Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!! Έβαλαν ΦΟΡΟ στους εθελοντές αιμοδότες!!


Ακούγεται εξωφρενικά απίστευτο για να είναι αληθινό ακόμη και στην Ελλάδα που... ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ! Κι όμως είναι αλήθεια, σύμφωνα με το κείμενο-καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας!

ΑΠΟΦΑΣΗ- ΒΟΜΒΑ: Κατεδαφίζονται γνωστά μαγαζιά στο Μικρολίμανο!


Πρωτοκολλήθηκε σήμερα η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με την κατεδάφιση αυθαίρετων καταστημάτων στην περιοχή του Μικρολίμανου, στον Πειραιά.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαλάει κι άλλο ο καιρός - Που αναμένονται καταιγίδες;


Από τα δυτικά ξεκίνησε η επιδείνωση - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» στη συνέχεια η κακοκαιρία - Σε επιφυλακή οι αρχές

ΑΠΙΘΑΝΟ: Ένα κατάστημα της Μαρινόπουλος σχεδιασμένο από...!!! (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΠΙΘΑΝΟ: Ένα κατάστημα της Μαρινόπουλος σχεδιασμένο από...!!! (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εντυπωσιακά βελτιωμένους δείκτες απόδοσης, με κυριότερο αυτόν της μέσης αξίας «καλαθιού» αγορών που αυξήθηκε κατά 21%, παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το κατάστημα της Μαρινόπουλος Α.Ε. στο Μαρκόπουλο Αττικής, έχοντας στο μεταξύ ανασχεδιαστεί πλήρως, βάσει μελέτης που υποστηρίχθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με στόχο την οργάνωση του ιδανικού σούπερ μάρκετ από τους ίδιους τους καταναλωτές.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: 3.500 ευρώ για κάθε ΑΝΕΡΓΟ μέχρι τέλος του 2014!!! Πώς θα τα αποκτήσετε;


Πάνω από 700 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για τη στήριξη της απασχόλησης 200.000 ανέργων (σ.σ. αναλογεί, κατά μέσο όρο, σε 3.500 ευρώ για κάθε άνεργο) μέχρι τέλος του έτους, σύμφωνα με όσα προγράμματα «τρέχει» αυτή την περίοδο το Υπουργείο Εργασίας μέσω του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ στα τέλη κυκλοφορίας και ποια η ΠΑΓΙΔΑ που πρέπει να γνωρίζετε;


Μία μικρή «ανάσα» στους φορολογούμενους δίνει η πληρωμή των τελών με «πλαστικό χρήμα» καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου είναι αντιμέτωποι με μπαράζ οφειλών. Στο τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος, η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ και στο τέλος Δεκεμβρίου να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Δικάζουν τον Κώστα Πελετίδη


Στις 4 Δεκέμβρη θα παρουσιαστεί στο Πταισματοδικείο της Πάτρας ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν αρνήθηκε να στείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών τα στοιχεία που του είχαν ζητηθεί για τον επανέλεγχο των συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν στα πλαίσια του «Νόμου Παυλόπουλου».

Ελεύθεροι και οι τέσσερις! Χειροκροτήματα στα Δικαστήρια


Ελεύθεροι αφέθησαν και οι 4 συλληφθέντες στα επεισόδια της 17 Νοέμβρη στην Πάτρα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...