Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο Νίκος Χατζηνικολάου διέλυσε την μονταζιέρα της διαπλοκής: Την ώρα που η Ζωή καλεί Στουρνάρα για Siemens, τα κανάλια θυμήθηκαν τις «φυσικές ανάγκες»…




Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τρίτη 9 Ιουνίου, ο Ν. Χατζηνικολάου αποκαθήλωσε την μονταζιέρα της διαπλοκής που έκανε την «φυσική της ανάγκη» στα μούτρα των πολιτών. 


Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπουλου καλούσε τον Στουρνάρα στην βουλή για την επαίσχυντη συμφωνία με την Siemens, καποιοι ξέθαψαν το θέμα της «ανάγκης των αστυνομικών» με άθλια σχόλια για να δημιουργήσουν κλίμα απαξίωσης στο προσωπο της ΠτΒ.

«Έχω ξαναπεί, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει πολιτικά αναλάβει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα η τελευταία της πρωτοβουλία για τη Siemens» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Κάθε φορά που αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία μη αρεστή στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, για ένα θέμα που δεν άγγιζε μέχρι τώρα το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, κάτι της βρίσκουν. Κάτι της βγάζουν. Τη μία το βενζινάδικο, την άλλη ο αστυνομικός, την τρίτη το αν τα ΜΑΤ θα πηγαίνουν στις τουαλέτες της Βουλής ή όχι» πρόσθεσε.

Εύγε Νίκο Χατζηνικολάου.

( Το διαβάσαμε στο olympia.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...