Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΟΓΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ 450 ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ !


1.000 € ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !

ΑΝΤΩΝΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΜΟΥΡΟΥΤΗ)


ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

Δυτική Ελλάδα: Νέο πρόγραμμα απασχόλησης για 2.495 ανέργους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Νέο Πρόγραμμα Απασχόλησης 50.000 ανέργων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, προϋπολογισμού 200 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε, σήμερα, ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, με την ονομασία «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2015».

Πάτρα: Νέα δεδομένα στο έργο της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων και τα ερωτηματικά

Πάτρα: Νέα δεδομένα στο έργο της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων και τα ερωτηματικά  «Το έργο θα συνεχιστεί μετά τις Γιορτές»

Μετά τον σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το Σάββατο το δημοσίευμα του thebest.gr για το «άνοιγμα» εν μέσω Εορτών των Χριστουγέννων της Ρήγα Φεραίου για έργα της ΔΕΗ, το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος βρέθηκε στο σημείο και ζήτησε εξηγήσεις από τους υπευθύνους της εργολαβίας.

Ποιοι και πότε θα πάρουν Δώρο Χριστουγέννων !


Κάθε χρόνο παρέχεται από τον ΟΑΕΔ στους ανέργους που λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων το οποίο ισούται με το ποσό της τακτικής επιδότησης στο βαθμό που έχουν πάρει επίδοκμα από  1 Μαΐου εως 31 Δεκεμβρίου 2014 και αναλογία εφόσον υπάρχει μικρότερη διάρκεια επιδότησης.

ΒΟΜΒΑ: Φτιάχνει κόμμα ο Τάκης Μπαλτάκος! Πώς θα λέγεται και πού θα ανήκει;


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star, o πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έκανε λόγο για ένα κόμμα που θα καλύψει το κενό στοn χώρο της Δεξιάς.

Σας ενδιαφέρει: Ποια είναι τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που δίνουν επιδότηση μέχρι και 100%;


Ανοίγουν μετά από πολύμηνη απουσία κοινοτικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μέσα από επτά προγράμματα συνολικού ύψους 198 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για επτά εμπροσθοβαρείς δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος του υπουργείου Aνάπτυξης «Eπανεκκίνηση».

Καπνίζεις; Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Νέα επιβάρυνση στα τσιγάρα ετοιμάζει η κυβέρνηση!


Παλιά της τέχνη κόσκινο της κυβέρνησης η οποία στο πλαίσιο της απεγνωσμένης προσπάθειας να βρει ισοδύναμα μέτρα για τις «δύσκολες» απαιτήσεις της τρόικας, ενέταξε στα σενάρια που επεξεργάζεται και επιβάρυνση του φόρου στα τσιγάρα, κάτι που είχε κάνει και στην αρχή του 2014.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Πότε και πού θα ανοίξουν 23.000 θέσεις εργασίας;


Καίριοι τομείς της ελληνικής οικονομίας θα απορροφήσουν το επόμενο διάστημα 23.000 άνεργους ηλικίας 18-24 ετών.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: Ποιες είναι οι οδηγίες από την Πυροσβεστική για να ΜΗΝ πάρετε φωτιά;


Μετά τον πανικό που προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο λύκειο της Νέας Ιωνίας Βόλου, με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ενώ στόλιζαν μαθητές καραβάκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες προς τους πολίτες για να μην παρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά...

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...