Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σκαναβής - Ρίζος επανεκδίδουν τον Αδέσμευτο Τύπο!


Ετοιμάζουν νέα κυριακάτικη εφημερίδα με τη συνδρομή Βρυώνη ...


Στην έκδοση νέας κυριακάτικης εφημερίδας φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου», Αλέξης Σκαναβής. Το εγχείρημα Σκαναβή ενθαρρύνεται, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, και από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αναζητά συμμάχους στον χώρο των media.

Πίσω από τη νέα προσπάθεια του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται έμπειρο στέλεχος, που δραστηριοποιείται στον χώρο των media - τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των Παραπολιτικών κάνουν λόγο για εμπλοκή στο εγχείρημα και του ιδιοκτήτη των τηλεοπτικών σταθμών «Ε» και Extra3, Φίλιππου Βρυώνη, με..  τον τελευταίο να παραδέχεται τις καλές σχέσεις του με τον Σκαναβή. 

Ο Βρυώνης επισήμως διαψεύδει τα σενάρια περί μετοχικής συμμετοχής του, αλλά η νέα κυριακάτικη εφημερίδα θα φιλοξενεί και ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, με την ονομασία «Ε» που δεν αποκλείεται να «επιχορηγείται» από τον Βρυώνη. 
Ο επικρατέστερος τίτλος για τη νέα εφημερίδα -σύμφωνα με τα Παραπολιτικά- είναι αυτός του «Αδέσμευτου Τύπου». Επ’ αυτού έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Δημήτρη Ρίζο, που δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην πιάτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...