Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Θύμωσε ο Πέτρος για την «αλήτικη επίθεση» του Politico


Το περιοδικό τον συμπεριέλαβε στους 12 ανθρώπους που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή ...


«Βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη» γράφει ο πρώην εκδότης και νυν διαχειριστής ενημερωτικών ιστοσελίδων, Πέτρος Κωστόπουλος απαντώντας  στην «αψυχολόγητη και αλήτικη», όπως την χαρακτηρίζει, επίθεση σε βάρος του από το Politico. Το περιοδικό συμπεριέλαβε τον πρωην εκδότη σε άρθρο του με τίτλο «Αυτοί είναι οι 12 άνθρωποι που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή»! Μάλιστα το Politiko, συγκεκριμένα για τον Πέτρο Κωστόπουλο έγραφε:

Ο επιχειρηματίας και «φανταχτερός» εκδότης κέρδισε δόξα την δεκαετία του 1990, εισάγοντας μια σειρά lifestyle περιοδικών που υποτίθεται ότι θα έσπαγαν τα ταμπού και θα έκαναν την Αθήνα «δυτική» πρωτεύουσα. Το μήνυμα ανάμεσα στις γραμμές των κειμένων του όμως ήταν εκείνο του άκρατου καταναλωτισμού. Πολλαπλές πιστωτικές κάρτες, Καγιέν, διακοπές για σκι, υπερβολικά δάνεια και ιδιωτικές πισίνες, που όλα έγιναν ακόμα πιο εύκολα μετά το ευρώ, το 2001. Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι η πρώτη απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου που παράλληλα προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει και γραπτώς καθώς, με εκτενές σχόλιό του... 

Αυτό που εξόργισε τον Κωστόπουλο εκτός του «απαράδεκτου» κειμένου είναι, όπως αναφέρει, «ο συσχετισμός του με πολιτικούς, δικτάτορες και απατεώνες».
Στην ιστοσελίδα του toratora, ο πρώην εκδότης σε πρωτη φάση γράφει τα εξής:
«Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο (σ.σ. σήμερα), απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη».

ΥΓ Ανάμεσα στις 12 «προσωπικότητες» που, σύμφωνα με το Politiko, κατέστρεψαν την Ελλάδα περιλαμβάνονται:

- Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια, Κωνσταντής και Γεώργιος Μαυρομιχάλης
- Ουίνστον Τσώρτσιλ
- Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
- Γεώργιος Παπαδόπουλος (της Χούντας) 
- Ανδρέας Παπανδρέου (της Αλλαγής)
- Κώστας Καραμανλής (ο ανιψός του «Εθνάρχη«) 
- Γιώργος Παπανδρέου (ο γιος του Ανδρέα)
- Ακης Τσοχατζόπουλος (ο γνωστός)
- Ελληνες ολιγάρχες
- Πέτρος Κωστόπουλος
- Νίκος Μιχαλολιάκος (της Χρυσής Αυγής)
- Τρόικα

πηγή ; zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...