Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ !!! 8.000 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ VOUCHER ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


Το “πράσινο φως” της έγκρισης έλαβε το νέο πρόγραμμα Voucher στον Τουρισμό, το οποίο θα απευθύνεται σε 8.000 ανέργους και οικονομικά μη ενεργούς νέους, ηλικίας έως 29 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ergasia.gr, το πρόγραμμα αναμένεται να τρέξει μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η ερώτηση που θα ήθελαν να κάνουν πολλοί Έλληνες! "Μήπως είσαι μ@λ@κ@ς";;; Ποιος το είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη;;;


Απίστευτη τροπή πήρε στην πρωινή εκπομπή του MEGA η συζήτηση γύρω απ' το θέμα που έχει προκύψει για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και την παραπομπή του για τις off shore εταιρείεςΠαρόντες στο στούντιο ήταν οι κ. Α. Γεωργιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας η Αυγή, Νίκος Φίλης.

Μάγκας ο Πελετίδης - Μπράβο στον Δήμαρχο για όσα είπε


Ο Δήμαρχος Πατρέων καλείται να εμφανιστεί στις 4 Δεκέμβρη ενώπιον του Πρωτοδικείου επειδή αρνείται να συναινέσει σε απολύσεις. Την ίδια στιγμή υπάρχει σκέψη οι εργαζόμενοι του Δήμου να προχωρήσουν σε αποκλεισμό των εισόδων του δικαστηρίου, προκειμένου να προστατέψουν το Δήμαρχο, με την μέθοδο της αδυναμίας πρόσβασης σε αυτό. Παράλληλα ,στελέχη της Δημοτικής Αρχής, βρίσκονται σε πυρετό συσκέψεων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την συνολική διαχείριση του θέματος.

Στο Νοσοκομείο ο Σπύρος Βέρροιος


Στο Νοσοκομείο με παρ' ολίγον διάτρηση στομάχου ο Σπύρος Βέρροιος. 

Πυροβολισμοί στο σπίτι Πατρινού δικηγόρου


Πυροβολισμός σε σπίτι δικηγόρου σημειώθηκε χθες. Όπως κατήγγειλε χθες το απόγευμα στην αστυνομία ο 58χρονος δικηγόρος, Άγγελος Στεργιόπουλος μέσα στο σπίτι του βρήκε βολίδα πυροβόλου όπλου, η οποία διαπέρασε το ρολό του αλουμινίου και την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...