Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής πριν αποφοιτήσει δέχθηκε 350.000 ευρώ επένδυση για την επιχείρησή του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής πριν αποφοιτήσει δέχθηκε 350.000 ευρώ επένδυση για την επιχείρησή του! Οι επιτυχίες των startups της πόλης στην εκδήλωση του 17ου Forum Ανάπτυξης

Startups στην Πάτρα: Ζουν εδώ, αναπτύσσονται παγκόσμια” είναι ο τίτλος της δίωρης εκδήλωσης των ID-GC (Industry Disruptors - Game Changers) Πάτρας στο πλαίσιο του 17ου Forum Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 04:00-06:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Αστήρ”.

Βγήκε στο φως η περιουσία του μακαριστού Χριστόδουλου!!! Πάρτε υπογλώσσιο και διαβάστε προσεκτικά


Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

ΕΛΕΟΣ! Η Βουλή ΠΛΗΡΩΝΕΙ πολυτελή ΙΧ πέντε πρώην βουλευτών, ανάμεσά τους και μία ηθοποιός! Ποιοι είναι και γιατί τους παρέχει αυτοκίνητο το κράτος;;;


Ερωτήματα προκάλεσε μια απόφαση της Βουλής, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια την περασμένη εβδομάδα και αφορούσε στην επιμήκυνση των συμβάσεων πέντε πολυτελών οχημάτων για τέσσερις έως έξι μήνες.

ΒΟΜΒΑ! Ένα βήμα πριν την ΦΥΛΑΚΗ ο Γιώργος Καρατζαφέρης; Απίστευτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα εξοπλιστικά!!!


Αίτημα προς τη Βουλή, να απαντήσει αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του δύο offshore εταιρείες που φέρονται να του ανήκουν, απέστειλε η Δικαιοσύνη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κλείνουν το Χαμόγελο του Παιδιού!!! Πετάνε στον δρόμο εκατοντάδες παιδιά


Ως «ταφόπλακα» για τα 13 σπίτια που λειτουργεί ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχοντας φροντίδα και ασφάλεια σε 330 παιδιά, χαρακτήρισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία φορέων παιδικής προστασίας.

Τι συμβαίνει με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις ΜΙΖΕΣ;; - Γιατί ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης;;


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣΓιώργο Καρατζαφέρη μετά την έρευνα που έχει ξεκινήσει με αντικείμενο τον ίδιο και αν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του δυο offshore εταιρείες που φέρονται ότι ανήκουν στον ίδιο και σε συγγενικά του πρόσωπα.

ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΠΑΛΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ...


ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΦΡΑΓΚΑ"!!!

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ....


ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ - "ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ .

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ...


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ....

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...


... ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΔ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ;

KAHKE H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ...



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ OFFSHORE ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΔ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΙΣΩ ...

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ(!!!!)


"ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ"!...

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΜΙΣΘΟΙ των ΤΗΛΕΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ του MEGA την ΩΡΑ που ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ και το κανάλι είναι ΦΕΣΩΜΕΝΟ μέχρι τα ΜΠΟΥΝΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ


Πόσα παίρνει η φωνή της Τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων ;

Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στην Πάτρα! Δύο αδελφές πέθαναν μέσα σε 24 ώρες!!!


Ο θάνατος χτύπησε δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο την οικογένεια του Ανδρέα και του Χρήστου Ανδρικόπουλου υπευθύνων της ξενοδοχειακής μονάδας Αίθριο στα Νιφορέικα. Την Παρασκευή και το Σάββατο έφυγαν από τη ζωή οι δύο θείες τους, αδελφές της μητέρας τους ακολουθώντας η μία την άλλη στο μακρύ ταξίδι με διαφορά λίγων μόλις ωρών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...