Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Ο ψηλός με τον κοντό συναντήθηκαν στην Ρήγα Φεραίου! Δύο κεφάλια του ρίχνει !


Απρόσμενη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, χαιρετήθηκαν και δεν έλειψαν... και τα αστειάκια , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !!! Έρχονται ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Η κυβέρνηση υποκύπτει και λέει "ναι" στις απαιτήσεις της τρόικας! Τι αποφάσισαν για ΦΠΑ και συντάξεις!


Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται η κυβέρνηση, προκειμένου να κλείσει το νέο πακέτο προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης με το οποίο θα επιχειρηθεί να καμφθεί η σκληρή στάση των δανειστών ώστε να υπάρξει ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων της τρόικα.

Αυτός ο Νεαρός με το «baby face» κατόρθωσε να εξαπατήσει μια Ολόκληρη ΧΩΡΑ- ΠΩΣ ένας 20χρονος φοιτητής χρησιμοποιούσε κρατικά αυτοκίνητα, πήγε στην ενθρόνιση του πρίγκιπα Φιλίππου και φωτογραφιζόταν με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας! (ΦΩΤΟ)

1

Ένας 20χρονος φοιτητής από την Ισπανία συνελήφθη τον περασμένο μήνα με τις κατηγορίες της απάτης και τηςπλαστογραφίας – Η δικαιοσύνη διερευνά πώς κατάφερε να συμμετέχει σε επίσημες κρατικές εκδηλώσεις και να δηλώνει φίλος της βασιλικής οικογένειας .

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Αχιλλέα Μπέο στο Βόλο να μαζεύει ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ πάνω στη σκουπιδιάρα! (ΦΩΤΟ)

mpeos2

Ο δήμαρχος Βόλου  Αχιλλέας Μπέος , πήρε την απόφαση να ανέβει στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου για να μαζέψει σκουπίδια στην περιοχή!

NEO Μεγάλο KANONI στην ΑΓΟΡΑ- Kαι το Success Story Συνεχίζεται!!!


Νέο «κανόνι» στην αγορά από πασίγνωστη εταιρία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς η εταιρεία Αφοί Κωνσταντακάτου κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 !!!

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΟΜΙΣΤΗ”-ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ “ΥΠΗΡΕΤΗ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ-”ΒΑΣΙΛΙΑ”-ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ή Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ;


Πληροφορούμαστε απίστευτα πράγματα τις τελευταίες ώρες για έναν από τους υποτίθεται πιο κραταιούς και υποτίθεται ισχυρούς του Τύπου. 

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ…..!!!!! Της κακομοίρας στη ΔΕΗ ... και στο ΤΕΙ της Πάτρας - Πάει η μήνυση... σύννεφο


Και ενώ μέχρι πρότινος και μάλιστα με υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και δεκαετία το ΤΕΙ είχε την πρωτοκαθεδρία, και η ΔΕΗ... το συναγωνίζεται, όχι βέβαια σε αριθμό μηνύσεων και αγωγών αλλά... στο ενδιαφέρον των υποθέσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ακτή Δυμαίων, δύο γυναίκες έχουν υποβάλλει αγωγές κατά συναδέλφων τους! Δύο υπάλληλοι έχουν δεχθεί μηνύσεις μετά από «διαφορές» που είχαν με τις μηνύτριες. Το περιεχόμενο των «διαφορών» δεν έχει γνωστοποιηθεί, όμως πληροφορίες αναφέρουν (σύμφωνα με συζητήσεις που γίνονται μέσα στην ΔΕΗ) πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι αντεγκλήσεις! Ωστόσο και οι δύο μηνύσεις θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό! Μάρτυρες και κατηγορούμενοι θα κληθούν από την αρμόδια πταισματοδίκη, θα καταθέσουν και ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν οι υποθέσεις φθάσουν στο ακροατήριο!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ! Αποκάλεσε τσίρκο τα μέτρα ασφαλείας και τα 'βαλε με αστυνομικούς ... για να τον ακούει ο κόσμος! Οι αστυνομικοί είχαν κάνει... ότι προβλέπεται και συμβαίνει κάθε φορά - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση κατά των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα εξαπέλυσε πριν λίγο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας επειδή έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή του και προχώρησαν σε προληπτικό κλείσιμο δρόμων.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ - Το αίσχος τους δεν έχει καμία λογική εξήγηση - "Ξηλώνουν" τον ωραιότερο πεζόδρομο της Πάτρας μέσα στις γιορτές

Πάτρα: "ξηλώνουν" τον ωραιότερο πεζόδρομο της πόλης μέσα στις γιορτές 'Εργα της ΔΕΗ στην Ρήγα Φεραίου

Η Ρήγα Φεραίου, στο κομμάτι από Παντανάσσης έως Γούναρη, πλακοστρώθηκε το 2011. Τις τελευταίες ημέρες άρχισε το "ξήλωμα" λόγω έργων της ΔΕΗ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...