Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Από τις αρκούδες των "ΝΕΩΝ" στα νταούλια του "Πρώτου Θέματος" (δείτε το πρωτοσέλιδο και φρίξτε μαζί μας)

Αναστασιάδης

Μετά από την αρκούδα στο πρωτοσέλιδο των "ΝΕΩΝ" ήρθε η σειρά μιας ακόμα καθεστωτικής εφημερίδας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό στο ίδιο στιλ. Διαβάστε το πρωτοσέλιδο του "Πρώτου Θέματος" και φρίξτε...

Mεγάλο «χουνέρι» ετοιμάζει ο Βενιζέλος στον ΓΑΠ


Η οργή του Βενιζέλου για τον Γιώργο Παπανδρέου ξεχειλίζει. Αυτό το ξέρουν άπαντες στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού τα καντήλια και οι φωνές του Βαγγέλη ακούγονται μέχρι την είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. 

Γελάει ο κόσμος: Ο "Κιμ Γιονγκ Ουν της Μεσογείου" έκανε μόνος του την αποφώνηση στη συνέντευξη που θύμισε ΥΕΝΕΔ!

Σαμαράς

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν στη ΝΕΡΙΤ με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει μόνος του την αποφώνηση και να καληνυχτεί τους τηλεθεατές! Ετσι κι αλλιώς καθόλη τη διάρκεια της ο θεός να την κάνει συνέντευξης μισής ώρας ο πρωθυπουργός μονολογούσε δεχόμενος ελάχιστες ερωτήσεις κι αυτές «πάσες» για να μας μιλήσει για το πιστωτικό γεγονός που συνιστά ό,τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή, και για τα σπουδαία επιτεύγματα της κυβέρνησής του όπως το ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ηλεκτρονικώς τα ένσημα που...κανείς δεν μας κολλά στην Ελλάδα του εργασιακού μεσαίωνα.

Μόνο εδώ: Η διάρρηξη στο σπίτι του Χανδρή και οι κάμερες ασφαλείας !

Κολάζ

Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στην Εκάλη Γιάννης Χανδρής βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι του. Μια βίλα πολύ καλά προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, δίπλα ακριβώς στις κατοικίες της Φωτεινής Λιβανού και του Μπούλη Μαυρολέων, όταν πληροφορήθηκε την διάρρηξη στο σπίτι του στην Εκάλη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...