Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ .....


Νέα επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφορικά με τον ρόλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση των Καννών και τα σχόλια του κ. Βενιζέλου για τη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον κ. Τσίπρα.

Σε ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του κόμματος του Γ. Παπανδρέου, αναφέρεται πως ο κ. Βενιζέλος «πρέπει να είναι προσεκτικός» όταν αναφέρεται στο δημοψήφισμα και στις Κάννες «εκεί που», όπως τονίζεται, «ο ρόλος του έγινε απόλυτα γνωστός».

Μεταξύ άλλων, το Κίνημα καταλογίζει στον κ. Βενιζέλο «συμπόρευση με εξωγενείς δυνάμεις» που χρησιμοποίησαν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία «ως αφορμή προσωπικών διευθετήσεων και τελικά, προς βλάβη της δημοκρατικής παράταξης. Για να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν».

Σχετικά με τα σχόλια του κ. Βενιζέλου για τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως, όταν επιχειρεί να συνδέσει τα των Καννών και του δημοψηφίσματος με συνειρμούς για τον κ. Τσίπρα και μια επιβεβλημένη επίσκεψη για τη στήριξη της χώρας και μόνο, να έχει υπόψη του ότι αυτό δεν συγκρίνεται, σε καμία περίπτωση με την πλήρη ταύτιση που επέβαλε ο ίδιος στη δημοκρατική παράταξη «με τη δεξιά διακυβέρνηση του κ. Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...