Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πήγαν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και κάπνιζαν χασίς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου - Μαθητές σχολείου της Πάτρας


Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας από την είδηση ότι εντοπίστηκαν τέσσερις μαθητές Λυκείου να κάνουν χρήση χασίς στην πενταήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα.

Κατασχέθηκαν από το δημόσιο 3.000 ευρώ από την αποζημίωση για τον θάνατο του 19χρονου οπλίτη


Πριν λίγες ημέρες η πολιτεία διαβεβαίωνε την οικογένεια του 19χρονου στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλουότι θα γίνει νομοθετική ρύθμιση προκειμένου το ποσό που έλαβε ως έξοδα κηδείας να είναι ακατάσχετο και μη συμψηφισμό. Το αποτέλεσμα; Και το ποσό κατάσχεσαν και η μάνα του αδικοχαμένου φαντάρου έγινε μπαλάκι στις υπηρεσίες.

Αξίζει να το διαβάσετε όλοι σας !!! 30 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να τα κάνετε άμεσα! Το 10 είναι πολύ σημαντικό!



Ο Μάρκ και ο Έιντζελ, δύο παθιασμένοι συγγραφείς, χάκερ της ζωής και «θαυμαστές του ανθρώπινου πνεύματος», έφτιαξαν μια καταπληκτική λίστα με 30 πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Αν σας αρέσει η λίστα τους, φροντίστε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Ένα μεγάλο μπράβο να πω στον Αλέξανδρο Καλλέργη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Σημαντική πινελιά στην ανακαίνιση της ενορίας του, στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του πατέρα του Κωνσταντίνου Καλλέργη, έδωσε ο πατρινός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, με την αγιογράφηση του ναού. 

Διαλύεται η κυβέρνηση! Παραιτούνται μαζικά για να κατέβουν στις εκλογές

Διαλύεται η κυβέρνηση! Παραιτούνται μαζικά για να κατέβουν στις εκλογές
Κύμα παραιτήσεων παρατηρείται αυτές τις ημέρες από στελέχη της κυβέρνησης που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν!
Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλει σήμερα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, προκειμένου -σύμφωνα με πληροφορίες- να θέσει υποψηφιότητα σε περίπτωση που διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Ο κ. Σιμόπουλος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: newsit.gr

Marianna G: Στην Ελλάδα η κούκλα εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη! Με τι ασχολείται; (PHOTO)

Marianna G: Στην Ελλάδα η κούκλα εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη! Με τι ασχολείται; (PHOTO)
Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 26 Νοεμβρίου for pleasure and fun η καλλονή Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Όπως έμαθα η νεαρή επιχειρηματίας που φωτογραφήθηκε  μάλιστα και από την Calliope , για το βιβλίο – λεύκωμα Children of the Light: journey in Greece που μόλις κυκλοφόρησε στην χώρα μας, ήρθε να δει κάποιους αγαπημένους της φίλους , αφήνοντας πίσω της τα casting για την εταιρεία της που φέρει και το όνομα της.
Αν και φαίνεται να ενθουσιάστηκε τις πρώτες ημέρες από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες  που επικρατούσαν στην χώρα μας χρειάστηκε να προμηθευτεί πιο χοντρά ρούχα.
Για τον λόγο αυτό βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τις αγορές της αλλά και για να χαλαρώσει μαζί με τις φίλες της.
Όσο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα την βρουν στο Saint Moritz μαζί με γονείς της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.
Πηγή: nassosblog

Χαμός στην Κύπρο από ΠΥΡΑΥΛΟ που εκτοξεύθηκε νοτιοδυτικά της χώρας!

Χαμός στην Κύπρο από ΠΥΡΑΥΛΟ που εκτοξεύθηκε νοτιοδυτικά της χώρας!
Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ. Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από άγνωστη πλατφόρμα εντοπίστηκε 200 μίλια νοτιοδυτικά της Κύπρου.

Η πληροφορία έφθασε πριν από λίγα λεπτά στο ΓΕΕΘΑ κι έχει προκαλέσει όπως είναι λογικο προβληματισμό. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Λευκωσία για να διαπιστωθεί από που εκτοξεύθηκε ο βαλλιστικός πύραυλος.

Η εκτόξευσή του σε μία από τις “θερμότερες” περιοχές του πλανήτη προκαλεί πολλά ερωτήματα και μεγάλη ανησυχία.

Πληροφορίες για την “ταυτοποίηση” της “πλατφόρμας” από την οποία εκτοξεύθηκε ο πύραυλος είναι το πρώτο που αναζητείται αυτή τη στιγμή από το ΓΕΕΘΑ.
Πηγή: kontranews.gr

Βενιζέλος σε Τσίπρα: Αγόρι μου μόλις αναλάβεις θα σε γ@@ησουν

Βενιζέλος σε Τσίπρα: Αγόρι μου μόλις αναλάβεις θα σε γ@@ησουν  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα

Στην συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εξωτερικών, μόλις έκλεισαν οι πόρτες και έφυγαν οι δημοσιογράφοι διεμήφθη ένας απίστευτος διάλογος ανάμεσα στους δύο πολιτικούς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα και στην στήλη του Γ. Παπαχρήστου, μόλις έκλεισαν οι πόρτες, απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να μην βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός αφού έτσι και αλλιώς θα βουτηχτεί στα σκατά.
Ο διάλογος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο έχει ως εξής:
Βενιζέλος: «Μα, τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή»
Τσίπρας: «Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά»
Βενιζέλος: «Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ@@@σουν με το που αναλάβεις...».

Ξεφτίλα στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ


Είσαι καρκινοπαθής; Κάνεις χημειοθεραπείες; Θα πρέπει να κουβαλάς και το φάρμακό σου μαζί! Και όχι από πριν. Θα πρέπει πρώτα να πηγαίνεις στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», να υποβάλλεσαι σε ένα σωρό γραφειοκρατικές διαδικασίες και στη συνέχεια... να πηγαίνεις στον Άγιο Αλέξη, να προμηθεύεσαι το φάρμακο... και να επιστρέφεις για να στο χορηγούν!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...