Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο της Γούναρη δίπλα από το 3ο Α.Τ.


Η φωτό - την οποία δανείστηκα από το προσωπικό blog του φίλου και συνεργάτη μου Κωνσταντίνου Φλαμή - είναι τραβηγμένη πριν από λίγα λεπτά στη διασταύρωση Γούναρη και Υψηλάντου στην Πάτρα, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα, ένας οδηγός έχει αφήσει το αυτοκίνητό του έτσι όπως  μόνο αυτός ξέρει. Μέσα στη μέση. Κλείνοντας τη διάβαση των πεζών και εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να στρίψουν.




Επιχειρηματίας από την Πάτρα κατηγορείται για την υπόθεση της ηρωίνης !


Νέες σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές στην υπόθεση της εισαγωγής δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» μέσω Ντουμπάι που είχε αποκαλυφθεί στις αρχές Ιουνίου. 

"Καμπάνες" για τον εμπρησμό στο σπίτι του Αλέξη Φράγκου !


Βαριές καμπάνες αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα στις ποινές από το Δικαστήριο του Αιγίου για τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται για εμπρησμό και τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του καταδικασθέντα για την διπλή δολοφονία Τσίρκα - Νταντή, Αλέξη Φράγκου στην Αρόη.

Δείτε που έβαλαν κάμερες στα Δικαστήρια της Πάτρας


Μετά το υλικό με το οποίο έβαψαν το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ώστε να μην μπορούν κάποιοι να γράφουν συνθήματα, τοποθέτησαν και κάμερες. Η τοποθέτησή τους έγινε σήμερα από συνεργείο στον εξωτερικό αλλά και εσωτερικό χώρο του Δικαστικού Μεγάρου. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Αυτά τα έργα θα κάνει φέτος ο Πελετίδης !


Επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην κυβέρνηση για τις μεγάλες περικοπές στους ΟΤΑ ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς παρουσίασε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την εισήγησή του για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βουβός πόνος για τον 30χρονο Παναγιώτη - Στα χέρια των φίλων του οδηγήθηκε στην τελετυταία του κατοικία


Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου Παναγιώτη Θ. Σωτηρόπουλου που έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα. Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού, κόπηκε απότομα το απόγευμα της Παρασκευής σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Μποντεΐκων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 31ΧΡΟΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, Ν.ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ”- ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ- “ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΚI ΕΤΡΕΧΕ”(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ )

makeleio372

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φέρνει στην επιφάνεια ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και το portal που διευθύνει , το makelio.gr .... Όπου ξετυλίγεται όλο το κουβάρι του αυτοκινητιστικού ατυχήματος που είχε ο ποδοσφαιριστής Ν.Νταμπίζας , με  αποτέλεσμα να επιφέρει το θάνατο μιας νεαρής γυναίκας .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ !!! Αποκαλυπτήρια για τη σχέση Σαμαρά - Μελισσανίδη


Το ρεπορτάζ του περιοδικού "Unfollow" για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου, αλλά και οι καταγγελίες του ότι δέχθηκε απειλές από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη, έδωσαν την αφορμή να ξετυλιχθεί ένα κουβάρι τριγωνικών σχέσεων και ύποπτων συμπτώσεων, με φόντο το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ.

Αποκλειστικό: Ο χθεσινός τσαμπουκάς Τσοχατζόπουλου με σωφρονιστικό υπάλληλο

Desktop1

Η μέρα χθες ήταν πολύ δύσκολη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Μετά τις δηλώσεις και τις κατηγορίες ενώπιον των δικαστών κατά του ξαδέρφου του ο πρώην υπουργός επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...