται στο εξωτερικό!


Στην απομάκρυνση του Γιώργου Τράγκα από τα κανάλια Extra 3 και «Εpsilon» προχώρησε ο Φίλιππος Βρυώνης.

ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ !!! «Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πίστευε πολιτικά τον γιο του» δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου


«Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πίστευε πολιτικά τον γιο του ...

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

KOYΡΤΑΚΗΣ : Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΝΩΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΔ!!!


"Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ... ΚΑΡΔΙΤΣΑ"!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...