Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αριστος ο Χατζηνικολάου



♦ Άριστος ο Χατζηνικολάου με τον Τσίπρα. Ούτε ο Σαμαράς να ήταν. Το έχει διαψεύσει όμως ότι πάει για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

♦ Ρώτησε αν έχει κατατεθεί σοβαρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Πριν προλάβει να απαντήσει o Τσίπρας, απάντησε μόνος του ότι δεν έχει κατατεθεί.
♦ Καταπληκτικές ήταν οι ερωτήσεις του, που περιείχαν άλλες 17 υποερωτήσεις μέσα. «Μπερδεύτηκα» είπε ο Τσίπρας. Ο σκοπός επιτεύχθηκε.
♦ Πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε ότι ο Τσίπρας ζούσε σε ροζ συννεφάκι. Ο πρωθυπουργός ήταν ευγενικός και δεν απάντησε.
♦ Έκανε και τον πρωθυπουργό μάλιστα. Πρότεινε να κάνει εκλογές για να γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιο συμπαγής. Να πάει στον Σόιμπλε να το πει.
♦ Η εκπομπή μεταδιδόταν στο εξωτερικό με αγγλική μετάφραση. Ήθελαν να έχει ζωντανή.. μετάδοση η Μπιλντ και το Μπλούμπεργκ.
♦ Σκληρές οι ερωτήσεις του κοινού. Ανάμεσά τους ήταν μεταμφιεσμένοι και οι Σαμαράς, Αδωνις, Γιακουμάτος και Ασημακοπούλου.
♦ Ο Χατζηνικολάου είχε κολλήσει στο δείπνο που δεν πήγε ο Βαρουφάκης. Σωστά του απάντησε ο Τσίπρας, εσείς θα πηγαίνατε σε ένα δείπνο της εφημερίδας στο οποίο οι εργαζόμενοι θα σας σχολίαζαν και δεν θα περνάγατε καλά; Εκεί δεν ρώτησε τίποτα.
♦ Ο Τσίπρας είπε ότι νιώθει σαν προπονητής που όταν κερδίζει η ομάδα του, κερδίζουν οι παίκτες και όταν χάνει, φταίει ο προπονητής. Θα κάνει παρέλαση, όπως ρωτάμε εμείς οι αθλητικοί;
♦ Και μιας και πιάσαμε τα αθλητικά, συνέβη το παράδοξο: ο συνεντευξιαζόμενος είχε μικρότερη κατοχή της μπάλας από τον παρουσιαστή. 37%-63% έδειξαν τα στατιστικά.

Λάκης Μπέλλος (ΕφΣυν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...