Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Να και ένα καλό!! - ΠΕΦΤΕΙ η τιμή της βενζίνης!


Οι τιμές λιανικής της αμόλυβδης βενζίνης βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών, ως αποτέλεσμα της διακύμανσης των διεθνών τιμών διύλισης των πετρελαιοειδών προϊόντων.

Κατεβάστε τα χειμωνιάτικα! Αυτή είναι η ημερομηνία που περιμένουμε τα ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ στην Αθήνα!!!


Όλα τα προγνωστικά στοιχεία του… Greek-Weather.Org, συγκλίνουν στο γεγονός ότι από τις 11-12 Δεκεμβρίου, μέχρι και τα Χριστούγεννα περίπου, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία αλλεπάλληλα πολικά καιρικά συστήματα θα εισχωρήσουν στην Ευρώπη, με πορεία προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

Καρακίτσος: «Δεν θα φύγει κανείς εργαζόμενος από τον ΚΡΟΝΟ, θα προσληφθούν και άλλοι», δηλώνει ο Πατρινός επιχειρηματίας – Τί λέει για την Κάτω Αχαΐα


«Δεν θα φύγει κανείς εργαζόμενος από τα σούπερ μάρκετ Κρόνος», δήλωσε ο Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Καρακίτσος . Ο κ. Καρακίτσος αναφέρθηκε στην πώληση των 18 σούπερ μάρκετ της Πατρινής αλυσίδας, εκ των οποίων η μια επιχείρηση λειτουργεί στην Κάτω Αχαΐα. 

ΚΙ ΟΜΩΣ: Αυτό το τραγούδι ανάγκασε το YouTube να αναβαθμίσει την πλατφόρμα του!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Νίκος Ρωμανός: Όλα όσα δεν θα σας δείξουν ΠΟΤΕ τα κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ και η ΕΙΡΙΝΙΚΗ χθεσινή διαδήλωση! (PHOTOS + VIDEO)

Νίκος Ρωμανός: Όλα όσα δεν θα σας δείξουν ΠΟΤΕ τα κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ και η ΕΙΡΙΝΙΚΗ χθεσινή διαδήλωση! (PHOTOS + VIDEO)

Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη με αναπάντητες κλήσεις! Μην σηκώσεις το τηλέφωνό σου, θα το πληρώσεις ΑΚΡΙΒΑ!


Μια νέα απάτη κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για τη συμφωνία με την εταιρεία ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ


Συμβόλαιο αγοραπωλησίας του 100% των μετοχών της εταιρείας «ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚ. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΕΒΕ», υπέγραψε η Μαρινόπουλος Α.Ε.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...