Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ: Έσφαξε την γυναίκα του την παραμονή των Χριστουγέννων γιατί...!

ΦΡΙΚΗ: Έσφαξε την γυναίκα του την παραμονή των Χριστουγέννων γιατί...!

Σοκ στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ προκαλεί η είδηση της άγριας δολοφονίας της Stephanie Kilhefner από το σύζυγό της, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά!! - ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω της ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ και το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου... (VIDEO)


Κλειστή παραμένει η γραμμή Ρίου Αντιρρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στη περιοχή.

ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα για την ΕΠΕΛΑΣΗ του χιονιά!! - Πού θα βρίσκονται οι θερμαινόμενοι χώροι στην Περιφέρεια Αττικής;;


Εκτακτα μέτρα έλαβε η Περιφέρεια Αττικής, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων. Στο πλαίσιο αυτό, θα ανοίξουν θερμαινόμενοι χώροι για τη φιλοξενία αστέγων και άλλων πολιτών που έχουν ανάγκη.

«Ρίζες» το νέο κόμμα που ιδρύει ο Τ. Μπαλτάκος


Τη δημιουργία νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες», που θα κινείται ιδεολογικά στον χώρο της Δεξιάς, ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

ΒΟΜΒΑ στην ΑΓΟΡΑ: Πρόστιμο 10 εκατ ευρώ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο ΓΕΡΜΑΝΟ! Δείτε γιατί...


«Καμπάνα» 10 εκατ ευρώ επέβαλλε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς έκρινε πως η παραβίασε το άρθρο 1 ν. 703/77 (πλέον άρθρο 1 ν. 3959/2011) και το άρθρο 101 ΣΛΕΕ, αναφορικά με το σύστημα δικαιόχρησης (franchise) και τις σχετικές συμβάσεις της με τους δικαιοδόχους της.

Νέκρος 13χρονος εξαιτίας της κακοκαιρίας


Ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης- Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια ανατράπηκε.

"Με αεροπλάνα και βαπόρια": Crowdfunding ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό για να μπορέσουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Με τον τίτλο-λογοπαίγνιο "A flight for democracy" ελληνίδες/ες μετανάστες/στριες στο εξωτερικό απευθύνουν έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων, μέσω της μεθόδου του crowdfunding, προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να συμμετάσχουν στις ιστορικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου
a_flight_for_democracy_indiegogo.png

Όπως αναφέρεται στο συνοδευτικό κείμενο, η πρωτοβουλία ανήκει σε τουλάχιστον 50μετανάστριες/ες που είτε σπουδάζουν ή έχουν εργασία με χαμηλό εισόδημα στο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης στην Ελλάδα προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.
Επισημαίνονται στο κείμενο οι τραγικές συνέπειες των μνημονίων στην ελληνική κοινωνία, ενώ καταλήγει αναφέροντας ότι "μια κυβέρνηση της αριστεράς, θα αναταράξει τα πράγματα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, λειτουργώντας ως υποκινητής σε περισσότερες φωνές ενάντια στη λιτότητα. Αυτό το κίνημα μπορεί να βοηθήσει την Ευρώπη να θυμηθεί τις ξεχασμένες αρχές της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Βοηθήστε μας να είμαστε μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής, παίρνοντας και εσείς μέρος σε αυτή. Παρακαλούμε, ενισχύστε την πτήση μας προς μια δημοκρατία-καθοδόν (democracy-yet-to-come)".
Ενισχύστε την προσπάθεια των μεταναστών/στριών να ψηφίσουν συνεισφέροντας όποιο ποσό μπορείτε εδώ
lift.gr

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ : Στα πρόθυρα παραίτησης ο Βενιζέλος - Έρχεται η Φώφη !



Ο τρόμος έχει απλωθεί πάνω από τη Χαριλάου Τρικούπη και ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανδρέου. Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει το μοναδικό σενάριο για να πειστεί ο ΓΑΠ και να μην κάνει κόμμα είναι να παραιτηθεί ο Βενιζέλος και η Κ.Ο. του κόμματος να εκλέξει προσωρινό πρόεδρο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...