Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να πεθάνει !


Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένα βουτυρόπαιδο που σηκώθηκε από τον καναπέ του πήρε τα καλάσνικοφ, έφτιαξε μια συμμορία, λήστεψε, απήγαγε και σκότωσε ανθρώπους. 

Συγκλονιστικό: είτε Πιστεύεις είτε Όχι στο Θεό…ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις


Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, για τη σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό.

Ο Πατρινός μαθητής που έστειλε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου! 'Έσπασε" τα χρονόμετρα στην κολύμβηση και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην Αυστραλία!

Ο Πατρινός μαθητής που έστειλε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου! 'Έσπασε" τα χρονόμετρα στην κολύμβηση και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην Αυστραλία! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες κάνοντας όχι μόνο την οικογένειά του και τον προπονητή του περήφανους αλλά και όλη την πόλη.

Χρεοκόπησε ο όμιλος ενδυμάτων Mexx - Πως επηρεάζονται οι μεταπωλητές σε όλη τη χώρα;


Ήδη όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου υπεβλήθη από την περασμένη Πέμπτη αίτηση πτώχευσης για όλες τις εταιρίες που εδρεύουν στη Ολλανδία και τον Καναδά.

ΚΑΙΡΟΣ: Απίστευτη κακοκαιρία και παγωνιά σε όλη την χώρα! Πού θα πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς;


Θα κρυώσει από σήμερα ο καιρός στη μισή Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα, με τον υδράργυρο τις μεσημεριανές ώρες να αγγίζει με το ζόρι τους 11-12oC, ενώ τη νύχτα σε πολλές περιοχές θα πέσει και κοντά στους 0oC !! Τη Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Αποκάλυψη σοκ: «Με βίαζε μπροστά στα μάτια της μητέρας μου» λεεί η 18χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατριό της

Αποκάλυψη σοκ: «Με βίαζε μπροστά στα μάτια της μητέρας μου» λεεί η 18χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατριό της

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν στις αρχές Φεβρουαρίου 2015 πατριός και μητέρα από τη Ρόδο, τους οποίους κατήγγειλε η 18χρονη κόρη τους, ότι την βίαζαν συστηματικά από την ηλικία των 14 ετών!

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Εχετε 12 μέρες για να μειώσετε τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνετε! Δείτε το πως...


Προθεσμία 12 ημερών για να διορθώσουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία των ακινήτων τους έχουν οι φορολογούμενοι.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ


Το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής», που ανέπτυξε σε συνεργασία με τη Microsoft, παρουσίασαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Hellas κυρία Πέγκυ Αντωνάκου.

Κάτω Αχαΐα: Τρεις φορές έχουν «ρημάξει» το μαγαζί του – Ο «εφιάλτης» του Γιώργου Κωστούρου !


Της Βασιλικής Αθανασοπούλου

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αντικατάσταση διπλωμάτων οδήγησης με κόστος 30 ευρώ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αντικατάσταση διπλωμάτων οδήγησης με κόστος 30 ευρώ

Στην αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησής τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να προβούν οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων των οποίων το δίπλωμα είχε εκδοθεί από την Τροχαία.

ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ την Ελλάδα ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος! - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ την Ελλάδα ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος! - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν έπεσε θύμα απαγωγής....

«Η Πατρίδα μας δεν μας χρωστάει,εμείς πρέπει να την βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε»


Η ομάδα αλληλεγγύης »χέρι-χέρι» της Πάτρας,είχε την πρωτοβουλία μετά από πρόταση της Βιβής Παξινού να επισκεφτεί το νησί , με μια ομάδα εθελοντών γιατρών από την πόλη μας και να εξετάσουν κατοίκους της Ιθάκης.Οφείλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους του νησιού που εξασφάλισαν την διαμονή μας,την μεταφορά μας από το λιμάνι του Αστακού στο νησί και την διατροφή μας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...