Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η ουσιαστικότερη ομιλία που έγινε στη Βουλή κράτησε μόλις 3 δευτερόλεπτα.


Το είδα απ' τον Manolis Vamvounis τις προάλλες, και αφού παρακολούθησα γύρω στις 100 φορές το βιντεάκι, έψαξα να βρω την εν λόγω κοπέλα. Το είχε μόνο σε Facebook βίντεο και της ζήτησα και μου το ανέβασε στο Youtube.     

«Καλό Παράδεισο, Μάριε!». ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΑΡΙΟ, που «έφυγε» παίζοντας ποδόσφαιρο! (PHOTOS)


Ο 20χρονος Μάριος Δημητρίου είναι ο άτυχος νεαρός από τα Λιβαδειά που «έσβησε» ξαφνικά, όταν έχασε τις αισθήσεις του σε γήπεδο Futsal μπροστά στα μάτια των φίλων του.

ΒΟΜΒΑ στην ΑΓΟΡΑ από τον Μαρινόπουλο!- ΠΟΙΟ είναι το ΜΕΓΑΛΟ DEAL που αλλάζει ΟΛΟ τον XAΡΤΗ;;;


Σημαντική ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου Μαρινόπουλου στη Βουλγαρία σηματοδοτεί η συμφωνία για τη συγχώνευση της Carrefour Μαρινόπουλος Βουλγαρίας με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Piccadilly.

ΚΡΟΙΣΟΣ πολιτικός αρχηγός με 12 γράμματα κινδυνεύει να πάει φυλακή σαν τον Άκη. Γιώργο, μάθαμε ότι έχεις “διάφορα για χαρτζιλίκια δημοσιογράφων”-Εαν τα έχεις βγάλτα πριν από τον Κορυδαλλό…

karatzaferis3

Και τι δεν έχουμε γράψει για τον “κωλοτούμπα” Καρατζαφέρη εδώ και χρόνια.

ΚΑΠΟΙΟΣ έπρεπε να το ΚΑΝΕΙ- ΟΤΑΝ οι Μαθητές ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον Πρετεντέρη στην Εκπομπή του (ΒΙΝΤΕΟ)

96969633333

Οι μαθητές αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στην εκπομπή απευθύνοντας ερωτήσεις και αιτήματα στον υφ. Παιδείας και στο τηλεοπτικό πάνελ.

Πάτρα: Ξεκινά την Πέμπτη η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων


"Έπεσαν" οι απαραίτητες υπογραφές στα εντάλματα πληρωμής και η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στου δικαιούχους ξεκινά στην Πάτρα, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.

Πώς τα κόμματα θα «καθαρίσουν» από τα χρέη τους;


Ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βουλιάξει στα χρέη και στα δάνεια τα οποία δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν είναι γνωστό. Το πώς θα καταφέρουν να τα σβήσουν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό στην κοινή γνώμη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία απειλεί με ΠΟΛΕΜΟ την Τουρκία!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία απειλεί με ΠΟΛΕΜΟ την Τουρκία!!!

Ο Τούρκος Πρόεδρος πραγματοποίησε μια σπάνια τηλεφωνική κλήση προς… το Ρώσο ομόλογό του για να συζητήσουν τις τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις, ιδιαίτερα τη σύγκρουση στη Συρία.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...